Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi Band 1 ή Xiaomi Mi Band 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, τα βρισκω απο gearbest με 10 ευρω διαφορά αν δεν κανω λαθος. (θελω να παρω καποια στιγμη ενα καλο-ακριβο smartwatch, αλλά για να μετραω τρεξιμο, περπατημα και γενικα γυμναστικη με αυτο δεν θα με χαλουσε). Τι θα μου προτεινατε με 10 ευρώ διαφορα? το 1 ή το 2 ? τι διαφορες εχουν ακριβως? αξιζει η διαφορα 10 ευρω για το 2? ή παμε στο 1?

Δημοσ.

οκ θα παρω το 2 αφου εχει 10 ευρω διαφορα... αυτό ειναι το αυθεντικο σιγουρα ε? http://www.gearbest.com/smart-watches/pp_362705.html

γιατι δεν εχω ξανα αγορασει απο gearbest θα ειναι η πρωτη φορα...επισης αν δεν κανω λαθος δεν εχει μεταφορικα, η τιμη θα ειναι 20.07 συνολικα, ε?

Δημοσ.

Όντας κάτοχος του 2 εδώ και μερικούς μήνες και έχοντας δει το 1 σε γνωστό μου νομίζω πως το 2 ειναι μακράν καλύτερο.

Προφανώς δεν έχει την ακρίβεια ή τις λειτουργίες πιο ακριβών fit bands ή smartwatch αλλά είναι αξιοπρεπέστατο για τα λεφτά του (και λίγο παραπάνω να ήταν πάλι θα άξιζε).

Επιπλέον, είναι θετικό πως η official εφαρμογή (δωρεάν) δεν είναι παρατημένη αλλά αντιθέτως συνεχώς παίρνει βελτιώσεις.

Δημοσ.

Όντας κάτοχος του 2 εδώ και μερικούς μήνες και έχοντας δει το 1 σε γνωστό μου νομίζω πως το 2 ειναι μακράν καλύτερο.

Προφανώς δεν έχει την ακρίβεια ή τις λειτουργίες πιο ακριβών fit bands ή smartwatch αλλά είναι αξιοπρεπέστατο για τα λεφτά του (και λίγο παραπάνω να ήταν πάλι θα άξιζε).

Επιπλέον, είναι θετικό πως η official εφαρμογή (δωρεάν) δεν είναι παρατημένη αλλά αντιθέτως συνεχώς παίρνει βελτιώσεις.

Θα συμφωνήσω. Το μόνο κακό ότι δεν έχει ελληνικά η εφαρμογή mi fit, όπως όλες οι εφαρμογές της xiaomi, αλλά εάν ψάξεις τις βρίσκεις κα στα ελληνικά
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν ειναι ιατρικο εργαλειο. Ενα χαζο γκατζετ ειναι. Αν θες κατι πιο σοβαρο και αξιοπιστο σιγουρα θα δωσει κατι παραπανω απο 100 ευρω. Το λεει αλλωστε και η xiaomi αυτο (οτι δεν μπορει να αντικατασταστησει ενα ιατρικο εργαλειο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...