Mystikos2006 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Γειά σας παίδες, θέλω να ρωτήσω αν έχει αντιμετωπίσει κάποιος το πρόβλημα που δείχνω στην παραπάνω εικόνα gif γιατί έχω απελπιστεί []Όταν βγάζει αυτό το θέμα με την οθόνη δέν κάνει boot, απλά η οθόνη γίνεται μαύρη, μετά κλείνει και κάνει συνέχεια αυτή τη διαδικασία.Κάποιες φορές ξεκινάει μετά από αυτό και φορτώνει κανονικά τα windows και όλα δουλεύουν κανονικά. Παίζει (video, game κτλπ.) άμα κάνω επανεκκίνηση όμως δέν θα ξανά ανοίξει.Απ' ότι εχω διαβάσει τα acer βγάζουν προβλήματα με το bios, αλλά δεν μπρορώ ούτε flash να κανω γιατι ακομα και με το {FN}+{ESC} δέν δείχνει εικόνα. Επίσης ούτε στα bios μπορώ να μπώ γιατί όταν ανοίγει έχω μόνο μια ευκαιρία και πάντα με πάει στο logo των windows χωρίς να προλαβώ να πατήσω {F2} για τα bios.Δεν μπορώ να κάνω reset το cmos γιατι η μπαταρία είναι κολλημένη στη mainboard και θέλει (κολλητήρι) Δοκίμασα να βραχυκυκλώσω τη μπαταρία αλλα και πάλι τίποτα. Έβγαλα την cpu , την ξανά έβαλα καθάρισα και άλλαξα πάστα. Έλεγξα την ram και το μονο που παρατήρησα είναι ότι όταν αλλάζω τι ram στο άλλο slot, η οθόνη αναβοσβήνει σε πιο αργό ρυθμό. Το λάπτοπ δεν έχει κλείσει 2 χρόνια, είχε μόνο 1 χρόνο εγγύηση και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα το έχω πάει μόνο μία φορά για service, γιατί έβλεπα κάποια θεματάκια με την κάρτα γραφικών. Μου την αλλάξαν ή έκαναν reballing. Στο χαρτί που μου έδωσαν αναγραφεται αντικατάσταση, τώρα έπαθε αυτό χωρίς να κάνω κάποια παραμετροποίηση στο λάπτοπ. Το τελευταίο που έκανα πρίν κλείσω το λάπτοπ ήταν ενημέρωση των drivers της κάρτας γραφικών, αν και το πρώτο που έκανα αφότου είχε εμφανιστεί το πρόβλημα όταν καταφερα να μπώ στα windows , ήταν να κάνω απεγκατάσταση των drivers με το "Display Driver Uninstaller (DDU)" αλλά και πάλι δεν εγινε κάτι.Να προσθέσω οτι πρίν κανά 2 εβδομάδες πρίν γίνει αυτό ,μου εκανε 2 ψιλό κολλήματα για να κάνει boot μετά απο επανεκκίνηση και κόλλησε κιόλας μια φορά, το έβγαλα απο το ρεύμα αφού το έκλεισα πρώτα απο το power off και δεν ξανά έκανε κάτι. Αυτά τα "λίγα" !!! Προσπάθησα να είμαι λίγο πιο αναλυτικός για να μπορέσετε να καταλάβετε περίπου τι έχει συμβεί μέχρι τώρα στο λάπτοπ.*Της τελευταίες 3 ημέρες το λάπτοπ δεν έχει καταφέρει να κάνει boot τα windows και να δουλέψει κανονικά όπως και έκανε όταν πρωτοξεκίνησε το θέμα.Είναι το πρώτο μου πόστ γενικά δεν κάνω προσπαθώ να βρώ λύσεις ψάχνοντας στο διαδίκτυο ελπίζω να το έκανα στο σωστό topic ! ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2017 από Mystikos2006
Mystikos2006 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Το θέμα λύθηκε!! Το πήγα σε γνωστό και ήταν πρόβλημα στήν μητρική πλακέτα. Συγκεκριμένα στο bios όπου έγινε αποκόλληση του chip, και downgrade στήν version του bios. Απλά τώρα έχει ένα delay για να ξεκινήσει, όταν το ανοίγω περίπου 10 δευτερόλεπτα, αλλά τρέχει κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα