Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδες,θα παω στο χωριο για 6 μηνες για λογους εργασιας

εκει στο σπιτι δεν εχουμε τηλεφωνο αυτη την στιγμη,γραμμη ειχαμε μεχρι πριν μια πενταετια/μετα δεν πηγαιναμε και το κοψαμε

θελω να ρωτησω επειδη θα λειψω 6 μηνες πανω κατω

1)μπορω να κανω συμβολαιο για αυτο το χρονικο διαστημα??

δεν με νοιαζει εταιρεια και ταχυτητα οτι ειναι πιο οικονομικο/επισης επειδη κατεβαζω σειρες κτλ /βλεπω ποδοσφαιρο απο browser κατι 5 μβ και τετοια με κεραιεες δεν μου φτανουν

2)επισης θα πληρωσω εξοπλισμο και εργατικα??

• Like 1
Δημοσ.

Από τι συσκευές θα μπαίνεις; Κινητό και λαπτοπ - τάμπλετ; Από σήμα κινητής πως τα πάει εκεί η περιοχή;

Δημοσ.

Δεν σε βολεύει κάποιο ποκετ WiFi? Αυτά τα μίνι που βάζεις μέσα κάρτα σιμ (με σύνδεση) και είναι ασύρματα.

Δημοσ.

Δεν σε βολεύει κάποιο ποκετ WiFi? Αυτά τα μίνι που βάζεις μέσα κάρτα σιμ (με σύνδεση) και είναι ασύρματα.

αυτα δεν χρεωνουν σαν να εχεις 3-4g?

Δημοσ.

δεν γνωριζω τι ειναι αυτο,αλλα αν παει με σημα εκει στο χωριο με το ζορι πιανει μονο κοσμοτε στο ενα σταδιο

για wind vodafon τπτ

επισης αναφερω οτι δεν θελω ορια

Δημοσ.

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HCP/xml/Personal__contractplans__IOTG-Karta-Full-Pack-me-wifi/section/IOTG_onRequest_prs

Δες εδώ όλες τις πληροφορίες αν σε συμφέρει

δεν γνωριζω τι ειναι αυτο,αλλα αν παει με σημα εκει στο χωριο με το ζορι πιανει μονο κοσμοτε στο ενα σταδιο

για wind vodafon τπτ

επισης αναφερω οτι δεν θελω ορια

Αν θες χωρίς όρια πας σε κανονικό WiFi μετά!!! Αλλά είπες ότι δεν έχεις τηλέφωνο εκει...
Δημοσ.

δεν βολευει μαν αφου λεει

Για 30 ημέρες πρόσβασης στο Internet

Χρέωση Πάσο (€) 30€ Μέγιστος Όγκος Χρήσης (GB) ανά πάσο πρόσβασης 5 GB            
Δημοσ.

Όχι μαν :P

Τότε δεν βολεύει... Αν είχες τηλέφωνο θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Τώρα δεν ξέρω τι αλλο μπορεί να γίνει. Μόνο το ποκετ μου ήρθε στο μυαλο. Αν ξέρει κάποιο παιδί κάτι παραπάνω ας σου πει.

Δημοσ.

μα εχω τηλεφωνικη γραμμη το αναφερω απλα εδω και καμια πεμταετια δεν το χρη/οιω

επισης το τηλ ειναια αδιαφορο μονο νετ χρειαζομαι

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι αφού υπάρχει γραμμή τηλεφώνου (ενεργή) μπορούν να σου βάλουν κανονικό WiFi.

Δημοσ.

αν έχεις ήδη ενεργό βροχο που λειτουργεί καλείς στην εταιρία που εισαι και ζητας να σου βάλουν το πακετο douple play βεβαια το κακό είναι ότι το μικρότερο είναι 12 μηνο συμβόλαιο 

Δημοσ.

Κανείς εκεί κοντά δεν έχει ιντερνετ; Να πάρεις κανα nanostation και να συνενοηθείς να σου δώσει κωδικούς και ιστορίες; Έτσι έκανα εγώ για 5 μήνες που ήμουν σε παρόμοια φάση με την δική σου. 

Του έδωσα από μόνος μου στο τέλος κάποια χρήματα όταν έφυγα. Κάνε το ίδιο !

ΥΓ. Έκανα βαριά χρήση. Κατέβαζα τουλάχιστον 10gb την μέρα σειρές/ταινίες με πολύ καλή ταχύτητα, σπάνια είχα αποσυνδέσεις επίσης. άντε 1-2 φορές την μέρα. Θα σε βολέψει αν το ψάξεις λίγο. 

ΥΓ2.Αν θες να μπαίνεις κ από κινητό θα πάρεις ένα ρουτεράκι μαζί σου και θα το συνδέσεις με το nanostation (έχει οδηγούς στο ιντερνετ, δεν θυμάμαι την διαδικασία γιατί πέρασαν 2 χρόνια σχεδόν) 

Good luck !

Α, να σημειώσω πως δεν πρέπει να έχεις τεράστια απόσταση μ αυτόν που θα βρεις γιατί θα έχεις χαμηλό σήμα, εκτός αν έχει κ αυτός κανα nanostation και σε φτιάξει κατάλληλα. 

Δημοσ.

Γειτονετ

Και αν δεν υπαρχει συνεννοησου με κάποιον συγγενή/ φίλο , Κάνε ένα λινκ με δύο ubiquity nanostation και είσαι ετοιμος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...