zio10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, jmmys είπε Ένας παει ευθεία, ένας δεξια και ένας αριστερά, οι απέναντι απο το άλλο ρεύμα το ίδιο,αυτός που στρίβει αριστερά έχει πορτοκαλί που αναβοσβηνει,δηλαδή προχωράει,έχει απλα συνήθως,και περιμένει με αριστερό φλας αναμμένο,οι απέναντι απο το άλλο ρεύμα έχουν πράσινο αλλά ανάβει το κοκκινο πιο γρήγορα από αυτόν που στρίβει οποτε εκείνοι σταματάνε και αυτού που είναι να στριψουν αριστερά φεύγουν επειδή ακόμα αναβοσβηνει το φανάρι τους.Το κανουν για λόγους από συμφόρησης της κινησης. Thanks, μου είχε φανεί μπέρδεμα (δεν οδηγούσα, έτσι όπως το έβλεπα απ'έξω). 2 λεπτά πριν, l337 είπε Το '95 που έβγαλα δίπλωμα ήταν με alarm. Εγώ δεν μπορώ να τη θυμηθώ με τίποτα αυτή τη λεπτομέρεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Εγώ δεν μπορώ να τη θυμηθώ με τίποτα αυτή τη λεπτομέρεια... Εγώ το θυμάμαι πολύ καλά, όσον αφορά το '95 που έβγαλα και το δίπλωμα (πάντως έχω την εντύπωση, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος, πως το '99 άλλαξε...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Εγω οταν εδωσα εξετασεις το 2004, δεν εβγαλα τιποτα, ρωτησα κιολας τον δασκαλο μου πε οχι αστο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, jmmys είπε Η απόλυτη ισοπέδωση δηλαδή.Θα πάμε δηλαδή στα άκρα. Ή ρομπότ ή το μπαχαλο. 54 λεπτά πριν, jmmys είπε Και τι μου λες,ή θα πάμε σαν ρομπότ ή θα συνεχίζουμε να κάνουμε τις παραπάνω παρανομιες.Δεν είναι όλα άσπρα μαύρα.Άνθρωποι είμαστε. Όχι man. Το πρώτο (ρομπότ) είναι αυτό που ίσως προσδοκούν κάποιοι, και το δεύτερο είναι απλά αυτό που συμβαίνει, η πραγματικότητα. 54 λεπτά πριν, jmmys είπε Φυσικά και δεν πάνε όλοι κατα γράμμα, αλλά υπάρχει ενα όριο στο να σεβεσαι τον άλλο οδηγό. Αμ εδώ είναι που θέλω να καταλήξω, αυτό είναι που φωνάζω τόσο καιρό. Για πες μου λοιπόν, ποιος είναι αυτός που ορίζει, και που θα ορίζει για όλους τους υπόλοιπους, το όριο στο οποίο αναφέρεσαι; Γιατί όπως λες πιο πάνω (και συμφωνούμε), «άνθρωποι είμαστε». Ποιος είναι αυτός που παραφράζει σε πιο ρεαλιστικά επίπεδα αν θες τον ΚΟΚ, ώστε να μην είμαστε ούτε στο ένα άκρο, ούτε στο άλλο; Γιατί για σένα το όριο μπορεί να είναι το να σταθμεύσω με αλάρμ, για άλλον το να σταθμεύσω 4 μέτρα από διασταύρωση, για μένα το να περάσω με κόκκινο, για τη θειά μου το να καπνίζει με το ένα χέρι και με το άλλο να μιλάει στο τηλέφωνο. Πες μου λοιπόν, αφού άνθρωποι είμαστε, και αφού όπως θα έχουμε καταλάβει είμαστε όλοι διαφορετικοί, πώς θα κινηθούν παράλληλα οι απόψεις μας; Εσύ μπορεί να θες να βελτιωθούν κάπως τα πράγματα, π.χ. σε 1-2 τομείς (αφού απ' ότι καταλαβαίνω παραδέχεσαι ότι η καθολική τήρηση του ΚΟΚ είναι μάλλον ουτοπική), και να έχεις και σεβαστές προτάσεις επ' αυτού, αλλά εμένα να μη με βολεύουν καθόλου, επειδή έτσι. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από phanispal 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, l337 είπε Εγώ το θυμάμαι πολύ καλά, όσον αφορά το '95 που έβγαλα και το δίπλωμα (πάντως έχω την εντύπωση, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος, πως το '99 άλλαξε...) Το 2000 το πήρα εγώ, άρα μπορεί να ήταν αλάρμ. Και μετά άλλαξε ξανά δηλαδή; 4 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Εγω οταν εδωσα εξετασεις το 2004, δεν εβγαλα τιποτα, ρωτησα κιολας τον δασκαλο μου πε οχι αστο... Ε μπορεί να τους είχε κανονισμένους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Νομιζω προσφατα αλλαξε το φλας με τα αλαρμ δηλαδη περυσι η προπερσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Το 2000 το πήρα εγώ, άρα μπορεί να ήταν αλάρμ. Και μετά άλλαξε ξανά δηλαδή; Έχω την εντύπωση πως άλλαξε το '99 οπότε εσύ που το πήρες το '00 πιθανόν ήταν τότε με φλας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Με φλας είναι το σωστό σύμφωνα με τον ΚΟΚ. Δεν θυμάμαι να ήταν διαφορετικό αυτό παλιότερα ή αν ίσχυε πάντα. Αλλά και το αλάρμ δηλώνει ότι κάνεις απότομη στάση και μειώνεις απότομα ταχύτητα. Μπορεί να συμβαίνει και αυτό όταν ψάχνεις να παρκάρεις Υπάρχει περίπτωση να δεις από τα 15μ έγκαιρα θέση πάρκινγ και να ανάψεις φλάς (όπως λέει ο ΚΟΚ) μέσα σε πολυσύχναστη περιοχή... ενδεχομένως και με διπλοπαρκαρισμένα δίπλα; Στην Ελλάδα βέβαια ότι και να κάνεις πρέπει να περιμένεις τα χειρότερα. Βγάζω δεξί φλας για να παρκάρω και με κορνάρουν από πίσω 3-4 μηχανάκια γιατί θέλουν να περάσουν δεξιά μου και δεν μπορούν να περιμένουν 10δευτερόλεπτα. Οπως επίσης είναι δεδομένο ότι αν ανάψεις φλας και όχι αλάρμ ότι θα κολλήσει κάποιος πίσω σου γιατί νομίζει ότι στρίβεις. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Βεβαια αυτο που λετε οτι που να ξερω αν θα παρκαρει κτλπ, σε ενα στενο ανθρωπος που ψαχνει να παρκαρει κανει μπαμ απο 100μ...Το πως κινειται το οτι ψαχνει κατι κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Βεβαια αυτο που λετε οτι που να ξερω αν θα παρκαρει κτλπ, σε ενα στενο ανθρωπος που ψαχνει να παρκαρει κανει μπαμ απο 100μ...Το πως κινειται το οτι ψαχνει κατι κτλπ. Οπότε και τον κορνάρουμε και τον βρίζουμε πάντα σύμφωνα με τον ΚΟΚ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Χαχαχα οχι ειπαμε...εγω ας πουμε αν και νεος οδηγος,δεν εχω δοκιμασει καν να δω πως κορναρει το αμαξι και ουτε το σκεφτομαι. Κανα μπινελικι πιο ευκολο το εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 27 λεπτά πριν, phanispal είπε Όχι man. Το πρώτο (ρομπότ) είναι αυτό που ίσως προσδοκούν κάποιοι, και το δεύτερο είναι απλά αυτό που συμβαίνει, η πραγματικότητα. Αμ εδώ είναι που θέλω να καταλήξω, αυτό είναι που φωνάζω τόσο καιρό. Για πες μου λοιπόν, ποιος είναι αυτός που ορίζει, και που θα ορίζει για όλους τους υπόλοιπους, το όριο στο οποίο αναφέρεσαι; Γιατί όπως λες πιο πάνω (και συμφωνούμε), «άνθρωποι είμαστε». Ποιος είναι αυτός που παραφράζει σε πιο ρεαλιστικά επίπεδα αν θες τον ΚΟΚ, ώστε να μην είμαστε ούτε στο ένα άκρο, ούτε στο άλλο; Γιατί για σένα το όριο μπορεί να είναι το να σταθμεύσω με αλάρμ, για άλλον το να σταθμεύσω 4 μέτρα από διασταύρωση, για μένα το να περάσω με κόκκινο, για τη θειά μου το να καπνίζει με το ένα χέρι και με το άλλο να μιλάει στο τηλέφωνο. Πες μου λοιπόν, αφού άνθρωποι είμαστε, και αφού όπως θα έχουμε καταλάβει είμαστε όλοι διαφορετικοί, πώς θα κινηθούν παράλληλα οι απόψεις μας; Εσύ μπορεί να θες να βελτιωθούν κάπως τα πράγματα, π.χ. σε 1-2 τομείς (αφού απ' ότι καταλαβαίνω παραδέχεσαι ότι η καθολική τήρηση του ΚΟΚ είναι μάλλον ουτοπική), και να έχεις και σεβαστές προτάσεις επ' αυτού, αλλά εμένα να μη με βολεύουν καθόλου, επειδή έτσι. Γιαυτό είπα οτι πρεπει να υπαρχουν αυστηρα πρόστιμα ανάλογα την παρανομία.Άλλο να παρκαρεις πάνω σε πεζοδρόμιο και αλλο να περάσεις με κοκκινο.Άλλο να πας με 100χλμ μπροστά απο σχολεία,μέσα σε κατοικημένες περιοχες, έγινε αυτό προχθες εξω απο τον παιδικό σταθμό της κόρης μου,το οποίο είναι άκρως εγκληματικό,και άλλο να πας με 150 σε άδεια εθνική οδο. Η πολιτεία ορίζει το οριο ,έτσι είναι το λογικο και έτσι γίνεται σχεδόν παντού στην Ευρώπη.Αν θες συμβιβάζεται,αν δεν θέλεις πλήρωσε το τσουχτερό πρόστιμο, το οποίο Ελλάδα σπάνια γίνεται,και αν είσαι μάγκας ξανακανε τη μαγκια σου.Ξαναλεω αν κανείς δεν έχει οδηγήσει εξωτερικό και ειδικα βορεια Ευρώπη, όλα αυτά του φαίνονται εξωπραγματικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Ποιο φλας ρε παιδιά τι γελοιότητες είναι αυτές? Κι όταν θες να στρίψεις τι βγάζεις το χέρι σαν ποδήλατο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, adi32 είπε Ποιο φλας ρε παιδιά τι γελοιότητες είναι αυτές? Κι όταν θες να στρίψεις τι βγάζεις το χέρι σαν ποδήλατο? 1. Γελοιότητες ξεγελοιότητες ο ΚΟΚ έτσι αναφέρει , μπορεί να μη μας αρέσει ,μπορεί να μη μας βολεύει αλλά έτσι και γίνει η στραβή όλοι στον ΚΟΚ "προστρέχουμε" για να βρούμε το δίκιο μας . 2. Αν δεν λειτουργούν τα φλας λόγω βλάβης, ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 19 λεπτά πριν, jmmys είπε Άλλο να παρκαρεις πάνω σε πεζοδρόμιο και αλλο να περάσεις με κοκκινο.Άλλο να πας με 100χλμ μπροστά απο σχολεία,μέσα σε κατοικημένες περιοχες, έγινε αυτό προχθες εξω απο τον παιδικό σταθμό της κόρης μου,το οποίο είναι άκρως εγκληματικό,και άλλο να πας με 150 σε άδεια εθνική οδο. Βρε δε διαφωνώ, αλλά εγώ είμαι ένας, κι εσύ άλλος ένας. Μόνος σου το λες όμως ότι κάποιοι άλλοι διαφωνούν, ή απλά τα κάνουν, ανέφερες και συγκεκριμένο παράδειγμα. Εγώ ας πούμε τρελαίνομαι όταν βλέπω εξυπνάκηδες να μπαίνουν απ' το πλάι μπροστά στο φανάρι, και μετά να κοιμούνται και όρθιοι, δε φαντάζεσαι τι θέλω να τους κάνω. Απ' την άλλη, «στο τσακίρ κέφι» (αν επείγομαι) μπορεί και να κάνω και καμιά παράνομη αναστροφή. Μόνο ελεγχόμενη, όχι να κινδυνεύσει κάποιος. Αυτό μπορεί να συφιλιάζει εσένα όμως. 25 λεπτά πριν, jmmys είπε Η πολιτεία ορίζει το οριο ,έτσι είναι το λογικο και έτσι γίνεται σχεδόν παντού στην Ευρώπη. Το όριο δεν το ορίζει η πολιτεία. Όχι άμεσα τουλάχιστον. Ξέχνα τον ΚΟΚ, εδώ συζητάμε ότι δε γίνεται να τον ακολουθούμε καθολικά. Το όριο που λες εσύ (το ενδιάμεσο, το ρεαλιστικότερο), η πολιτεία μπορεί να το ορίσει μόνο μέσω της παιδείας. Με τα πρόστιμα που λες αμφιβάλλω, τουλάχιστον όχι στην Ελλάδα, που ο καθένας τα σβήνει και τσιμπουκάρει και την τροχαία άμα έχει όρεξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα