Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια
Λοιπών θέλω να κάνω μια δουλίτσα όποτε σκαφευτικα κατι 
Θελω να κανω ενα σύστηματακι που θα εισάγω ενα κωδικό και να δίνει ρεύμα σε κατι αν ο κωδικός είναι σωστός και θα κλεινει οταν η η πλακετα αποσυνδεθει απο το ρευμα
Η τροφοδοσία θα είναι 12v που θα δίνει αν ειναι σωστος ο κωδικος 

Μια μικρη ερευνα που εκανα ειναι με Arduino και ενα πληκτρολογιο 

Το προβλημα ειναι οτι δεν γνωριζω πολλα απο προγραματισμο καθος δεν εχω ασχοληθει καθολου με θεμα Arduino φανταζομαι θα υπαρχει καποιος ετοιμος κωδικας που θα μπορεσω να εισαγω 

Υπαρχει καποιος που θα μπορεσει να με διαφωτίσει για να μην αγοράσω τσάμπα αυτα τα πράγματα

Ευχαριστωω

Δημοσ.

Αν ξέρεις έστω και μια γλώσσα (δηλαδή δεν είσαι τελειώς άσχετος με προγραμματισμό), δε νομίζω ότι δε θα καταφέρεις κάτι τέτοιο αν προσπαθήσεις λίγο. Έχει language reference, documentation και code fragments online.

Για κάτι πιο απλό θα σου πρότεινα raspberry pi 3 αν έχει hats και boards για το project που θες καθώς προγραμματίζεις σε python που έχει παντού tutorials. Και φυσικά αν πάρεις rpi3 και βαρεθείς το project αυτό έχεις επιλογές για πολλά άλλα πράγματα που ίσως σου αρέσουν και θα σου μείνει χωρίς να βαριέσαι γενικότερα.

Δημοσ.

Απο οτι ειδα ειναι κατι σαν αυτο

Αλλα προβληματιζομαι στον προγραμματισμο του 

έχει τον πηγαίο κώδικα απ' ότι βλέπω.. οπότε μπορεί να κάνεις το ίδιο και απλά εσύ να βάλεις ένα relay αντί για το πράσινο λαμπάκι!

Δημοσ.

Ωραια οποτε ετσι οπως ειναι αν θελω να κρατησω και το πρασινο λαμπακι μαζι με το λαμπακι βαζω ενα ρελεδακι συμφωνα με το τι εχω να συνδεσω σωστα?
Επισης εγω δεν θα χρειαστω την οθονη.

Δημοσ.

κοιτα υπαρχουν πολλοι οδηγοι, εαν βρεισ χρονο κ δεν εχεισ ξανα ασχοληθει, ξεκινα πρωτα με το να συνδεσεις ενα λαμπακι, μετα στον κωδικα παιξε με αυτο, καντο να αναβοσβηνει ανα 5 δευτερα πχ, γενικα πειραματισου και θα σου βγουν ολα μετα, μπορεις μετα να συνδεσεις ενα μπαζερ, μια φωτοδιοδο,οτιδηποτε και να γραψεις το δικο σου κωδικα !!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...