Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίρνει πεντάλεπτα και δίλεπτα;;; Ή και μονόλεπτα; 

Απο 5λεπτα και πανω....μονολεπτα 2λεπτα στα διοδια αττικη οδο :-)

• Like 2
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις  :-) 

Αν μιλουσαμε για μικρο ογκο κερματων θα ειχα βγει ηδη σε μαγαζια και θα εκανα αυτο που προτεινετε πολλοι. Επισης ειχα σκεφτει ενα διαστημα να χρησιμοποιω αποκλειστικα τα κερματα μου για τσιγαρα και καφεδες και να κραταω τα "χοντρα" αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν βολευε.

Τελειωσα μολις και την καταμετρηση, ειναι 461 10λεπτα και 323 20λεπτα   :P 

Ειμαι Πατρα και η τραπεζα μου ειναι η Eurobank, ισως η καταθεση που αναφερετε πιο πανω ειναι η καλυτερη λυση, αν και δεν με τρομαζει τοσο η προμηθεια γιατι και παλι θα εισπραξω 3ψηφιο ποσο ευρω.

Οσοι αναρωτιουνται πως τα μαζεψα, ουτε και εγω ξερω, δεν ειχα ποτε στοχο να τα μαζεψω. Ειναι ολα απο ρεστα που μου εδιναν και τα εβγαζα απο τις τσεπες μου οταν γυρνουσα σπιτι πετωντας τα χυμα στο γραφειο. Καποια στιγμη το γραφειο γεμιζε, τα επαιρνα τα πεταγα σε ενα κουτι απο καποια συσκευασια που ειχα κρατησει και τα εβαζα στην ακρη. Αυτο γινεται τα τελευταια 7 χρονια  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις  :-) 

Αν μιλουσαμε για μικρο ογκο κερματων θα ειχα βγει ηδη σε μαγαζια και θα εκανα αυτο που προτεινετε πολλοι. Επισης ειχα σκεφτει ενα διαστημα να χρησιμοποιω αποκλειστικα τα κερματα μου για τσιγαρα και καφεδες και να κραταω τα "χοντρα" αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν βολευε.

Οσοι αναρωτιουνται πως τα μαζεψα, ουτε και εγω ξερω, δεν ειχα ποτε στοχο να τα μαζεψω. Ειναι ολα απο ρεστα που μου εδιναν και τα εβγαζα απο τις τσεπες μου οταν γυρνουσα σπιτι πετωντας τα χυμα στο γραφειο. Καποια στιγμη το γραφειο γεμιζε, τα επαιρνα τα πεταγα σε ενα κουτι απο καποια συσκευασια που ειχα κρατησει και τα εβαζα στην ακρη. Αυτο γινεται τα τελευταια 7 χρονια  :-D

Ωραίος!!!

Καλό είναι να μην γράφεις όμως ποσό χρηματικό!

Και γω μια από τα ίδια κάνω κρατάω χάλκινα κυρίως, και κανένα 10λεπτο και 20λεπτο, και μετά από κανένα δίμηνο- τρίμηνο, εισπράττω χαρτζιλίκι!!! :-D  :-D  :-D

Edit: έσβησα τα ποσά.

Δημοσ.

Με την ανταλλαγη λετε οτι η τραπεζα κραταει προμηθεια.

Δεν το καταλαβαινω αυτο.

Αν τα κανεις καταθεση σημερα, και τα τραβηξεις σε δυο ωρες, η εστω αυριο, παλι θα κρατησει προμηθεια;

Δημοσ.

Με την ανταλλαγη λετε οτι η τραπεζα κραταει προμηθεια.

Δεν το καταλαβαινω αυτο.

Αν τα κανεις καταθεση σημερα, και τα τραβηξεις σε δυο ωρες, η εστω αυριο, παλι θα κρατησει προμηθεια;

Από καταθέσεις δεν κρατάνε προμήθεια, ούτε κατά την κατάθεση, ούτε κατά την ανάληψη, εφόσον είσαι στην τράπεζά σου.

Προμήθεια λέμε σε περίπτωση μετατροπής σε γκισέ.

Δημοσ.

Από καταθέσεις δεν κρατάνε προμήθεια, ούτε κατά την κατάθεση, ούτε κατά την ανάληψη, εφόσον είσαι στην τράπεζά σου.

Προμήθεια λέμε σε περίπτωση μετατροπής σε γκισέ.

Την καταλαβα τη τελευταια προταση.

Απλως, σκεφτηκα κατι κουτοπονηρο...

Πας γκισε κανεις καταθεση, δεν ζηταει προμηθεια, φευγεις, ξαναστηνεσαι στην ουρα, και πας γκισε και ζητας τα χρηματα πισω(αναληψη).

Προμηθεια = βαρετη αναμονη στην ουρα

Δημοσ.

Πας γκισε κανεις καταθεση, δεν ζηταει προμηθεια, φευγεις, ξαναστηνεσαι στην ουρα, και πας γκισε και ζητας τα χρηματα πισω(αναληψη).

Αυτο που λες λεμε βασικα, απλα αντι για επιστροφη σε γκισε πας σε atm. Περισσοτερο εξυπνο θα ελεγα παρα κουτοπονηρο  ;)

• Like 1
Δημοσ.

Προμήθεια, είναι το νταβατζιλίκι, πιο ευγενικά. Π.χ. του πας να σου κάνει 300 ευρώ από ψιλά σε χοντρά/ χάρτινα. Σου κρατάει 50-10 ευρώ προμήθεια για  την διαδικασία, χωρίς να κάνει κατάθεση σε λογαριασμό. εφαπαξ στο χέρι, άρα θα πάρεις 300- 10 = 290 ευρώ.

Πας γκισέ δηλαδή, δίνεις ψιλά, τα μετράνε, και σου  δίνουν το Α ποσό- την προμήθεια. 

Αυτο που λες λεμε βασικα, απλα αντι για επιστροφη σε γκισε πας σε atm. Περισσοτερο εξυπνο θα ελεγα παρα κουτοπονηρο  ;)

Ναι απλά κάποιοι που έχουν πρόβλημα με εφορία, επιλέγουν γκισέ και στο χέρι, γιατί άμα γίνει κατάθεση, γίνετε αυτόματη δέσμευση, και τα χάνουν.

Αν δεν υπάρχει θέμα, καλύτερα κατάθεση, για να μην χάσεις τα 5 ή 10 ευρώ. Και όλα κομπλέ. 

Εγώ προσωπικά, δεν θα άφηνα ποτέ προμήθεια σε τράπεζα... οπότε, κατάθεση.

• Like 2
Δημοσ.

Προμήθεια, είναι το νταβατζιλίκι, πιο ευγενικά. Π.χ. του πας να σου κάνει 300 ευρώ από ψιλά σε χοντρά/ χάρτινα. Σου κρατάει 50-10 ευρώ προμήθεια για την διαδικασία, χωρίς να κάνει κατάθεση σε λογαριασμό. εφαπαξ στο χέρι, άρα θα πάρεις 300- 10 = 290 ευρώ.

Πας γκισέ δηλαδή, δίνεις ψιλά, τα μετράνε, και σου δίνουν το Α ποσό- την προμήθεια.

Ναι απλά κάποιοι που έχουν πρόβλημα με εφορία, επιλέγουν γκισέ και στο χέρι, γιατί άμα γίνει κατάθεση, γίνετε αυτόματη δέσμευση, και τα χάνουν.

Αν δεν υπάρχει θέμα, καλύτερα κατάθεση, για να μην χάσεις τα 5 ή 10 ευρώ. Και όλα κομπλέ.

Εγώ προσωπικά, δεν θα άφηνα ποτέ προμήθεια σε τράπεζα... οπότε, κατάθεση.

Ξερω τι ειναι η προμηθεια, εσυ δεν καταλαβαινεις τι λεω...

:)

Γιατι να βαζουν προμηθεια οταν ο καθε νοημον ανθρωπος θα εκανε το παραπανω.. Καταθεση και αναληψη μετα.

Edit: ε καλα αμα εχει ο αλλος προβλημα με εφορια παει αλλιως.

Δημοσ.

Ξερω τι ειναι η προμηθεια, εσυ δεν καταλαβαινεις τι λεω...

:)

Γιατι να βαζουν προμηθεια οταν ο καθε νοημον ανθρωπος θα εκανε το παραπανω.. Καταθεση και αναληψη μετα.

Edit: ε καλα αμα εχει ο αλλος προβλημα με εφορια παει αλλιως.

για τον λόγω που σου είπα για την εφορία, την κράτηση από την εφορία , σε  κάθε έσοδο.

Δημοσ.

Καλό είναι να μην γράφεις όμως ποσό χρηματικό!

Καλα, 110 ευρω και 70 λεπτα ειναι, τσιλ

• Like 1
Δημοσ.

Καλα, 110 ευρω και 70 λεπτα ειναι, τσιλ

Ναι οκ, γενικά το λέω, δε λέω ότι θα μπουκάρει κανείς, αλλά ας  προσέξουμε λίγο! Στην Ελλάδα του 2017 ζούμε, δεν ξες!   :-D  :-)  :mellow:  :-(  :fear:  :eek:

Δημοσ.

Ναι οκ, γενικά το λέω, δε λέω ότι θα μπουκάρει κανείς, αλλά ας  προσέξουμε λίγο! Στην Ελλάδα του 2017 ζούμε, δεν ξες!   :-D  :-)  :mellow:  :-(  :fear:  :eek:

Δηλαδή επειδή έγραψε το ποσό μπορει να τον κλέψουν; με ποιο τρόπο;

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή επειδή έγραψε το ποσό μπορει να τον κλέψουν; με ποιο τρόπο;

Αν έχει ο άλλος πρόθεση να σου πάρει έστω και ένα ευρώ, και ξέρει, μέσω ip, σε βρίσκει.. κάνω λάθος;;; 

Δεν χρειάζεται να έχει γνώσεις deepweb...

Δημοσ.

Την μετατροπη σε χαρτινα στην Τραπεζα την ξεχνας υπαρχει προμηθεια οπως ειπαν και παραπανω ... πριν κανα διμηνο ειχα παει στην eurobank και ηταν μια γυναικα που ηθελε να κανει σε χαρτομισματα κατι σακκουλακια με 1ευρα και 2ευρα και τις ζητησαν 5 ευρω, το κερματα ηταν γυρω στα 400 ευρω.

Ισως, αν πας και πεις οτι θες να τα καταθεσεις στο λογαρισμό σου να μην υπαρχει προμηθεια, αλλα για ανταλλαγή σιγουρα το 5ευρω θα στο τσιμπησουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...