Προς το περιεχόμενο

Αλαρμ και παρκινγκ

μπιπ μπιπ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπροστά στό σπίτι μου υπάρχει μονόδρομος μιάς λωρίδας δρόμου μέ απαγορευτικές  πινακίδες κλπ,υπάρχουν καθημερινά πολλοί ελληνάρες κ αλλοδαπά νούμερα...πού μπαίνουν αντίθετα στόν μονόδρομο κ ανάβουν τά alarm κ γκαζώνουν κ μιλώντας σχεδόν πάντα στό κινητό...παρανομούν σάν νά μήν συμβαίνει τίποτα...αλήθεια ανάβοντας τά  alarm τί θέλουν νά δείξουν ? βιάζομαι κ στά αυτά μου οι πινακίδες ? εκανα λάθος κ προσπαθώ νά βγώ ? κάντε στήν ακρη νά περάσω ? η κάτι αλλο ...

και καλά θέλουν να δείξουν πως μπήκαν τώρα τυχαία μια φορά και καλά για να παρκάρουν και όχι ότι παρανομούν κάνοντας το συστηματικώς και προκλητικώς. Και με αυτό τον τρόπο έχουν την ψευδαίσθηση πως νομιμοποιούνται να μπαίνουν αντίθετα σε μονόδρομο. Και το ακόμη πιο γελοίο είναι πως ακόμη και αν συναντήσουν ένα αυτοκίνητο που πάει κανονικά στο δρόμο, αυτοί δεν κάνουν πίσω, αλλά επιμένουν στη μλκ τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 154
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απλα ηθελε να κανει φασαρια ο τυπος αφου επι ενα λεπτο ανελυε οτι το αλαρμ δεν του λεει κατι.

Το αυτο!!!! Δικαιολογιες για να αποποιηθεί τις ευθυνες του!!! Δηλαδη αμα εβγαζε φλας θα τον εβλεπε και θα καταλαβαινε τις προθεσεις του αλλου, ενω τωρα και με τα 2 φλασ ταυτοχρονα δεν τον προσεξε και δεν καταλαβε τι ηθελε να κανει ... παραμυθια της χαλιμας!!!! Κοιμοταν τον υπνο του δικαιου!!!

Οσο αφορα το χερι που ειπε οτι θα επρεπε να βγαλει θα επρεπε να γνωριζει οτι χερι βγαζουμε μονο οταν τα φλας ειναι χαλασμένα ή οδηγουμε ζωηλατα οχηματα... Οποτε ο φιλος επεσε στην περιπτωση του ζωου με 2 πόδια

• Like 3

Όταν θελεις να παρκαρεις με την οπισθεν  αναμεσα σε δυο αυτοκίνητα και πλησιαζεις πλαγια το μπροστινο τι να σου κανει το φλας ?

• Like 1

• Moderators

Όταν θελεις να παρκαρεις με την οπισθεν  αναμεσα σε δυο αυτοκίνητα και πλησιαζεις πλαγια το μπροστινο τι να σου κανει το φλας ?

Θεωρητικα αν ολοι ακολουθούσαμε τους κανονες ο πισω θα καταλάβαινε οτι ετοιμαζεσαι να κανεις κατι οποτε και θα κρατήσει αποσταση. Η πραγματικοτητα ειναι οτι κολλαει πισω σου οποτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Τελος, ειναι λιγες οι φορες που παρκαρεις πανω στη στροφη για να μπερδευτεις με το αν παει για παρκαρισμα ή για να στρίψει 

• Like 3

Θεωρητικα αν ολοι ακολουθούσαμε τους κανονες ο πισω θα καταλάβαινε οτι ετοιμαζεσαι να κανεις κατι οποτε και θα κρατήσει αποσταση. Η πραγματικοτητα ειναι οτι κολλαει πισω σου οποτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Τελος, ειναι λιγες οι φορες που παρκαρεις πανω στη στροφη για να μπερδευτεις με το αν παει για παρκαρισμα ή για να στρίψει 

Ειναι ομως και μερικοι που ξαφνικα σταματανε να πακαρουν χωρις καμμια προειδοποιηση.

• Like 1

• Moderators

Ειναι ομως και μερικοι που ξαφνικα σταματανε να πακαρουν χωρις καμμια προειδοποιηση.

Αυτοι δεν βγαζουν ουτε φλας ουτε αλαρμ οποτε ..

• Like 1

Να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι σε διάφορες χώρες που έχω ταξιδέψει οδικώς, παρκάρουν με φλας.

Σε σχετική συζήτηση/διαφωνία με το έτερόν μου ήμισυ (η οποία και είναι από το εξωτερικό) επέμενε ότι αυτό είναι το σωστό (φλας για παρκάρισμα).

Εγώ για να είμαι ειλικρινής υπεραμύνθηκα (και συνεχίζω) της χρήσης των alarm για στάθμευση αφού το βρίσκω πιο ξεκάθαρο σαν ειδοποίηση σε αυτούς που ακολουθούν.

Αν πχ βγάλω φλας δεξιά που ξέρει ο πίσω αν το έχω βγάλει για να παρκάρω στο κενό που υπάρχει αμέσως, αν θέλω να μπω στην είσοδο parking που υπάρχει μετά από 30 μέτρα ή αν τελικά θέλω να στρίψω στο τέλος του τετραγώνου;

• Like 2

Να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι σε διάφορες χώρες που έχω ταξιδέψει οδικώς, παρκάρουν με φλας.

Σε σχετική συζήτηση/διαφωνία με το έτερόν μου ήμισυ (η οποία και είναι από το εξωτερικό) επέμενε ότι αυτό είναι το σωστό (φλας για παρκάρισμα).

Εγώ για να είμαι ειλικρινής υπεραμύνθηκα (και συνεχίζω) της χρήσης των alarm για στάθμευση αφού το βρίσκω πιο ξεκάθαρο σαν ειδοποίηση σε αυτούς που ακολουθούν.

Αν πχ βγάλω φλας δεξιά που ξέρει ο πίσω αν το έχω βγάλει για να παρκάρω στο κενό που υπάρχει αμέσως, αν θέλω να μπω στην είσοδο parking που υπάρχει μετά από 30 μέτρα ή αν τελικά θέλω να στρίψω στο τέλος του τετραγώνου;

Συμφωνω απολυτα . Τι κακο εχει το alarm δεν μπορω να καταλαβω.

Κανονικά με φλας παρκάρεις... αλλά εννοείται πως και αυτό μπορεί να μπερδέψει τον από πίσω.

Επίσης το φλας πολλές φορές σβήνει αν γυρίσεις το τιμόνι και αυτό είναι εκνευριστικό.

Εγω αν εχω καποιον πισω μου ειδικα  παντα με alarm ενημερωνω οτι θα σταματησω για να κανω ελιγμο .Αν ειναι να σταματησω με την μουρη και δεν υπαρχει δρομος προς το πεζοδρομιο  βγαζω φλας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...