Federer Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Αν κατάλαβα καλά το Lumia 532 που έχω για 2η συσκευή, θα τρέχει πλεον full desktop εκδόσεις Photoshop και Autocad! Ενα μεγαλο μπραβο στην Micro$oft που συνεχίζει να υποστηρίζει τα κινητά της! Ζω για την στιγμή που θα πατησω install, next, next, ok, ok, next, close στο κινητό μου! 7
Black Demis Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ναι λέει ξεκάθαρα ότι δεν θα περιορίζονται σε store εφαρμογές σε αντίθεση με τα windows 10sΝαι αλλά στο 10s από δύο πηγές μπορείς να βάλεις 1. Store 2. Microsoft signed apps Που σημαίνει ότι σχεδόν κανένα App που έχουμε η και cracked που όλοι μας έχουμε κάποια δεν μπορείς να βάλεις
AtSixes Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Θα βγει το surface phone και ούτε οι καμμένοι που έχουν ακόμα lumia δεν θα το πάρουν...
palawiaris Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Θα βγει το surface phone και ούτε οι καμμένοι που έχουν ακόμα lumia δεν θα το πάρουν... Είμαι ένας καμμένος (όχι ο πάνος) με ένα λουμια 1520 που το αγόρασα πριν καμια 3+ χρόνια 300 ευρώ και πουλιέται ακόμα 200+.Το ίδιο κάψιμο έπαθα με το 950 XL.Κάηκα βρε... 4
kargo130 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Οταν λενε arm επεξεργαστες εννοουν τους ηδη υπαρχοντες snap, exynοs κτλ ή νεους επεξεργαστες;
Stitch19 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μόλις βγει το Surface Phone με αυτή την τεχνολογία θα μετανιώσετε όλοι πικρά που αμφισβητήσατε τη Microsoft. Axxxx ναι, όνειρο μας να τρέχουμε full windows apps που είναι σχεδιασμένα για ποντίκι και πληκτρολόγιο σε ένα κινητακι των 5.5 ιντσών.
m32s Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 1. Τα συστήματα με ARM θα τρέχουν πλήρη desktop Windows, άρα σε αυτά οι χρήστες θα εγκαθιστούν ό,τι προγράμματα και εφαρμογές - εντός και εκτός Store - τρέχουν σήμερα στα συστήματα x86 με Windows. Απομένει να φανεί μελλοντικά τί θα γίνει με την υποστήριξη των x64 Windows και προγραμμάτων. 2. Τα smartphone/tablet/PC με Windows και ARM, θα πρέπει να υποστηρίζονται από τα ελάχιστα προαπαιτούμενα εγκατάστασης του λειτουργικού. Που σημαίνει πως υφιστάμενες συσκευές με ARM, δε θα μπορούν πιθανότατα να εγκαταστήσουν ούτε desktop Windows ούτε και τα desktop προγράμματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Οταν λενε arm επεξεργαστες εννοουν τους ηδη υπαρχοντες snap, exynοs κτλ ή νεους επεξεργαστες; Λογικά τα πρώτα λαπτοπ και ταμπλετ που θα βγουν στην αγορά φέτος τον χειμώνα θα βασίζονται στον 835.
georgepppo Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ξέρεις πού είναι το πρόβλημα; Ότι, πλέον, το μόνο πράγμα που κάνω στο PC και δεν μπορώ να το κάνω στο android είναι το gaming όπως το θέλω... αυτό γιατί παίζεις μόνο παιχνίδια στον υπολογιστή σου,για ρώτα έναν επαγγελματία.....γραφίστα,σχεδιαστή,φοροτεχνικό,μηχανικό,συνθέτη,πωλητή που δουλεύει με cloud tax(πολύ συνηθές) και όλο τον κόσμο ακόμα και σε μικρά μαγαζιά.... οι υπολογιστές δεν είναι για gaming,απλά παίζουν και παιχνίδια,ο βασικός τους στόχος δεν είναι τα παιχνίδια αλλά η εξυπηρέτηση αναγκών. ακόμα και το φανάρι στον δρομο που περνάς πορτοκαλί μερικές φορές απο υπολογιστή ελέγχεται. 5
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Αν κατάλαβα καλά το Lumia 532 που έχω για 2η συσκευή, θα τρέχει πλεον full desktop εκδόσεις Photoshop και Autocad! Ενα μεγαλο μπραβο στην Micro$oft που συνεχίζει να υποστηρίζει τα κινητά της! Ζω για την στιγμή που θα πατησω install, next, next, ok, ok, next, close στο κινητό μου! Λάθος κατάλαβες, η κίνηση για την ώρα αφορά low-end/budget tablet & laptop που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά με arm επεξεργαστές (φορώντας Windows 10S και Windows 10 Pro). Τα κινητά της MS είναι δια στόματος Nadella νεκρά και δεν θα πάρουν κάποιο νέο updgrade (~update). Τμήμα της MS παρά ταύτα ασχολείται με κινητά αλλά κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά που κυκλοφορούσε μέχρι τώρα.
billkar13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Γιατί να μεταφράζονται οι εντολές σε πραγματικο χρονο και να μην μεταφράζονται ενω εγκαταστουνται και να αποθηκεθονται στο δισκο για να είναι και πιο ελαφριά τα προγράμματα
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Λάθος κατάλαβες, η κίνηση για την ώρα αφορά low-end/budget tablet & laptop που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά με arm επεξεργαστές (φορώντας Windows 10S και Windows 10 Pro). Τα κινητά της MS είναι δια στόματος Nadella νεκρά και δεν θα πάρουν κάποιο νέο updgrade (~update). Τμήμα της MS παρά ταύτα ασχολείται με κινητά αλλά κάτι τελείως διαφορετικό από αυτά που κυκλοφορούσε μέχρι τώρα. Πλάκα κάνει ο Federer, η επόμενη ερώτηση του είναι αν θα τρέξουν και τα windows xp σε ARM. Όπως σωστά λες αυτή η έκδοση λύνει το πρόβλημα μπαταρίας και 4g σύνδεσης σε λαπτοπ και ταμπλετ (τουλάχιστον σε αρχικό στάδιο, μετά δεν ξέρω σε τι άλλες συσκευές θα μπει).
copydisk Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 σε καποια φάση θα δούμε το "Κεφάλαιο" και το Eurofasma των 00s να τρέχει σε κινητό; αχαχαχα 2
Retromaniac Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ναι αλλά στο 10s από δύο πηγές μπορείς να βάλεις 1. Store 2. Microsoft signed apps Που σημαίνει ότι σχεδόν κανένα App που έχουμε η και cracked που όλοι μας έχουμε κάποια δεν μπορείς να βάλεις Κάιντα 10s τι σχέση έχουν; Εδώ μιλάμε για τα φουλ windows...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα