vlahoskwn Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 καλησπέρα θελω να κανω μερικες ερωτήσεις σχετικα με ένα θεμα που εχω εχω ένα λαπτοπ που στην παρουσα φαση εχει πανω έναν δισκο Seagate εάν θυμαμαι καλα και είναι 1 terabyte εγω θελω να τον βγαλω και να βαλω έναν western digital 500gb blue στην θεση του και τον Seagate να τον βαλω στη θεση του dvd και εκει είναι το θεμα μου τωρα... το λαπτοπ προοριζεται για επαγγελματικη χρηση οποτε θελω να αποκλεισω την οποια πιθανοτητα του να με κρεμασει.... η απορια μου είναι ότι μπορω να βαλω οποιο caddy θελω; δευτερον ειδα καποια ότι εχουν αναβαθμισμενη την πλακετα της sata ώστε να διορθωσουν ένα θεμα με το shutdown(επισης να πω αυτό το κουμπακι που εχουν εγω σε ποια θεση πρεπει να το βαλω ώστε να δουλευει σωστα μιας και εχει τρεις η δυο θεσεις) και τριτον διαβασα οτι εάν εχεις δευτερο δισκο είναι κακο να μπαινει σε sleep mode επειδή δεν χρησιμοποιείται και κάνει πολλές φορές εκκινήσεις ισχυει αυτό; Και πεμπτο διαβασα ότι μπορει μερικες φορες τον δισκο που είναι στην θεση του dvd να μην τον αναγνωριζει ισχυει; και τελευταιο θα εχω μειωμένες επιδοσεις επειδή είναι θυρα για dvd; και να πω επισης κατι ακομη για να μην ανοιγω νέο νημα θελω στον 500ρη να κανω dual boot με windows 10 αλλα μπορω να εχω και στα δυο τον ιδιο κωδικο που εχω τωρα και είναι αυθεντικα που συνοδευοταν με το laptop; και η χρηση είναι γι αμουσικη σε επαγγελματικο επιπεδο αυτά ευχαριστω πολύ περιμενω απαντηση σας
billiboo Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 γιατι δεν βαζεις τον wd στο dvd? και αυτο που ειπες με dual boot δεν καταλαβα τι εννοεις με τον κωδικο
vlahoskwn Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Θελω να βαλω τον wd στην θεση του δισκου γιατι εκει θα μπει το λειτουργικο Και λεω οτι θελω να κανω dual boot με windows 10 αφπυ χωρισω τον wd σε δυο διαμερισματα αλλα το θεμα μου ειναι εαν θα μπορω να βαλω και στα δυο τον ιδιο κωδικο του λαπτοπ για την αδεια αφπυ οταν το πηρα ειχε αυθεντικα winfows 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα