Dimi Arap Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Καλησπέρα..Έχω βάλει πλέον VDSL 50 και είπα να ξεκινήσω να κάνω κανέναν live stream.. Έχω κανάλι και στο Youtube και στο Twitch..Έκανα μερικά stream και στα 2 και διαπίστωσα οτι το twitch ειναι καλύτερο..Επίσης μου ανεβαίνει αρκετά το ping και σε fps game δεν μπορώ να παίξω σωστά γτι χάνω στο ping.. Λοιπόν τώρα..Έχω μερικές απορίες και ερωτήσεις.. 1)Το πρόγραμμα που κάνω το stream είναι το ReLive της AMD..Αξίζει αυτο η να δοκιμάσω με κάποιο άλλο και αν ναι ποιο??? 2)Είδα σε μερικούς streamer στο twitch που κάτω απο το βιντεο έχουν και τα στοιχεία του PC και γενικά μερικά πραγματάκια..Αυτο πως το κάνω..?? 3)Όταν μπαίνει κάποιος να δει το stream που κάνω μου έρχεται κάποια ειδοποίηση ότι κάποιος έχει μπει?? 4)Η κάρτα μου κάνει για stream???R9 290 OC
Atallos1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 1) H πλειοψηφια κανει stream με το OBS Studio 2) Οταν φτιαξεις λογαριασμο στο twitch και μπεις στο καναλι σου , μπορεις να κανεις edit τα tabs απο κατω 3) Οχι δεν σου ερχεται ειδοποιηση οτι καποιος μπηκε στο καναλι σου , μονο οταν κανει follow εφοσον το εχεις στησει μεσα απο το OBS 4) Stream δεν κανεις με την καρτα , αλλα με τον επεξεργαστη και με το upload
Dimi Arap Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Κάτι έκανα..Είδα ενα βίντεο πολυ χρήσιμο και με βοήθησε..Αλλά όταν πατάω start recording μου βγάζει ενα μνμ
Atallos1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Πρεπει να μπεις στο twitch και να παρεις το stream key σου και να το βαλεις στο OBS
Dimi Arap Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Το βρήκα οκ.. Όλα έτοιμα ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας...
Dimi Arap Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Γεια σας και πάλι...Για το Twitch έχω βρει ενα βίντεο και ελληνικό κιόλας και έκανα της ρυθμίσεις..Στο youtube όμως δεν βρήκα κάποιο καλό βίντεο...Θα ήθελα την βοήθεια σας γτι στο youtube Μου ψιλο κολλάει.. To speed test μου ειναι αυτο
vste Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δημοσ. 18 Μαΐου 2017 Δοκιμασε με ρυθμισεις streaming 720p/30fps, preset very fast, rate 3000, buffer 3000, keyframe 2, preset base, additional preset movie. Για δες ποιοτητα ετσι. Επισης μιας και ο i7 εχει gpu ενσωματωμενη που υποστηριζει quicksync δοκιμασε και ενα stream με quicksync με το OBS ωστε να μην φορτωνεις τον επεξεργαστη. Απλα ενεργοποιησε το igpu στο bios και θα εχεις και την επιλογη quicksync στο OBS. Περνα μια βολτα και απο εδω να συνεχιστει η κουβεντα οταν καταληξεις σε ρυθμισεις:http://www.insomnia.gr/topic/643968-obs-συζητηση-για-ρυθμισεις-streaming/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα