Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα πριν λιγα χρονια αυτο που γραφει ο Dark_Duck, ειχα παει σε ταχυδρομικο ταμιευτηριο, δεν εκλεισα ραντεβου ουτε μου κρατησαν προμηθεια, μπηκε ολο το ποσο στο λογαριασμο μου κατευθειαν. Και τους ειχα παει σε φαση δυο κιλα σε λεπτα και διλεπτα.

• Like 2
Δημοσ.

Φτιάξε σακουλάκια και φρόντισε να βάλεις στο κάθε ένα από 5 η 10 ευρώ και άρχισε να κάνεις βόλτες σε μαγαζιά, σούπερ μαρκετ κτλ. 

• Like 1
Δημοσ.

Που τα βρηκες μου κανει εντυπωση :) κανα τσουβαλι πρεπει να εχεις για να ρωτας. Πολλοι κουμπαραδες επι σειρα ετων;

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά εαν είχα τόσα ψιλά θα πήγαινα σε καμιά εφορία να πληρώσω καμιά δόση ΕΝΦΙΑ.... :devil:

Έχουν το δικαίωμα να μη τα δεχτούν αν είναι πολλά, αυτή την εντύπωση έχω.

Δημοσ.

Εγώ πριν 1 χρόνο στην Εθνική τα πήγα

Ο υπάλληλος εκεί απλά μου ζήτησε να τα ξεχωρίσω γιατί το μηχάνημα δεν μπορούσε να κάνει καταμέτρηση διαφορετικά, δηλαδή να του βάλω σε άλλο σακουλάκι τα 1€ σε άλλα τα 0.2€ κοκ

Τα λεφτά στο χέρι τα πήρα αλλά προμήθεια δεν θυμάμαι να μου κράτησε.. Μπορεί επειδή είναι επαρχία να είναι πιο χαλαρά τα πράγματα 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω δίπλα μου κρητικό και γαλαξία,οπότε πάω ψιλά (μέχρι και 30€ σε 5λεπτα και 10λεπτα έχω πάει) τα παιδιά εκεί μου έχουν πει χίλια ευχαριστώ.

Πιστεύω σε σουπερμάρκετ τα έχουν πολύ ανάγκη.

• Like 1
Δημοσ.

Ρώτα στην τράπεζά σου ποιό υποκατάστημα έχει ταμείο κερμάτων που να συναλλάσσεται με το κοινό. Θα πας εκεί (είτε με ραντεβού όπως προειπώθηκε, είτε όποτε είναι ανοιχτά βάσει προγραμματος - θα ρωτήσεις) και θα κάνεις κατάθεση στον λογαριασμό σου. Επειδή αυτά εξυπηρετούν εμπόρους κυρίως (προφανώς, κέρματα) μπορεί να έχει μικρή ουρά. Δεν νομίζω ότι θα σου κρατήσουν προμήθεια αφού πρόκειται για κατάθεση σε λογαριασμό σου.

Κανονικό ταμείο, ξέχνα το, δεν θα σ'τα μετρήσουν.

Ψιλικατζίδικα/ΣΜ, αφενός δεν παίζει να σου δώσουν 100 ευρώ (ειδικά τα πρώτα), αφετέρου τα ΣΜ δεν έχουν κα τόσο ανάγκη τα ψιλά όσο νομίζουν πολλοί.

Αθήνα είσαι;

• Like 1
Δημοσ.

Ρώτα στην τράπεζά σου ποιό υποκατάστημα έχει ταμείο κερμάτων που να συναλλάσσεται με το κοινό. Θα πας εκεί (είτε με ραντεβού όπως προειπώθηκε, είτε όποτε είναι ανοιχτά βάσει προγραμματος - θα ρωτήσεις) και θα κάνεις κατάθεση στον λογαριασμό σου. Επειδή αυτά εξυπηρετούν εμπόρους κυρίως (προφανώς, κέρματα) μπορεί να έχει μικρή ουρά. Δεν νομίζω ότι θα σου κρατήσουν προμήθεια αφού πρόκειται για κατάθεση σε λογαριασμό σου.

Κανονικό ταμείο, ξέχνα το, δεν θα σ'τα μετρήσουν.

Ψιλικατζίδικα/ΣΜ, αφενός δεν παίζει να σου δώσουν 100 ευρώ (ειδικά τα πρώτα), αφετέρου τα ΣΜ δεν έχουν κα τόσο ανάγκη τα ψιλά όσο νομίζουν πολλοί.

Αθήνα είσαι;

Στα Σ/Μ, μέχρι 50- 70 δίνουν σίγουρα, έχω πάει.

Δημοσ.

Εγω μια φορα πηγα κερματα σε ενα περιπτερο στο νεο κοσμο, και με εβρισε οτι ειμαι πρεζακι και οτι τα μαζεψα απο τα φαναρια. Δεν ειχα ορεξη να τσακωθω και εφυγα. Ηταν και μεγαλος σε ηλικια γυρω στα 50 ο ανθρωπος τι να πω. Μπορει να ειχε και κακη μερα και να ξεσπασε πανω μου. Εχω βαλει στοχο ομως να παω μια μερα με ενα πρασινο να παρω τσιχλες εκει..

Edit: το ποσο ηταν γυρω στα δυο ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Στα Σ/Μ, μέχρι 50- 70 δίνουν σίγουρα, έχω πάει.

Και κάθισε η ταμίας με τη δουλειά που έχουν να μετρήσει τα 50 ή 70 ευρώ σε κέρματα για να σου δώσει χοντρά; Εκτός αν σε ξέρει και σε εμπιστεύεται και σου τα έδωσε χωρίς μέτρημα.

Δημοσ.

Και κάθισε η ταμίας με τη δουλειά που έχουν να μετρήσει τα 50 ή 70 ευρώ σε κέρματα για να σου δώσει χοντρά; Εκτός αν σε ξέρει και σε εμπιστεύεται και σου τα έδωσε χωρίς μέτρημα.

2 υπάλληλοι, ναι κάθισαν, εξάλλου δεν είχε πολύ κόσμο, πήγα πρωί (περίπου 9:30 π.μ.). Και με ξέρουν. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως τα παιρνω στη δουλεια και ταιζω τα μηχανηματα με τις σοκοφρετες,χαχα.

Παίρνει πεντάλεπτα και δίλεπτα;;; Ή και μονόλεπτα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...