Προς το περιεχόμενο

Ebay και αξιοπιστια

Aias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Στις 27/11/2003 κερδισα ενα αξεσουαρ αυτοκινητου αξιας μαζι με μεταφορικα 150 Ευρω.Ακομα δεν το εχω λαβει.

Οταν απειλησα τον τυπο λεγοντας οτι αν δεν μου πει τι γινεται θα κινησω τις νομιμες διαδικασιες,αφου πρωτα του ειχα στειλει 3 μαιλ και μου ελεγε συνεχεια οτι θα το κοιταξει αλλα απο εκει και περα καμια απαντηση, μου εστειλε την αποδειξη αποστολης που δεν αναφερει ονομα μονο Greece.

Για να μην χασω τα λεφτα μου τι πρεπει να κανω τωρα,αν θεωρησουμε οτι το πακετο χαθηκε?

Υπαρχει η λυση του Fraud protection απο το ebay αλλα μου φαινεται οτι ειναι για την περιπτωση που δεν το στειλει καθολου.

Δημοσ.

Πρεπει να υπαρχει αριθμος της αποστολης.Υποθετω στο εστειλε recorded delivery ετσι? Πες του να σου δωσει τον αριθμο.

Δημοσ.

Η αποδειξη που μου εστειλε ειναι αυτη:

GreeceRec.jpg

Μου ειπε οτι το εστειλε με αεροπλανο και οτι επρεπε να το ειχα σε 7-10 μερες.Λεει οτι θα κοιταξει για αποζημειωση αλλα πρεπει να περασουν 3 μηνες πρωτα απο την αποστολη.

Δημοσ.

Μου φαινεται οτι πανε στην ACS ολα τα αεροπορικα δεματα απο το εξωτερικο,γιατι κατι τετοιο μου ειπαν στο τελωνειο που πηρα τηλεφωνο.

Δημοσ.

Ωχ φιλε μου λυπαμαι αλλα θα σε στεναχωρησω. Η ACS προσφατα αλλαξε διοικητικο καθεστως με αποτελεσμα να εχει μεινει με πολυ λιγα καταστηματα. Ολα τα δεματα παραδιδονται με καθυστεριση και το κεντρικο τηλεφωνο τους (210-8190000) δεν το σηκωνει κανεις οτι ωρα και αν παρεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χθες μου εστειλε μαιλ και μου ειπε οτι γυρισε πισω το αντικημενο σε αυτον,και θα παει σημερα να το παρει πισω απο το ταχυδρομειο.Πως τα καταφεραν ετσι δεν μπορω να καταλαβω... :(

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Να ρωτησω κι εγω κατι...Εκτος την τιμη του προιοντος που αγοραζουμε με πιστωτικη τι αλλες επιβαρυνσεις εχουμε???? :?: :?: :?: Υπαρχει κατι που πρπει να προσεξουμε οποωσδηποτε ?? Ευχαριστω. :D :D :D

Δημοσ.

Ταχυδρομικα, κοστος αλλαγης νομισματος. Μερικοι συνηθιζουν να βαζουν και φπα στην τελικη τιμη.

Δημοσ.

Φίλε μου ξέρεις τι έγινε;;;;

Αν ο κωδικός ήταν τις μορφής και ήταν από Αμερική XX123 456 789ΧΧ στο έστειλε με EMS...

Το θέμα είναι επειδή ήταν αξεσουάρ αυτοκινήτου (δώσε πληροφορίες τι ήταν), πέρασε τελωνείο και πολύ απλά δεν σε ειδοποιήσε η ACS ότι ήταν στο τελωνείο και αυτοί περιμέναν να πας από το τελωνείο να το εκτελωνίσεις, και μετά από 3 μήνες το στέλνουν πίσω!

Πάρε με τηλ, να σου δώσω πληροφορίες!

Δημοσ.

Το ποστ αυτο ειναι αρκετα παλιο.Τελικα το πακετο πηγε πισω και ο ανθρωπος μου εβαλε τα χρηματα στο paypal.Thx παντως για το ενδιαφερον. :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...