webparts Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, l337 είπε Έχω την εντύπωση πως άλλαξε το '99 οπότε εσύ που το πήρες το '00 πιθανόν ήταν τότε με φλας. Τι πιθανοτητες εχεις να αλλαξε 2-3 φορες ο ΚΟΚ και τι πιθανοτητες να μη θυμασαι καλα; 1 ώρα πριν, phanispal είπε Αυτό που συζητάμε, είναι ότι υπάρχουν περιπτώσεις που είναι άτοπο να ακολουθείς καθολικά τον ΚΟΚ χωρίς να σκέφτεσαι τίποτ' άλλο. Σκηνικο 1η του μηνα,στην Καλαματα. Ολοι παρκαρισμενοι στη μερια του μονου μηνα,σε μονοδρομο,ενω εχει μπει ο ζυγος. Παει ο αλλος και παρκαρει ( νομιμα μεν ) στη μερια του ζυγου μηνα..και πολυ απλα κλεινει ο δρομος. Τον γραψαν για παρακωλυση κυκλοφοριας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Δεν το 'πιασα, για στενό/γειτονιά λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, webparts είπε Τι πιθανοτητες εχεις να αλλαξε 2-3 φορες ο ΚΟΚ και τι πιθανοτητες να μη θυμασαι καλα; Πολλες πιθανότητες υπάρχουν να έχει αλλάξει ο KOK από τότε (το '95) αρκετές φορές και να μην το πήρα χαμπάρι καν για πολλά χρόνια μιας και έλειπα στο εξωτερικό για 8 χρόνια (γι' αυτό και έγραψα στον zio ότι "έχω την εντύπωση"). Καλά θυμάμαι επίσης ότι ήταν με alarm το '95 και για να είμαι πιο ακριβής θυμάμαι ότι ο δάσκαλος μου έλεγε να χρησιμοποιώ alarm καθώς επίσης και στην εξέταση (Γέρακας) είχα χρησιμοποιήσει alarm και δεν μου είπαν κάτι (που επίσης θα το θυμόμουν :p). Δεν κόπηκα (ούτε πλήρωσα) Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από l337 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 10 minutes ago, phanispal said: Δεν το 'πιασα, για στενό/γειτονιά λες; https://www.newsit.gr/auto/kalamata-ekleise-tin-kykloforia-sto-kentro-tis-polis-parkarontas-nomima/2214449/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα,εσείς όλοι που είστε υπέρμαχοι των αλαρμ,αν δείτε κάποιον που κόβει ταχύτητα επειδή είδε μερικά μέτρα πιο μπροστά θέση για να μπει και ανάψει φλας,τον κολλάτε ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, ThReSh είπε https://www.newsit.gr/auto/kalamata-ekleise-tin-kykloforia-sto-kentro-tis-polis-parkarontas-nomima/2214449/ Sorry, δεν το 'ξερα ότι τα μονά/ζυγά εφαρμόζονται και σε κεντρικούς δρόμους πόλεων. Μαντάρα στην προκειμένη με την εφαρμογή του ΚΟΚ. 2 λεπτά πριν, jmmys είπε Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα,εσείς όλοι που είστε υπέρμαχοι των αλαρμ,αν δείτε κάποιον που κόβει ταχύτητα επειδή είδε μερικά μέτρα πιο μπροστά θέση για να μπει και ανάψει φλας,τον κολλάτε ή όχι; Νόμιζα ότι ήταν ξεκάθαρο. Προσωπικά όχι, αλλά ακόμα και να το έκανα, απλά δε θα ήταν νόμιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, ThReSh είπε https://www.newsit.gr/auto/kalamata-ekleise-tin-kykloforia-sto-kentro-tis-polis-parkarontas-nomima/2214449/ Αυτος ακριβως ! 2 λεπτά πριν, phanispal είπε Sorry, δεν το 'ξερα ότι τα μονά/ζυγά εφαρμόζονται και σε κεντρικούς δρόμους πόλεων. Μαντάρα στην προκειμένη με την εφαρμογή του ΚΟΚ. Για πειτε μου ομως εδω,ποιος εφταιγε ( φωναχτε και εκεινους εκει απο το thread με το abs να γκρεμιστει το insomnia ) ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, webparts είπε Τι πιθανοτητες εχεις να αλλαξε 2-3 φορες ο ΚΟΚ και τι πιθανοτητες να μη θυμασαι καλα; Σκηνικο 1η του μηνα,στην Καλαματα. Ολοι παρκαρισμενοι στη μερια του μονου μηνα,σε μονοδρομο,ενω εχει μπει ο ζυγος. Παει ο αλλος και παρκαρει ( νομιμα μεν ) στη μερια του ζυγου μηνα..και πολυ απλα κλεινει ο δρομος. Τον γραψαν για παρακωλυση κυκλοφοριας. Έχετε μόνα ζυγά στην Καλαμάτα; Νόμιζα μόνο για την Αθήνα ήταν αυτό! 4 λεπτά πριν, jmmys είπε Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα,εσείς όλοι που είστε υπέρμαχοι των αλαρμ,αν δείτε κάποιον που κόβει ταχύτητα επειδή είδε μερικά μέτρα πιο μπροστά θέση για να μπει και ανάψει φλας,τον κολλάτε ή όχι; Όχι, μόνο καταλάθος. Αλλά η αλήθεια είναι πολύ σπάνια να πετύχεις κάποιον να βγάζει φλας για να παρκάρει! Οι υπέρμαχοι του φλας τι κάνετε όταν δείτε αλάρμ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, zio10 είπε Έχετε μόνα ζυγά στην Καλαμάτα; Νόμιζα μόνο για την Αθήνα ήταν αυτό! 6 λεπτά πριν, jmmys είπε Για τους μηνες φυσικα,οχι για τις πινακιδες των ΙΧ ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 7 minutes ago, jmmys said: Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα,εσείς όλοι που είστε υπέρμαχοι των αλαρμ,αν δείτε κάποιον που κόβει ταχύτητα επειδή είδε μερικά μέτρα πιο μπροστά θέση για να μπει και ανάψει φλας,τον κολλάτε ή όχι; Δεν ξέρω, δεν έχω δει ποτέ εδώ και 17 χρόνια περίπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Δεν ξέρω, δεν έχω δει ποτέ εδώ και 17 χρόνια περίπου. Καλαματα παντως ειναι πολυ συχνο να κρατανε αποσταση οταν δουν οτι παει να παρκαρει ο μπροστα,παρ'ολο που ειναι τραγικοι οδηγοι σε ολα σχεδον τα φασματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Just now, webparts said: Καλαματα παντως ειναι πολυ συχνο να κρατανε αποσταση οταν δουν οτι παει να παρκαρει ο μπροστα,παρ'ολο που ειναι τραγικοι οδηγοι σε ολα σχεδον τα φασματα. Εννοώ το να βγάζει κάποιος φλας για να παρκάρει, όχι το να κολλάει κάποιος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, zio10 είπε Έχετε μόνα ζυγά στην Καλαμάτα; Νόμιζα μόνο για την Αθήνα ήταν αυτό! Όχι, μόνο καταλάθος. Αλλά η αλήθεια είναι πολύ σπάνια να πετύχεις κάποιον να βγάζει φλας για να παρκάρει! Οι υπέρμαχοι του φλας τι κάνετε όταν δείτε αλάρμ; Σταματώ φυσικά επειδή βλέπω οτι θέλει να παρκάρει..Αυτό ήθελα να τονίσω,ότι το σωστό είναι να να γνωρίζουμε τον ΚΟΚ και να τον τηρούμε όσο μπορούμε για τέτοια ακίνδυνα και όχι τόσο σημαντικα πράγματα.Δεν είναι δύσκολο ούτε επιβαρύνουμε κάποιον,απλά δυστυχώς εδώ όχι μόνο δεν τον τηρούμε αλλά δεν τον γνωρίζουμε κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, ThReSh είπε Εννοώ το να βγάζει κάποιος φλας για να παρκάρει, όχι το να κολλάει κάποιος. Α σορρυ,επικεντρωθηκα στο κολλαω. Σπανιο να βγαλει καποιος φλας εδω,ολοι αλαρμ.. Αν βγαλει φλας για να παρκαρει πιθανοτατα θα σκοτωθουν 2-3 με καποιον τροπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 4 ώρες πριν, zio10 είπε Ε μπορεί να τους είχε κανονισμένους! Μπα, δεν ειχα λαδωσει, και ηταν γενικα αυστηροι. Η φαση ηταν οτι με βαλανε να παρκαρω σε κατηφορα, στην οποια ειχε πιασει παγος/χιονι και επρεπε να παρκαρω με την οπισθεν ανηφορικα, αναγκαστικα με χειροφρενο. Εκαψα λιγο δισκο, αλλα για αλαρμ/φλας δεν μου παν τιποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα