FilipposMD Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 δεν ξερετε τι σας γινετε,εγω μια φορα στην ανταρκτικη εκει που περπατουσα αμεριμνος βλεπω μια ταμπελα που εγραφε αδιεξοδο.δεν κωλωσα ομως κ την περασα κ ξαφνικα βρεθηκα να κρεμομαι στο κενο αληθινη ιστορια Επιβεβαιώνω, μου έχει συμβεί κι εμένα, αλλά στην άλλη άκρη. Είχανε κολλήσει και κάτι αυτοκόλλητα του Παναθηναϊκού πάνω στην πινακίδα και παραλίγο να μην τη δω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 δεν ξερετε τι σας γινετε,εγω μια φορα στην ανταρκτικη εκει που περπατουσα αμεριμνος βλεπω μια ταμπελα που εγραφε αδιεξοδο.δεν κωλωσα ομως κ την περασα κ ξαφνικα βρεθηκα να κρεμομαι στο κενο αληθινη ιστορια Ντοκιμαντέρ να κάνεις. Ολα αυτα που ρωτάτε απαντουνται στα 2 βιντεο που εστειλα τα οποια ειναι 8 ώρες συνολο... Καλή αρχη και να ειστε ευγενικοι όταν ρωτάτε ανθρώπους που δεν ξέρετε... την εχεις πιο μεγαλη μπράβο Οι αρχαίοι που διατύπωσαν παρόμοιες θεωρίες (δηλαδή ότι η γη δεν ήταν επίπεδη κτλ) ήταν και αυτοί εβραιομασώνοι/illuminati;
volos27 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 τωρα διαπιστωσα οτι οντως υπαρχουν καποιοι που το πιστευουν δλδ η γη ειναι ενα πιατο κ απο κατω εχει στηριγμα κ απο πανω ενα λαμπακι ? η γη δλδ ειναι πορτατιφ?
hellojim Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ολα αυτα που ρωτάτε απαντουνται στα 2 βιντεο που εστειλα τα οποια ειναι 8 ώρες συνολο... Καλή αρχη και να ειστε ευγενικοι όταν ρωτάτε ανθρώπους που δεν ξέρετε... την εχεις πιο μεγαλη μπράβο Μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται οι φωτογραφιες της NASA, η οποια που ειναι οργανισμος της Αμερικης, οι φωτογραφιες των Ρωσων και των Γιαπονεζων να δειχνουν απο δορυφορους οτι η γη ειναι σφαιρικη? Υπαρχει σελιδα που ανεβαζει φωτογραφια της γης απο δορυφορο Ιαπωνικο καθε 10 λεπτα σε αναλυση 11.000x11.000. Πως γινεται η Ιαπωνια που ηταν σε πολεμο με την Αμερικη να ανεβαζουν τις ιδιες φωτογραφιες? Μαλλον τα πυρηνικα που εριξε η Αμερικη στην Ιαπωνια ηταν πραξη αγαπης απο την αδελφοτητα??
volos27 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται οι φωτογραφιες της NASA, η οποια που ειναι οργανισμος της Αμερικης, οι φωτογραφιες των Ρωσων και των Γιαπονεζων να δειχνουν απο δορυφορους οτι η γη ειναι σφαιρικη? Υπαρχει σελιδα που ανεβαζει φωτογραφια της γης απο δορυφορο Ιαπωνικο καθε 10 λεπτα σε αναλυση 11.000x11.000. Πως γινεται η Ιαπωνια που ηταν σε πολεμο με την Αμερικη να ανεβαζουν τις ιδιες φωτογραφιες? Μαλλον τα πυρηνικα που εριξε η Αμερικη στην Ιαπωνια ηταν πραξη αγαπης απο την αδελφοτητα?? αυτο μονο τπτ αλλο
hellojim Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Οτι δεν μπορουν να το εξηγησουν λενε οτι ειναι ψευτικο. Οποτε δεν πιστευουν οτι υπηρχαν οι δεινοσαυροι.
volos27 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 εγω αν το πιστευα αυτο θα πηγαινα να δω απο κοντα,θα ηταν φανταστικο θεαμα
hellojim Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Και τα απολιθώματα φύτρωσαν; που ξερω, ισως να ειναι και οι παλεοντολογοι στην κλικα και να ειναι man-made
Zerg13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Ο μονος τροπος να τους πεισετε ειναι ενα ταξιδι με διαστημοπλοιο,,,το ιδιο θα σου πουν και αυτοι βεβαια live footage απο δορυφορο εχουμε;
Zerg13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μια που ειναι ετσι λεπτο, μπορει και να το τρυπησει και να περασει απ την αλλη ενας τεραστιος κομητης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις