kostasbm Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 για δωσε στιγμα που βρισκεσαι.......... υπαρχουν εταιρειες που δινουν ασυρματα ιντερνετ..οχι παντου αλλα υπαρχουν το ζητουμενο ειναι οτι θα πληρωσεις εξοπλισμο ο οποιος στη ξευτιλα 80 με 90 + κανα 20 το μηνα συνδρομη ......... παρε οτε να δεις ποσο θα σου στοιχισει και κανε τα κουμαντα σου
rudigarcia222 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 usual suspect οχι δεν εχει κανεις ιντερνετ εκει δυστηχως αυτη η λυση πατεντα απορριπτεται chios θα μενω μονιμα εκει και για διαστημα 6 ως 8 μηνες μαξιμουμ //στο λινκ υπαρχουν καποια πολυ φθηνα πακετα τα οποια ειναι μονο για σκ και τα υπολοιπα μονο για συγκεκριμενη χρονικη περιοδο(καλοκαιρι) και μαλιστα ειναι για 24 μηνες αρα παλι δεν με συμφερει jpater δεν υπαρχουν γειτονες με συγγενη φιλο τι ειναι αυτο το u ubiquity nanostation πρωτη φορα το ακουω? kostabm πηρα wind και κμου ειπαν μινιμουμ 24μηνα κανουν αρα ακυρο/μετρα πηρα οτε και μου ειπαν κανουν 12μηνο αλλα πληρωνεις γυρω στα 32 το μηνα(κλασσικο τρικ μικροτεη περιοδος μεγαλυτερη αιμοδοσια)οσο για την εγκατασταση αφου εχω γραμμη η ενεργοποιηση κανει 36 ευρω λενε και λογικα κανα 20ρι το ρουτερ(και ολα αυτα οπως ειπα μονο για νετ) οσο για το ασυρματο που αναφερεις οπως λεω στην αρχη η χρηση που κανω ειναι ακριβως αντιθετη με καρτες 4g(που καλα καλα δεν πιανει κιολας εκει),δεν μου φτανει βλεπω σειρες ταινιες μπαλα κτλ youtb
billiboo Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 usual suspect οχι δεν εχει κανεις ιντερνετ εκει δυστηχως αυτη η λυση πατεντα απορριπτεται chios θα μενω μονιμα εκει και για διαστημα 6 ως 8 μηνες μαξιμουμ //στο λινκ υπαρχουν καποια πολυ φθηνα πακετα τα οποια ειναι μονο για σκ και τα υπολοιπα μονο για συγκεκριμενη χρονικη περιοδο(καλοκαιρι) και μαλιστα ειναι για 24 μηνες αρα παλι δεν με συμφερει jpater δεν υπαρχουν γειτονες με συγγενη φιλο τι ειναι αυτο το u ubiquity nanostation πρωτη φορα το ακουω? kostabm πηρα wind και κμου ειπαν μινιμουμ 24μηνα κανουν αρα ακυρο/μετρα πηρα οτε και μου ειπαν κανουν 12μηνο αλλα πληρωνεις γυρω στα 32 το μηνα(κλασσικο τρικ μικροτεη περιοδος μεγαλυτερη αιμοδοσια)οσο για την εγκατασταση αφου εχω γραμμη η ενεργοποιηση κανει 36 ευρω λενε και λογικα κανα 20ρι το ρουτερ(και ολα αυτα οπως ειπα μονο για νετ) οσο για το ασυρματο που αναφερεις οπως λεω στην αρχη η χρηση που κανω ειναι ακριβως αντιθετη με καρτες 4g(που καλα καλα δεν πιανει κιολας εκει),δεν μου φτανει βλεπω σειρες ταινιες μπαλα κτλ youtb νομιζω γινετε να βαλεις και ιντερνετ χωρις συμβολαιο απλα θα πληρωνεις λιγο παραπανω το μηνα,ετσι γλιτωνεις τα χρηματα για την διακοπη.
rudigarcia222 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 λοιπον μαγκες σεναριο 1)wind cyta δεν δινουν 12μηνο ποσο μαλλον λιγοτερο,οτε δινει δωδεκαμηνο αλλα υπεραξια,με εξοπλισμο και νσυνδεση βγαινει στα 400 το χρονο σεναριο 2)αυτα τα εξοχικα πακετα,μονο για ιουνιο ως σεπτεμβριο ,συνολο 20ευρω αρα με εξοπλισμο και συνδεση γυρω στο 300αρι αλλα με νεκρους μηνες μετατο καλοκαιρι,ουσιαστικα θα δωσω 300 για 5μηνες που θα το χρη/ω σεναριο 3)αναγκαστικα ακολουθω την συμβουλη σας για μομπαιλ,και χαιρετω τα download,30 ευρω ο μηνας χωρις συνδεση για 5γβ μονον,τραγικη τιμη δεν κανω καν πολλαπλασιασμο ποσο βγαινει σεναριο 4)φοιτητικο ,10ε τα 4γβ ο μηνας,αρα ενα 60 ευρω θα μου βγει τελικη αντε και για ενα hyuwei ryter κανα 100αρι ολα,νομιζω ειναι με διαφορα το πιο vfm πακετο θα χω μονο 4γβ αλλα θα ελεγχω μονος τις ανανεωσεις,το ρουτερ θα μου μεινει για παντα και θαδινω ενα δεκαρι το μηνα.βεβαια δεν ειμαι φοιτητης...
billiboo Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 λοιπον μαγκες σεναριο 1)wind cyta δεν δινουν 12μηνο ποσο μαλλον λιγοτερο,οτε δινει δωδεκαμηνο αλλα υπεραξια,με εξοπλισμο και νσυνδεση βγαινει στα 400 το χρονο σεναριο 2)αυτα τα εξοχικα πακετα,μονο για ιουνιο ως σεπτεμβριο ,συνολο 20ευρω αρα με εξοπλισμο και συνδεση γυρω στο 300αρι αλλα με νεκρους μηνες μετατο καλοκαιρι,ουσιαστικα θα δωσω 300 για 5μηνες που θα το χρη/ω σεναριο 3)αναγκαστικα ακολουθω την συμβουλη σας για μομπαιλ,και χαιρετω τα download,30 ευρω ο μηνας χωρις συνδεση για 5γβ μονον,τραγικη τιμη δεν κανω καν πολλαπλασιασμο ποσο βγαινει σεναριο 4)φοιτητικο ,10ε τα 4γβ ο μηνας,αρα ενα 60 ευρω θα μου βγει τελικη αντε και για ενα hyuwei ryter κανα 100αρι ολα,νομιζω ειναι με διαφορα το πιο vfm πακετο θα χω μονο 4γβ αλλα θα ελεγχω μονος τις ανανεωσεις,το ρουτερ θα μου μεινει για παντα και θαδινω ενα δεκαρι το μηνα.βεβαια δεν ειμαι φοιτητης... δεν νομιζω οτι τα 4gb ειναι αρκετα για ιντερνετ ειδiκα για την χρηση που ειπες οτι το θες (ακομη κι αν κανεις εκπτωσεις στη χρηση) μερικα τραγουδια να ακουσεις απτο youtube ή να δες 1-2 βιντεακια youtube σε αξιοπρεπη αναλυση και εγιναν καπνος. τωρα νομιζω οτι μονο εσυ μπορεις να καταληξεις σε λυση καθως μονο εσυ ξερεις τι εκπτωσεις εισαι διατεθιμενος να κανεις στην χρηση.
rudigarcia222 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 4gb youtube/downld/streaming ματς για ενα μηνα αδυνατον εννοειται, το θεμα μου ειναι οτι δεν γνωριζα τιμες και απο οικονομικη οπτικη αξιζει να την ψαξω με μομπιλ και να κανω υπομονη και μονο browsing παρα να σκαω 400ρια η wind/vodafone στα φοιτητικα εχουν πολυ καλυτερα πακετα,η μια 6 ευρω τα 5γβ η βονταφον 12ε τα 10γβ ο φοβος μου ειναι αν πιανει σημα 4g εκει ,wind δεν πιανει εκει ακριβως που ειμαι vodafone δεν ξερω,κοσμοτε πιανει σιγουρα αν γνωριζει καποιος ας ενημερωσει,αναφερομαι για χαλκιδικη σε ενα οικισμο αναμεσα σε καλικρατεια και μουδανια σοζοπολη λεγεται
tasgial Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Είμαι και εγώ στην ίδια θέση και έψαξα για κάτι που να μη με δεσμεύει για 12 μήνες. Με ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο το ίντερνετ χωρίς τηλεφωνία. Δεν βρήκα τίποτα μέχρι στιγμής. Η μόνη λύση φαίνεται να είναι το simplefi της wind που με 20€ δίνει 30GB το μήνα. Δεν πληρώνεις εξοπλισμό και δεν απαιτεί καμία τηλεφωνική γραμμή. Τώρα βέβαια τα 30GB σίγουρα δεν καλύπτουν τη χρήση που θα ήθελα. Οπότε βλέπω και τη πρόταση Cyta (έχει και τέλη ενεροποίησης 35€) πάλι με 20€ το μήνα αλλά απεριόριστα GB. Αυτό που θέλω να διευκρινήσω είναι αν και η Cyta απαιτεί τηλεφωνική γραμμή. Περίπου πόσα GB καταναλώνει μια βιντεοκλήση skype με διάρκεια 1 ώρας? Για να έχω μια εικόνα αν αρκούν τα 30GB της wind.
bill2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 φιλε τα mb είναι για λίγο σερφρισμα και ενα βιντεακι για πολύ δυνατή η έτρια χρήση μόνο σταθερή σύνδεση τα mb δεν συμφαίρουν με τπτ
rudigarcia222 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 αυτο με τα 1 ευρω για 1gb το εικοσιτετραωρο χωρις δεσμευσεις κτλ πως σας φαινεται??? πρπει να ειναι ολοκαινουρια προσφορα σημερα μου την εστειλαν απο vodafone
billiboo Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 αυτο με τα 1 ευρω για 1gb το εικοσιτετραωρο χωρις δεσμευσεις κτλ πως σας φαινεται??? πρπει να ειναι ολοκαινουρια προσφορα σημερα μου την εστειλαν απο vodafone δηλαδη 30 ευρω το μηνα για 30 gb και στο τελος καθε μερας χανεις το 1 gb?και παλι ειναι πολυ λιγο οσο για την βιντεοκληση εξαρταται και απο την ποιοτητα του βιντεο.
Miracle Worker Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Με usb stick, χρέωση με κάρτα, όταν λένε 5€ πάσο 1 ημέρας και 500mb μέγιστη κατανάλωση, εννοούν 1 ημέρα ημερολογιακά από την ενεργοποίηση και τέλος ή όπως είναι στα νετ καφέ, δηλαδή οι 24 ώρες πέφτουν μόνο όσο είσαι συνδεδεμένος; Εννοείται πάντα εντός των mb. Και εγώ για βιντεοκλήση στο skype ενδιαφέρομαι, όπως ο φίλος πιο πάνω. Από λίγο ψάξιμο που έχω κάνει, έχω καταλήξει ότι μισή ώρα βιντεοκλήση καταναλώνει περίπου 150mb, αν και ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.
bill2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 ναι αλλα θα μπείς και facebook θα σερφάρεις στο ιντερνετ θα θέλεις να ακούσεις μουσική να δέις ένα βιντεάκι μια ταινία τα mb δεν συμφαίρουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα