Ntinaras Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 καλυτερα 55-200 αλλα κατι μου λεει οτι θα πεταξεις τα λεφτα σου γιατι αυτο που σου λειπει ειναι τεχνικη και οχι εξοπλισμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Levs Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μου λείπει το zoom της L820 να στο πω έτσι..χαχαχαχα..με συμφέρει τότε να τον παρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Levs Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Μπορείς να μου περιγραψεις τότε ποια η λειτουργία του συγκεκριμένου φακου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 του 55-200? ειναι ενας απλος τηλεφακος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Μου λείπει το zoom της L820 να στο πω έτσι..χαχαχαχα..με συμφέρει τότε να τον παρω; Για να παρεις εφαμιλλο ζουμ με την l820 πρεπει ο φακος να γραφει ~500mm. Παντως περα απο ενδεχομενο να εχεις καμια καυτη γειτονισα, θα συμφωνησω και εγω πως μαλλων για γενικη φωτογραφια δεν χρειαζοντε τηλεφακοι. Εαν τον θελεις οπωσδηποτε κοιταζε στα μεταχειρισμενα για τους 55-200(Εχει παιξει και στο ~100ευρω),55-300 και 70-300(καλυτερος/ακριβοτερος/βαρυτερος απο τους προηγουμενους). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα