Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα συνδυάζει όλα:

- Γυαλί ( όχι μέταλλο )

- μεγάλα bezels ( σε σχέση με τον ανταγωνισμό )

- 3000 mAH μπαταρία μόνο

- δεν έχει audio jack 

- Τιμή 750 

- Και αφού έχει που έχει μεγάλα bezels πάνω - κάτω, θα μπορούσε να έχει τις ηχειάρες των παλιότερων flagship της htc. Αμ δε

• Like 3
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κινητάρα! Κλασικά, haters gonna hate. Όποιος έπιασε κινητό της σειράς One ξέρει τι θα αποκτήσει. Εμένα δε μου αρέσει το κουμπί που πρόσθεσαν από το 10 και μετά, αλλά γούστα είναι αυτά.

• Like 2
Δημοσ.

Ωραία συσκευή εάν εξαιρέσουμε το απουσία θύρας ακουστικών αλλά τιμή εκτός τόπου και χρόνου.Θα είναι απο τις συσκευές που θα πατώσουν και μετά αναγκαστικά θα ρίξουν την τιμή της.

Δημοσ.

Περί audio jack πίστευα ότι θα είναι deal breaker, αλλά δίνει ακουστικά με noise cancelling και adaptor με καλό DAC(απ ότι λέει), οπότε εγκρίνω!

Δημοσ.

Ήδη παίζουν voucher codes και το ρίχνουν στα 640 οπότε ας κοπέι το αστείο με τα 800 ευρω.

Όσο για τα bezels, κάποιοι τα γουστάρουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβό, με τα μισά λεφτά παίρνεις καλύτερο

Όπως;  :P  :P  :P

Χρήστης  samsung και Htc από το  M7 και πέρα. Τώρα έχω το Μ10 το οποίο πήρα αφού έδωσα το S7 το οποίο είχα πάρει αφού είχα δώσει το S7 edge λόγω edge οθόνης.  :-D

Κανένα Htc δεν με απογοήτευσε ποτέ. Δεν λέω ότι θα πάρω τώρα το U11 , το Μ10 με καλύπτει ακόμα πλήρως. 

Πάντως πιάνοντας το Μ10 χωρίς θήκη είναι σαν να πιάνεις τον πισινό της Σαρλίζ Θερόν  :P

Το S8 το απλό επίσης μου άρεσε , αλλά η edge οθόνη προσωπικά μου φαίνεται δύσχρηστη, Το S8 plus είναι μεγάλο για μένα. 

Τέλος , όντως 700-800 ευρώ είναι πολλά για κινητό. Όμως αφενός δεν χρειάζεται να τα παίρνει κανείς day one, αφετέρου κάποιοι που διαθέτουν το ποσό έχουν το δικαίωμα να το δίνουν αν θέλουν , ασχέτως του μεγέθους του μορίου τους.  :P

• Like 2
Δημοσ.

HTC fanboy speaking.

Καθε χρόνο απο το 7 και μετά άλλαζα σε 8,9 και πέρυσι στο 10, το οποίο θεωρώ μακράν την καλύτερη ''στιγμή'' της HTC.

Φέτος όμως, δεν....

Δημοσ.

Χρήστης  samsung και Htc από το  M7 και πέρα. Τώρα έχω το Μ10 το οποίο πήρα αφού έδωσα το S7 το οποίο είχα πάρει αφού είχα δώσει το S7 edge λόγω edge οθόνης.  :-D

Κανένα Htc δεν με απογοήτευσε ποτέ. Δεν λέω ότι θα πάρω τώρα το U11 , το Μ10 με καλύπτει ακόμα πλήρως. 

Πάντως πιάνοντας το Μ10 χωρίς θήκη είναι σαν να πιάνεις τον πισινό της Σαρλίζ Θερόν  :P

Το S8 το απλό επίσης μου άρεσε , αλλά η edge οθόνη προσωπικά μου φαίνεται δύσχρηστη, Το S8 plus είναι μεγάλο για μένα. 

Τέλος , όντως 700-800 ευρώ είναι πολλά για κινητό. Όμως αφενός δεν χρειάζεται να τα παίρνει κανείς day one, αφετέρου κάποιοι που διαθέτουν το ποσό έχουν το δικαίωμα να το δίνουν αν θέλουν , ασχέτως του μεγέθους του μορίου τους.  :P

Και εγώ αυτό λέω πιο πάνω man, άμα πιάσεις μεταλικό τηλέφωνο στο χέρι σου, τελος. Δεν υπάρχει γυρισμός, είναι σαν να δοκιμάζεις την πρώτη σου ultrawide οθόνη. Να πάρουν τα πιθηκοglass τους να τα βάλουν εκεί που ξέρουν.

Καταραμένη Samsung που το έκανες μόδα το γυαλί, μέχρι και η htc το έβαλε. Αν το βάλει και η one+, πάει, μετά μόνο η xiaomi θα μας μείνει

Δημοσ.

...

giphy.gif

Δημοσ.

Είναι σαν να λες: Γιατί η Veyron που πήρα με το πρώτο τρακάρισμα χάλασε; Έδωσα τόσα λεφτά για την ταχύτητα του και την ομορφιά του και αμέσως χαλάει με το που τρακάρω έναν τοίχο... 

Μην πάρει κανένας Veyron παίδες μπας και βάλουν μυαλό!

Ή το ότι τα bluetooth ακουστικά πια έχουν γίνει πολύ καλά που το πας; Πραγματικά από τότε που πήρα bluetooth ψείρες δεν ξανά γύρισα σε καλώδιο, απλά δεν μπορώ.

Αλήθεια αυτό είναι επιχείρημα; Τόσο μπορείς; Εσύ τρακάρεις με το αυτοκίνητο όσο συχνά σου πέφτει το κινητό?!? Είναι αφύσικο να απαιτείς το κινητό (των 800€) να μην σπάει από το 1.5m πτώση; Ή συμβαίνει επειδή δεν μπορούν;

Το nokia σου 3310 (αν δεν είσαι <20 χρονών) το 2002 έπεφτε από το μπαλκόνι και δεν έσπαγε και το κινητό είχε 100€ (όσο είχε δε θυμάμαι). Σήμερα πληρώνεις 800 και ακούς το κρακ από πτώση στα 1,2 μέτρα. Ή δεν μπορούν να φτιάξουν μία οθόνη από ένα υλικό που δεν σπάει από τα 2 μέτρα πτώση το 2017. Μόνο την θύρα ακουστικών ξέρουν ανα αφαιρούν ως πρόοδο;;

Το άλλο με τα bt. Και επειδή εσύ δε γυρνάς στο καλώδιο πρέπει να αφαιρεθεί η θύρα; Πρέπει; Το s8 γιατί την έχει ακόμα; Δες παρακάτω τι ακόμα χρειάζεται. 

Αυτό το κόλλημα που έχετε ορισμένοι με τα ακουστικά δεν μπορώ να το καταλάβω ρε παιδιά.

Μήπως αλλάζετε 5-6 σετ ακουστικών την ημέρα σε 2-3 διαφορετικές συσκευές?

Φαντάζομαι ότι είναι τρομερά δύσκολο να κουμπώσετε μία φορά το ανταπτοράκι στα ακουστικά που χρησιμοποιείτε και να το αφήσετε το ριμάδι εκεί...

H θύρα δεν είναι μόνο ακουστικά. Είναι και σύνδεση με ηχεία, κονσόλα ήχου (έχουν γίνει πάρτυ ολόκληρα με κινητά) κτλ κτλ . Ναι κάποιοι προτιμάμε να ακούμε μουσική από τα ηχεία μας που μέχρι τώρα καρφώνουμε κατ' ευθείαν στα κινητά μας χωρίς αντάπτορες. Α! και θέλουμε και ράδιο!! Αυτό το.. ταπεινό το FM να βάζουν άλλοι για μας τη μουσική να το ακούμε στην παραλία, στο λεωφορείο στη βόλτα στη θάλασσα και γενικά όπου θέλουμε. 

800 εύρο κινητό και κλαίγονται που δεν έχει ακουστικά με καλώδιο....Hello ασύρματα aptx... Και φτηνά 20 εύρο μάπα και καλά 800 εύρο ασύρματα για πολλά τα γούστα....

Αλλά όχι ας κάνω το κομμάτι μου με το κινητό 800 εύρο και το καλώδιο να κρέμεται Μήπως να βάλουν και θύρα Ethernet?

Δεν καταλαβαίνω, ethernet θύρα είναι η θύρα ακουστικών; Με αυτό σου μοιάζει; Αυτό μοιάζει με το επιχείρημα "δεν χρειάζεται η usb (η κοινή) στα mac-pro".  Άντε για τα ακουστικά τα είπαμε. επίσης και θέλουμε και FM ράδιο!! (δις η απαίτηση το λέω και πιο πάνω). Αυτό το.. ταπεινό το FM να βάζουν άλλοι για μας τη μουσική να το ακούμε στην παραλία, στο λεωφορείο στη βόλτα στη θάλασσα και γενικά όπου θέλουμε. Ξέρω γίνεται (περίπου) με mb αν πιάνει (καλό) internet εκεί που είσαι.

Και επειδη βλέπω πολλούς "οπαδούς" της αφαίρεσης, αλήθεια τώρα είναι επιχειρήματα αυτά "υπέρ" της αφαίρεσης της θύρας!? ότι πχ δεν τρέχει τίποτα βάζεις ασύρματα ακουστικά!? Γιατί αν είχε 3.5mm ασύρματα ακουστικά δεν μπορείς να βάζεις; Εντάξει άλλο να πεις "να πάει και το παλιάμπελο" κρίμα που το αφαίρεσαν και άλλο να το υποστηρίζεις. Ή δεν βλέπετε το σκοπό που γίνονται οι αφαιρέσεις; Και εγώ θα το δεχθώ αν τελικά δεν βρίσκω τηλέφωνο να πάρω όπως το θέλω (που έχει γίνει και με άλλα χαρακτηριστικά) αλλά δε θα πω και "μπράβο". 

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι να διάβασα σχόλια πανηγυρισμού στο θέμα (μπορεί να κάνω και λαθος) για την αφαίρεση της θύρας αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι μερικοί το δραματοποιούν σε βαθμό που δήθεν δεν μπορούν καν να συνδέσουν τα ακουστικά τους!

Έστω ότι μερικοί κάνουν πάρτι με τα κινητά τους και τα συνδέουν σε κονσόλες και ηχεία κάθε μέρα.

Έχασαν απλώς μια μικρή ευκολία. Τώρα αυτοί που λένε ότι δεν μπορούν καν να τα συνδέσουν... ε είναι να απορείς λίγο.

Υπάρχει και (πολύς) κόσμος που έχει μία συσκευή μαζί με ένα ζευγάρι ακουστικών. Οπότε θα συνδέσει μία φορά μια μικρή προέκταση καλωδίου και τέλος.

Γι αυτό δεν κάνει τόσο αίσθηση η παράλειψη της θύρας.

Δημοσ.

Χρήστης  samsung και Htc από το  M7 και πέρα.

Ε ενταξυ δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα.

Το M9 ηταν ενα απο τα χειροτερα κινητα που κυκλοφορησαν το 2015 και απο τις χειροτερες στιγμες της εταιρειας.

Το 10ρι παλι εκανε αρκετα πραγματα σωστα γιαυτο και κερδισε τοσο μεγαλη μεριδα κοσμου. Λιγο μεγαλυτερη μπαταρια να ειχε και να κοστιζε λιγο φθηνοτερα(γιατι ανεκαθεν κοστιζε ακριβοτερα απο το s7 και πιο παλια ηταν κολλημενο και στα 490+για καιρο)θα το ειχα παρει σιγουρα .

Βεβαια οτι καλο εχτισε το 10ρι παει να το καταστρεψει με το 11.

Αφαιρεση θυρας ακουστικων,ενω το 10ρι ειχε ενσωματομενο DAC και ηταν απο τις καλυτερες επιλογες οσον αφορα την μουσικη μεσω ακουστικων

μπαταρια εκει κολλημενα στα 3000 και αυτη τη φορα ειναι με μεγαλυτερη οθονη 5.5ιντσων αρα χειροτερη αυτονομια απο το προηγουμενο 10ρι.

κατασκευη πλεον απο γυαλι(δεν νομιζω να αρεσει σε πολλους αυτη η κινηση γιατι το 10 εγινε γνωστο για την ποιοτητα κατασκευης του)χωρις να υποστηριζει ασυρματη φορτιση.

Τελος η επιλογη του snapdragon 835 με απουσια bluetooth 5.0 δεν ειναι οτι το καλυτρερο για flagship συσκευη.

Σε γενικες γραμμες το καλο ονομα που εχτισε με το 10ρι(το οποιο ουτε αυτο πουλησε καλα παρολο που ηταν πιο ολοκληρωμενο πακετο απο αυτο)παει να το χαλασει με το 11.

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι να διάβασα σχόλια πανηγυρισμού στο θέμα (μπορεί να κάνω και λαθος) για την αφαίρεση της θύρας αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι μερικοί το δραματοποιούν σε βαθμό που δήθεν δεν μπορούν καν να συνδέσουν τα ακουστικά τους!

Σε αυτό δεν έχεις άδικο.

Ισως η αντίδραση δείχνει από μερικούς πιο έντονη καθώς αθροιστικά βλέπουμε οι συσκευές να μην παίρνουν τον σωστό δρόμο. Ναι και με τον αντάπτορα ζεις (το κάναμε πριν καθιερωθεί το 3.5mm. Οι παλιοί θα θυμούνται τα κινητά του 2000-2010 δεν είχαν θύρα 3,5mm αλλά ο καθένας το δικό βύσμα του μέχρι η.. apple (!) να το κάνει μόδα αν θυμάμαι καλά). Μέχρι τότε αντάπτορες είχαμε και με τέτοιο τρόπο τα συνδέαμε σε ηχεία. 

Δεν ειναι κρίμα όμως (και) εδώ να γίνεται πισωγύρισμα; Έφυγε η αφιαρούμενη μπαταρία, έφυγε η sd (όχι ακόμα αυτή άντεξε αλλά παραλίγο) έφυγε το ράδιο fm έφυγε τώρα και η θύρα 3.5mm (και τo honor 9 δεν θα έχει και μερικά ακόμα). Λίγο λίγο αφαιρούνται ευκολίες που δεν είχαμε πάντα αλλά γιατί γίνεται αυτό είναι το θέμα. 

Τες πα.. Τουλάχιστον λέγεται θα έχει καλή κάμερα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...