Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το 20000 μετα τα 300000 !

Μιλαμε για ακριβεια οχι αστεια..

χαχαχαχα

Δημοσ.

Χαρτζιλίκι δώσανε;

Ούτε καν! 30 εθελοντές λέει το άρθρο! Μούφα μου μυρίζει..  

• Like 1
Δημοσ.

Με 320κ για startup στην Ελλάδα δεν φτάνουν ούτε για τα σουβλάκια και τα τσίπουρα που θα χρειαστούν για έναρξη του πρότζεκτ .

Καλά δεν μιλάμε να πας και μπουζούκια να το γιορτάσεις που εκλεισες την δουλειά .

• Like 2
Δημοσ.

Παίδες ,με.320k μια διαφήμιση για την Toyota θα παιζόταν σε ενα καναλι για λίγες μέρες .

Τώρα ,θα ειναι σε ολα τα site τεχνολογίας ,στις ειδήσεις ,στα site και περιοδικά του ειδικού τύπου κτλ κτλ

Αυτός που το σκέφτηκε ήδη θα εχει πάρει διαμερισματακι στο Μανχάταν.

Δημοσ.

Και άντε και τράκαρες ή έμεινες από βλάβη στην άσφαλτο...κάνεις ή σε πάνε στην στην άκρη και περιμένεις Οδική Βοήθεια. Αυτά άμα τρακάρουν ή χαλάσουν, θα πέφτουν στα κεφάλια μας..!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο κριτική. Δεν αποφάσισε η Toyota να κάνει έρευνες για ιπτάμενο αμάξι για να επενδύσει δεν ξέρω πόσα. Έδωσε απλώς ένα ποσό σε μια startup που της φάνηκε ενδιαφέρον. Τι έπρεπε να κάνει, να τους κάνει πλούσιους;

• Like 2
Δημοσ.

320K τσόνταραν σε μια startup εταιρία που έχουν φτιάξει κάποιοι νεαροί εργαζόμενοί της.

Η ίδια η ΤΟΥΟΤΑ έχει σκοπό να επενδύσει περίπου 9ΔΙΣ στην κατασκευή δικού της ιπτάμενου αυτ/του.

Πηγή : https://www.engadget.com/2017/05/15/toyota-cartivator-skydrive-flying-car/

• Like 3
Δημοσ.

320K τσόνταραν σε μια startup εταιρία που έχουν φτιάξει κάποιοι νεαροί εργαζόμενοί της.

Η ίδια η ΤΟΥΟΤΑ έχει σκοπό να επενδύσει περίπου 9ΔΙΣ στην κατασκευή δικού της ιπτάμενου αυτ/του.

Πηγή : https://www.engadget.com/2017/05/15/toyota-cartivator-skydrive-flying-car/

Τελείως παραπλανητικο το άρθρο είπα και εγώ.

Δημοσ.

Τελείως παραπλανητικο το άρθρο είπα και εγώ.

Γιατί παραπλανητικό; Ξεκάθαρα το αναφέρει και ο τίτλος και το περιεχόμενο ότι αφορά την στήριξη ενός πρότζεκτ και λέει ότι τα λεφτά τα έδωσαν σε μια startup. 

Δημοσ.

ΜΕ 320.000 ΕΥΡΩ ουτε Μικελ καφετερια δεν ανοιγεις στο κεντρο της θεσσαλονικης. ΛΟΛ

Δημοσ.

Επικεφαλίδα είδησης του μέλλοντος:

"Κάγκουρας καρφώθηκε σε πολυτελή κατοικία στον εικοστό πέμπτο όροφο οδηγώντας ένα κίτρινο φτιαγμένο ΤΟΥΟΤΑ με μπλέ led στις πιτσιλίθρες γιατί κυνηγούσε τα νέα pokemon nude". !!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...