toykaki Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Έχω μητρική την gigabytes b85-hd3 και έχω μια εάν την crucial ballistix tactical loans 4gb ddr3-1600mhz.και πέσαν στα χέρια μου 3Χ NANYA NT4GC64B8HG0NF-DI 4GB .Να τις βάλω και τις 4ης μαζί?
toykaki Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Αυτό από που το κάνω?Επίσης πως τις τοποθετώ?εάν δείτε φωτο την μητρική είναι ddr4 Ddr2 Ddr3 Ddr1 Όπως ναναι;επειδή έχω 3 ίδιες και μια άλλη μαρκα
blitzNikos Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Η μητρική σου είναι ddr3, όπως και όλες οι μνήμες που αναφέρεις. Η χειροκίνητη ρύθμιση για τις μνήμες γίνεται από το bios. Σε πρώτη φάση τοποθέτησε τις τρεις nanya στις τρεις πρώτες θέσεις (ddr3_1,2,3), ξεκινώντας από αυτή που είναι πιό μακριά στον επεξεργαστή και δοκίμασε να δεις ότι ξεκινάει. Κλείσε το pc, πρόσθεσε την crucial στη τελευταία θέση (ddr_4), που είναι πιό κοντά στον επεξεργαστή και ξαναδοκίμασε. Αν δεν παίξει, δοκίμασε με την ανάποδη σειρα... Η μόνη τους διαφορά είναι ότι οι τρεις nanya έχουν CL11 ενώ η crucial CL8 Επειδή είναι όλες χρονισμένες στα 1600Mhz και προρυθμισμένες στο 1,5volt, υπάρχει περίπτωση ο ελεγκτής μνήμης να τις ρυθμίσει όλες αυτόματα και στο CL11, οπότε να μην χρειαστεί να ασχοληθείς περισσότερο...
toykaki Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Λειτουργουν ολες μαζι απο την αρχη μια χαρσ χωρις καποισ επεμβαση στο βιος.2 ερωτησεις.μπηκα στο βιος και στην καρτελα System memory multiplier το εχει 13.33 απο επιλογη και διπλα το εχω στο auto εγω μετα απο κατω Memory frequency το εχει 1333mhz απο επιλογη και διπλα 1333mhz.δεν θα επρεπε να ειναι στα 1600?να το βαλω εγω με το χερι και να το βγαλω απο το auto? H ταση ειναι 1.5v
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Ενεργοποίησε το XMP. Δημιουργείς ένα profile και επιλέγεις συχνότητα 1600.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα