Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να μου πείτε πως πρέπει να ξεκινήσω και τι προγράμματα μπορεί να χρειαστώ

Αυτή την στιγμή υπάρχει ένα υπολογιστικό σε excel για σίτες αλουμινίου

Θέλω να διαλέγει ο πελάτης με check box αν πρόκειται για πόρτα η παράθυρο

Απο κάτω θα βάζει πλάτος και υψος

Χρώμα αλουμινίου

Και πατώντας submit θα του βγάζει επιλογές και τιμές

Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται κάποιο cms αλλά κάτι έτοιμο το οποίο να μπορώ πχ να το παραμετροποιήσω

Μπορώ να φτιάξω ένα subdomain σε ένα ήδη υπάρχον site για δοκιμές

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και με JavaScript μπορείς να το κάνεις αυτό. Έτσι όπως το περιγράφεις δεν είναι κάτι περίπλοκο.

Για προγράμματα, έναν οποιονδήποτε editor/IDE για JavaScript. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Visual Studio Code. Δωρεάν και δουλεύει σε windows/linux.

Δημοσ.

Αν μιλάς για webική φόρμα υπολογισμού υπό όρους αντί "προγράμματος" που αναφέρεις τότε ψάξε για scripts με conditional forms με math calcs για να χτίσεις μόνος σου και εύκολα τις παραμέτρους.

Σίγουρα θα υπάρχουν στο codecanyon.net οικονομικά form builders με μικρά κόστη (10$-20$) αν δεν έχεις γνώση σε javascript.

Με μια πρώτη ματιά βρήκα το Easy Form Builder που δουλεύει ανεξάρτητα (δε χρειάζεται να έχεις wordpress/joomla κτλπ).

Δημοσ.

Δεν ξέρω καθόλου προγραμματισμό οπότε το easy form θα με διευκολύνει. Σας ευχαριστώ θερμά παιδιά

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κατι επειδη το easyforms απαιτεί πληρωμή

Εγώ θέλω το εξής για τις σίτες αλουμινίου που φέρνουμε και αν το εχει δοκιμάσει κανείς

1) Να μπορεί ο πελάτης να διάλεγει αν θέλει πόρτα η παράθυρο

2) Να διαλέγει τι τύπο σίτας θέλει ( πχ οριζόντια, πλισε , πλισε με ερπύστρια, καθετη , ανοιγόμενη)

3) Να διαλέγει διαστάσεις

4) Να διαλέγει τι χρώμα θέλει

5) Πατώντας submit να του βγάζει την κατάλληλη

Αυτή ειναι μια απλή φόρμα αλλά οι καταστάσεις 1-2-3-4 εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες

Για παράδειγμα οι σίτες πλισέ ναι μεν έρχονται σε έτοιμα ΚΙΤ και μπορεί ο πελάτης να τις φτιάξει μόνος του αλλα

η διάσταση ΚΙΤ 110x160 μπορεί να κοπεί από 0-110 πλάτος και 136-160 ύψος

η διάσταση ΚΙΤ 160x160 μπορεί να κοπεί από 136-160 πλάτος και 136-160 ύψος

Δηλαδή κάθε σίτα που φέρνουμε ναι μεν εχει συγκεκριμενες διαστάσεις στο ΚΙΤ αλλά μπορεί να κοπεί σε ενα ευρος διαστασεων που αφορά το πλάτος η το ύψος

για παράδειγμα ο πελάτης αν επιλεξει 137 πλάτος και 137 υψος δεν θα πρέπει να του βγάλει την πρώτη αλλά μόνο την δεύτερη

+ το χρώμα το οποίο έχει επιβάρυνση αφού διαλέξει πρώτα τις διαστάσεις

Το θέμα είναι ότι υπάρχει ενεργό adwords στην μητρική κατηγορία . Απλά θέλω να ξεκινήσω με ενα καινούργio site στο οποίο θα υπάρχουν υπολογιστικά προγραμματα τετοιου είδους για τους πελάτες που ενδιαφέρονται

http://www.e-metalshop.gr/index.php?_route_=shtes-sites

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πρέπει να βρεις κάποιον να στο στήσει αυτό, είτε από την αρχή, είτε προεκτείνοντας κάποιο plugin.

Δημοσ.

Όλο αυτό το έχει φτιάξει συνάδελφος σε excel. Το θέμα είναι ότι γενικά μου αρέσει να μαθαίνω και εγώ πράγματα και για αυτό ψάχνω λύσεις για να το κάνω εγω. 

Κοιτάζω τώρα κάποιες free Λύσεις για wordpress

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...