Aias Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Καλησπερα.Στις 27/11/2003 κερδισα ενα αξεσουαρ αυτοκινητου αξιας μαζι με μεταφορικα 150 Ευρω.Ακομα δεν το εχω λαβει. Οταν απειλησα τον τυπο λεγοντας οτι αν δεν μου πει τι γινεται θα κινησω τις νομιμες διαδικασιες,αφου πρωτα του ειχα στειλει 3 μαιλ και μου ελεγε συνεχεια οτι θα το κοιταξει αλλα απο εκει και περα καμια απαντηση, μου εστειλε την αποδειξη αποστολης που δεν αναφερει ονομα μονο Greece. Για να μην χασω τα λεφτα μου τι πρεπει να κανω τωρα,αν θεωρησουμε οτι το πακετο χαθηκε? Υπαρχει η λυση του Fraud protection απο το ebay αλλα μου φαινεται οτι ειναι για την περιπτωση που δεν το στειλει καθολου.
Toufas Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 ego pantos apo to ebay den eixa pote provlima kai i pio megali agora pou eixa kanei itan 650 euro
gbras Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Πρεπει να υπαρχει αριθμος της αποστολης.Υποθετω στο εστειλε recorded delivery ετσι? Πες του να σου δωσει τον αριθμο.
Aias Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Η αποδειξη που μου εστειλε ειναι αυτη: Μου ειπε οτι το εστειλε με αεροπλανο και οτι επρεπε να το ειχα σε 7-10 μερες.Λεει οτι θα κοιταξει για αποζημειωση αλλα πρεπει να περασουν 3 μηνες πρωτα απο την αποστολη.
panagioths Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2004 elpizw na mhn to paralavei h ACS otan er8ei sthn ellada gia na sto paradosei ayth spiti sou e?
Aias Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2004 Μου φαινεται οτι πανε στην ACS ολα τα αεροπορικα δεματα απο το εξωτερικο,γιατι κατι τετοιο μου ειπαν στο τελωνειο που πηρα τηλεφωνο.
panagioths Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2004 Ωχ φιλε μου λυπαμαι αλλα θα σε στεναχωρησω. Η ACS προσφατα αλλαξε διοικητικο καθεστως με αποτελεσμα να εχει μεινει με πολυ λιγα καταστηματα. Ολα τα δεματα παραδιδονται με καθυστεριση και το κεντρικο τηλεφωνο τους (210-8190000) δεν το σηκωνει κανεις οτι ωρα και αν παρεις.
Aias Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2004 Χθες μου εστειλε μαιλ και μου ειπε οτι γυρισε πισω το αντικημενο σε αυτον,και θα παει σημερα να το παρει πισω απο το ταχυδρομειο.Πως τα καταφεραν ετσι δεν μπορω να καταλαβω...
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2004 Να ρωτησω κι εγω κατι...Εκτος την τιμη του προιοντος που αγοραζουμε με πιστωτικη τι αλλες επιβαρυνσεις εχουμε???? :?: :?: :?: Υπαρχει κατι που πρπει να προσεξουμε οποωσδηποτε ?? Ευχαριστω.
gbras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Ταχυδρομικα, κοστος αλλαγης νομισματος. Μερικοι συνηθιζουν να βαζουν και φπα στην τελικη τιμη.
mamep Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Yparxei k to gnosto kolpaki me ta gift Opote den kratane tpt sto teloneio...
_DiMoN_ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Φίλε μου ξέρεις τι έγινε;;;; Αν ο κωδικός ήταν τις μορφής και ήταν από Αμερική XX123 456 789ΧΧ στο έστειλε με EMS... Το θέμα είναι επειδή ήταν αξεσουάρ αυτοκινήτου (δώσε πληροφορίες τι ήταν), πέρασε τελωνείο και πολύ απλά δεν σε ειδοποιήσε η ACS ότι ήταν στο τελωνείο και αυτοί περιμέναν να πας από το τελωνείο να το εκτελωνίσεις, και μετά από 3 μήνες το στέλνουν πίσω! Πάρε με τηλ, να σου δώσω πληροφορίες!
Aias Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Το ποστ αυτο ειναι αρκετα παλιο.Τελικα το πακετο πηγε πισω και ο ανθρωπος μου εβαλε τα χρηματα στο paypal.Thx παντως για το ενδιαφερον.
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2004 Εκανα εγγραφη το πρωι αλλα ακομα περιμενω email για επιβεβαιωση....Τοσο πολυ αργουν???? :?: :?: :?:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.