μπιπ μπιπ Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Αναψα αλαρμ για να παρκαρω και ο πισω μου που ειχε κολλησει εκανε οπισθεν οταν καταλαβε οτι θα παρκαρω. Ερχεται απο διπλα μου και αρχιζει που ηθελες να ξερω οτι θες να παρκαρεις; μα αναψα αλαρμ. Τα αλαρμ δεν μου λενε κατι. Και τι σου λεει; Γιατι δεν εβγαλες το χερι; εγω πως να ξερω οτι θες να παρκαρεις; Μα με τα αλαρμ δειχνεις οτι θες να παρκαρεις. Τελωσπαντων αφου δεν εβγαλα ακρη με τον αλλοδαπο (αραγε στην αλβανια οταν θελουν να παρκαρουν βγαζουν το χερι εξω αναρωτηθηκα αν ειχε δικιο τελικα. Πως παρκάρουμε; εχω χασει επεισοδια; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkar206 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Πάρε μια ντουντουκα(σαν αυτη που εχουν οι γυφτοι)για να το ανακοινώνεις κάθε φορά που θες να παρκαρεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dfokas21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Κανονικα παρκαρεις βγαζοντας φλας. Τα αλαρμ για παρκαρισμα ειναι ελληνικη πατεντα. 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTehGreek Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Με το φλας παρκάρεις, τα αλάρμ είναι Ελληνική μαλακία όχι πατέντα. Βέβαια δεν ήταν ανάγκη να το κάνει τόσο θέμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Ό,τι είπαν οι από πάνω. Για του λόγου το αληθές, ΚΟΚ άρθρο 21. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Κανονικα παρκαρεις βγαζοντας φλας. Τα αλαρμ για παρκαρισμα ειναι ελληνικη πατεντα. Δηλαδή όταν ο μπροστινός σου βγάζει φλας, εσύ αφήνεις 7-8 μέτρα απόσταση μπας και θέλει να παρκάρει αντί να στρίψει? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dfokas21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δηλαδή όταν ο μπροστινός σου βγάζει φλας, εσύ αφήνεις 7-8 μέτρα απόσταση μπας και θέλει να παρκάρει αντί να στρίψει? Σου λεω τι πρεπει απο τον ΚΟΚ οχι τι κανω εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 δεν αναφερεται σε παρκαρισμα επι της οδου ,ενω δε, αναφερει οτι η χρηση των δεικτων ,επιβαλλεται καθολη την διαρκεια των ελιγμων.δλδ την ωρα που παρκαρεις,,θα πρεπει να ασχολησαι και με τον δεικτη;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπιπ μπιπ Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Ωραια αρα τοσα χρονια το εκανα λαθος.πλεον θα παρκαρω με φλας.ελπιζω μη νομιζουν οτι στριβω. Ποιον δεικτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Τα έχουμε ξαναπεί, Ο ΚΟΚ σε κάποια σημεία είναι γελοίος. Δεν έχει νόημα να χρησιμοποιείς το φλας για να δηλώσεις ότι έχεις σκοπό να παρκάρεις, ενώ σε λίγα μέτρα μπορεί να επιτρέπεται να στρίψεις αντίστοιχα με το φλας που έχεις βγάλει. Αν θες να είσαι by the book, το κάνεις. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Εγώ οδηγάω από το 1993 και δεν έχω δει ούτε μισή φορά κάποιος που θέλει να παρκάρει να ανάβει το φλάς και όχι τα αλάρμ. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos12 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 μπροστά στό σπίτι μου υπάρχει μονόδρομος μιάς λωρίδας δρόμου μέ απαγορευτικές πινακίδες κλπ,υπάρχουν καθημερινά πολλοί ελληνάρες κ αλλοδαπά νούμερα...πού μπαίνουν αντίθετα στόν μονόδρομο κ ανάβουν τά alarm κ γκαζώνουν κ μιλώντας σχεδόν πάντα στό κινητό...παρανομούν σάν νά μήν συμβαίνει τίποτα...αλήθεια ανάβοντας τά alarm τί θέλουν νά δείξουν ? βιάζομαι κ στά αυτά μου οι πινακίδες ? εκανα λάθος κ προσπαθώ νά βγώ ? κάντε στήν ακρη νά περάσω ? η κάτι αλλο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Όπως είπαν και οι υπόλοιποι, κανονικά (βάση Κ.Ο.Κ.) παρκάρεις με φλας, ανάβοντας το φλας της πλευράς που σκοπεύεις να σταματήσεις. Βέβαια, δεδομένου ότι σχεδόν κανείς δε παρκάρει έτσι, δε το κάνουν ούτε οι νομοταγείς οδηγοί, διότι απλά δεν είναι συνηθισμένο, οπότε ο από πίσω θα τους χτυπήσει. Προσωπικά παρακάρω με φλας στα σημεία που μπορώ απλά να κόψω δεξιά και να σταματήσω, ενώ με αλάρμ όταν πρέπει να σταματήσω και να το βάλω με όπισθεν. Με άλλα λόγια, φλας όταν απλά θα κόψω ταχύτητα πριν βγω απ' το ρεύμα της οδού, ενώ αλάρμ όταν θα σταματήσω τελείως επί της οδού και υπολογίζω τον πίσω να αφήσει απόσταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Προσωπικά με το που μπαίνω σε mode για αναζήτηση στάθμευσης, έχω το χέρι στον λεβιέ των φλάς και με το που βρώ θέση ανάβω το αντίστοιχο φλάς και όταν την φτάσω ανάβω το αλάρμ. Το 'χω "κλέψει" εδώ και πολλά χρόνια απο άλλον που το 'κανε μπροστά μου και συνειδητοποίησα αργότερα πόσο ομαλά με προειδοποίησε. Έκτοτε δεν ξανάκουσα κορνάρισμα... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Απλά ήταν αφηρημένος μάλλον και έψαχνε δικαιολογίες. Όταν κάποιος ψάχνει να παρκάρει συνήθως φαίνεται αφού πάει λίγο πιο αργά. Μια χαρά προειδοποιείς με τα αλάρμ. Αυτό που με ενοχλεί προσωπικά είναι αυτοί που πρώτα σταματάνε και μετά ανάβουν αλάρμ! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα