Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορεί κανείς να εντοπίσει που βρίσκεται κάποιο πιθανό πρόβλημα στο δίκτυο της καλωδίωσής, χωρίς να ξεκινήσει να τα αλλάζει όλα;

Δημοσ.

δωσε πληροφοριες;

για τι δικτυο μιλαμε; καλωδια διασπαρτα; καλωδια εντος τοιχων;  τι ειδους προβλημα υπαρχει δηλαδη;

Δημοσ.

Ethernet με utp καλωδίωση, εντός τοίχων. Το πρόβλημα είναι ότι όταν είναι συνδεδεμένο και έχω internet με την καλωδίωση κάποια στιγμή κολλάει το internet κ δεν μπορώ να σερφάρω κλπ. Επανέρχεται μόνο εάν γίνει reboot στο router αλλά για να ξανα κολλήσει πάλι μετά από μερικές ώρες. Όσο η σύνδεση είναι wireless δεν υπάρχει το πρόβλημα, γιαυτό και βγάζω το συμπέρασμα πως μάλλον φταίει κάτι στην καλωδίωση. Βγάζει νόημα αυτό που λέω ή μπορεί να υπάρχει και κάτι άλλο που να δημιουργεί το συγκεκριμένο θέμα και πρέπει να το ψάξω;

Δημοσ.

Δοκιμασε με αλλο μοντεμ σε πρωτη φαση. Αν ειχε προβλημα η καλωδιωση το πιθανοτερο ειναι να την ειχες συνεχεια.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασε με αλλο μοντεμ σε πρωτη φαση. Αν ειχε προβλημα η καλωδιωση το πιθανοτερο ειναι να την ειχες συνεχεια.

Ναι ξέχασα να το αναφέρω αυτό, το έχω δοκιμάσει και με νέο modem/router!

Δημοσ.

Μόνο με μιασυσκευη έχεις το Πρόβλημα; Ίσως έχει θέμα η Ethernet port του desktop/laptop σου, ή κάποιο θέμα με drivers

Δημοσ.

Οταν εμφανίζεται το κόλλημα γίνεται σε όλες τις συσκευές που ειναι συνδεδεμένες. Drivers? Ακόμα κ σε iMac υπάρχουν drivers?

Δημοσ.

Το καλώδιο για το οποίο έχεις υποψίες που τερματίζει; Σε πρίζα; σε switch; Ή έτσι χύμα το κουμπωνεις στο mac?

Δημοσ.

Εφόσον συμβαίνει σε όλες τις συσκευές, μήπως είναι πρόβλημα του ίδιου του ρούτερ και όχι του καλώδίου ;

Δημοσ.

Παιδιά... έφτιαξε! Είναι σταθερό εδώ και 2-3 μέρες!!! Κοντός ψαλμός αλληλούια θα μου πείτε, τέλος πάντων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...