christosfazer Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Καλημερα σε ολη τη κοινοτητα!Παιδια παρακαλω πολυ τα φωτα σας.... Εχω ενεργοποιημενη στη γραμμη μου ρην υπηρεσια της τηλεορασης και εχω σεταρει ενα ρουτερ που εχω tp link TD-W 8961NB με Firmware Version Build 150707 Rel.23872 να βλεπω απο εκει την tv λογω του οτι συγxρονιζει καλυτερα απο την πατατα που δινει η vodafone! Θελωντας να εχω τηλεοραση και στο υπνοδωματιο εφτασε στα χερια μου ενας δευτερος αποκωδικοποιητης σαν αυτον που δινει η vodafone kai εκει ξεκινουν τα προβληματα....ΔΕΝ μπορουν να παιξουν ταυτοχρονα!Μου εμφανιζει ενα error client disable και παιζει μονο η μια τηλεοραση (ο ενας αποκωδικοποιητης) Να σημειωθει οτι εχω ορισει και την lan 3 kai thn lan 4 να ειναι bribget με 8/37 vpi/vci! Ριξτε ιδεες pleaseeeeee
paylidis Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 απλα δε γινεται... και εμενα με υποχρεωσαν να εχω την πατατα ρουτερ για να παίζει το iptv τους. Επισης δεν γίνεται να μπει δευτερος δέκτης το ειχα ψαξει και εγω, καθώς το "σημα" που σου δίνει η εταιρεία ειναι παντεμένο στον αρχικο δέκτη απο οτι μου ειχε πει ο τεχνικος...
Knight of Mercy Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Aυτές οι "λύσεις" πλέον δεν παίζουν σε καμμία πλατφόρμα (τουλάχιστον αυτόνομα).Με κόπο και κόστος μπορεί να μεταφέρει εικόνα, ήχο και εντολές remote σε 2η τηλεόραση (ίδιο κανάλι και οι δύο). 1
christosfazer Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Με το τουλάχιστον αυτόνομα τι εννοείς δικε μου???παίζει καμία μοντα? Για φτιάξε μας
Knight of Mercy Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Αυτόνομα εννοώ (κάθε δέκτης και κανάλι)."Μόντα" υπήρχε και υπάρχει αλλά το κόστος της είναι τερατώδες για σπίτι.Τα ξενοδοχεία π.χ. φαντάζεσαι ότι έχουν ενα δέκτη σε κάθε δωμάτιο?
christosfazer Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Για πες αν έχεις τη καλοσύνη τι μπορώ να κάνω και κρίνω αν το ποσό είναι μεγάλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα