newsformobiles Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Miband 3 ε;!! Ξέρουμε specs και τι καινούργιο θα έχει; Τιμή; Κοίτα, το teaser ανέβασα στο site. Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες. Μόλις μάθω, σίγουρα θα το γράψω στο site μου, οπότε...stay tuned! 2
kodorevi8ulis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2017 Κοίτα, το teaser ανέβασα στο site. Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες. Μόλις μάθω, σίγουρα θα το γράψω στο site μου, οπότε...stay tuned! πάλι να μας πάρουν τα λεφτά θέλουν οι αλήτες 1
bromiaris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Υπόψιν πάντως, η Xiaomi έβγαλε teaser ότι μάλλον ανακοινώνει το mi band 3 αύριο! Τώρα το έγραφα στο itechnews! Ακόμα να το ανακοινώσει???
newsformobiles Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2017 Ακόμα να το ανακοινώσει??? Δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι. Κάτι τηγάνια έβγαλε μόνο η Mija. Το θέμα είναι ότι το πόστερ είναι για εκδήλωση της Huami
agamoi-thytai Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Από το bbhshop.gr πήρα το 2 με 26.80€. Δεν έχω καμία σχέση με το κατάστημα, απλα μου έκανε εντύπωση που Πατρινό καταστημα πωλούσε τόσο χαμηλά.
newsformobiles Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Από το bbhshop.gr πήρα το 2 με 26.80€. Δεν έχω καμία σχέση με το κατάστημα, απλα μου έκανε εντύπωση που Πατρινό καταστημα πωλούσε τόσο χαμηλά. Με 16€ από Κίνα με κουπονάκι....τώρα το έγραφα στο itechnews.gr Πάντως ναι, για Ελλάδα η τιμή είναι πολύ καλή.
christos4 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 για το 2, αγορά από Ελλάδα (από επίσημο αντιπρόσωπο) και αγορά από skroutz / κίνα, έχουν διαφορά στις εκδόσεις; πέρα από την τιμή δηλαδή, υπάρχει κάποια διαφορά; (αναγνώριση χαρακτήρων, firmware, εφαρμογές κλπ ; )
newsformobiles Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Απολύτως καμία. Εδώ και την διεθνή που έχουν και καλά, εχει απλώς το εγχειρίδιο στ'αγγλικά. Τίποτα άλλο.
newsformobiles Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Βγήκε καινούργια έκδοση του Mi Fit, η 3.0.0, που κρύβει μέσα μία έκπληξη!
kodorevi8ulis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Βγήκε καινούργια έκδοση του Mi Fit, η 3.0.0, που κρύβει μέσα μία έκπληξη! και νέο amazfit βγήκε (φθηνότερο)
bromiaris Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Βγήκε καινούργια έκδοση του Mi Fit, η 3.0.0, που κρύβει μέσα μία έκπληξη! και νέο amazfit βγήκε (φθηνότερο) Βάλτε βρε παιδιά κανένα λινκ.. τσάμπα είναι…
kodorevi8ulis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 http://en.miui.com/thread-677795-1-1.html 1
newsformobiles Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2017 Υπόψιν βγήκε η 3.0.2. Ελπίζω το βράδυ να δώσω την ελληνική με τα κόλπα, αρκεί να πάρω και το οκ από τον Maddoctor του xiaomi-miui.gr ότι όλα είναι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα