gsa-electronics Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Υπερβολές.... από CD πηγή και 192 kbit/sec πολύ δύσκολα καταλάβαινες διαφορά. Nα πας σε κανα γιατρο, εχεις θεμα με τα αυτια σου!
panagiotou Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 νεκρο ειναι για τις δισκογραφικες εταιρειες που μειωνει την κονομα τους Γι εμας ομως του φτωχους τους χρηστες οσο θα το χρησιμοποιουμε θα ειναι ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΡΕΣΚΑΔΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!! σαν την σαρδελα καλονης!!!!!!!!!!!!! ολε!!!!!!!!!!!!!!!
Big Boss Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 σε blind test με high end ακουστικά και ενισχυτή δε μπορούσα να καταλάβω διαφορά μεταξύ 44100hz/320kbps mp3 και 192000hz/9216kbps 24bit flac με δωδεκαπλάσιο μέγεθος......
pavloa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Το wav είναι καλή ποιότητα ή και σε αυτή την μορφή χάνει σε ποιότητα? Και σε φωτογραφίες πιο είναι το καλύτερο φορμάτ χωρίς να αλλοιωθεί η ποιότητα.? Εγώ τόσα χρόνια νόμιζα οτι το jpg είναι το καλύτερο.
Ntinaras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Το wav είναι καλή ποιότητα ή και σε αυτή την μορφή χάνει σε ποιότητα? Και σε φωτογραφίες πιο είναι το καλύτερο φορμάτ χωρίς να αλλοιωθεί η ποιότητα.? Εγώ τόσα χρόνια νόμιζα οτι το jpg είναι το καλύτερο. .tiff
Dr_73 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Η ποιότητα του mp3 , αν μιλάμε για καταγραφή μουσικής με πραγματικά όργανα (όχι drum machines κτλ) , είναι κακή , ακόμη και αν μιλάμε για 320. Για πλακατσίμπανα, είναι καλό και ίσως αυτό που τους αξίζει.
tsofras Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Η ποιότητα του mp3 , αν μιλάμε για καταγραφή μουσικής με πραγματικά όργανα (όχι drum machines κτλ) , είναι κακή , ακόμη και αν μιλάμε για 320. Για πλακατσίμπανα, είναι καλό και ίσως αυτό που τους αξίζει. πλακατσίμπανα ή κλαπατσιμπανα ?
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 πλακατσίμπανα ή κλαπατσιμπανα ? Πλακατσίμπανα εχεις οταν βαρας τα κλαπατσιμπανα χωρις συγκεκριμενο λογο, για πλακα.
fsbmaniac Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Στο 80% των ειδων μουσικης ειναι αδυνατος ο blind test διαχωρισμος...ακομα και απο audiophilers ...Εχω κανει δοκιμη με τα tannoy μου αλλα και καλα ακουστικα με πηγη της Lexicon αλλα και rme των 1500 ευρω... ΙΣΩΣ με πιο αναλυτικα ηχεια και ακριβο setup καταλαβαινει καποιος την διαφορα τουλ στο 80% των περιπτωσεων...Τωρα στα clubs η στα φορητα μας...ειναι αστεια η οποια χρηση flac η lossless
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα