Προς το περιεχόμενο

Κεφαλη / laser ανάγνωσης σε εργοστασιακο radio cd - κόστος;

Θεkλα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απ οτι φαινεται το εργοστασιακό radio cd μου τα επαιξε και παρα 2-3 καθαρισμούς δεν παιζει πια δισκάκια.

Ξερει κάνεις το κοστος πανω κατω για επισκευή η για αντικατασταση;

Το κακο είναι οτι συνεργάζεται μια χαρα με την οθόνη της κονσόλας κ τα χειριστήρια στο τιμονι και δε θα ηθελα να μπλεξω με πατέντες συμβατότητας.

Περνα επισης απο το μυαλο η λυση cdιερας στο πορτ μπαγκαζ. Αλλα το αυτοκίνητο κλείνει 16ετια και θα ήθελα να ξοδεψω οσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα.

Αφορα Renault μοντελο 2001 και είναι το παρακάτω

1.jpg?w=480&h=480&fit=clip

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://www.car.gr/parts/?ca=1603&makes=Renault&models=Renault+Megane+&sort=modified

δε ξερω κατα ποσο θα βρεις καποιον να ασχοληθει με επισκευη, οχι οτι ειναι κάτι δύσκολο, αλλα και να ασχοληθεί θα σου παρει 30++

βλέπω με 50-60 μεταχειρισμένα (δες λινκ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο το γεγονός ότι "αχρηστεύεται" η οθόνη ενδείξεων, οδηγεί σε αντικατάσταση της άθλιας ΟΕΜ με αντίστοιχη.

Παρ' όλα αυτά, η επισκευή/αντικατάσταση κεφαλής φαντάζει δύσκολη.

Πιστεύω ότι στο ebay θα βρεθεί φθηνότερη ΟΕΜ πηγή, ίσως και καινούργια σε αυτό το ποσό.

Προσωπικά θα την άλλαζα με οποιαδήποτε της αγοράς, εκτός και αν προσωρήσεις σε καλώδιο AUX (Μερικά € απο Κίνα).

Επεξ/σία από Knight of Mercy

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα ρωτησω και στο συνεργείο η αλήθεια είναι αλλα με βλέπω για μεταχειρισμενο οπως γραφει και ο paylidis.

Ισως κανω και μια εγγραφη/ερωτηση στο greek renault club να δω τι θα μου πουν και απο εκει.

Φιλε παρομοια περιπτωση (αλλη μαρκα ομως ) ειχα και εγω... ειχα ρωτησει στην αντιπροσωπεια και καινουριο μου ειπαν 300-400€ για επιδιορθωση που ρωτησσα διαφορους ειπαν γυρω στα 70-80€ και τελικα βρηκα μεταχειρισμενο με 50 ή 60€. Απλα μονος μου ειχα κανει την εγκατασταση και μετα το πηγα στο εξουσιοδοτημενο συνεργειο για να ξαναπερασουν το κωδικο για να το αναγνωριζει ο εγκεφαλος του αυτοκινητου.

• Like 1

Ψάξε για pioneer και αντάπτορα για το αυτοκίνητο σου, ώστε να δουλεύουν και τα χειριστήρια σου. Θα έχεις και καλύτερο ήχο και την λειτουργικότητα που θέλεις.

Ψάξε για pioneer και αντάπτορα για το αυτοκίνητο σου, ώστε να δουλεύουν και τα χειριστήρια σου. Θα έχεις και καλύτερο ήχο και την λειτουργικότητα που θέλεις.

Τα χειριστήρια θα δουλεύουν, η οθόνη ενδείξεων στο ταμπλω με τη καμμία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...