SpirosLouis Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Καλησπέρα forum, Έχω μερικά προβλήματα με τα Windows 10 αν γνωρίζει κάποιος. Αρχικά ανοίγω τον υπολογιστή μου, ρυθμίζω τη φωτεινότητα της οθόνης αλλά μετά από επανεκκίνηση, πάει πίσω στο 50%. Επιπλέον μερικές φορές που τον αφήνω να λειτουργεί και φεύγω, κολλάει και κλείνει μόνο με το πλήκτρο εκκίνησης. Δοκίμασα Ctrl+Alt+Del αλλά τίποτα. Να σημειώσω ότι δεν έχω βάλει ούτε driver από το site της Dell. Λέτε να δοκιμάσω;
thepoint Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Ναι νομίζω εκεί πρέπει να στραφείς στον κατασκευαστή του laptop για οδηγούς σε win 10 - δεν είναι μόνο της διαχείρισης ενέργειας, οθόνης αλλά και μητρικής και πάει λέγοντας. Δουλεύει η αυξομείωση φωτεινότητας και ήχου. Θα είναι παλιός ο φορητός ελπίζω να βρεις τους αντίστοιχους για το νέο OS.
ss13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Δώσε μας το service tag ( είναι ένας κωδικός στην βάση ) του μηχανήματος , πρέπει να περάσεις όλους τους οδηγούς με τη σειρά όπως είπε ο thepoint , σε κάθε εγκατάσταση οδηγού χρειάζεται επανεκκίνηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα