BoullyBoy Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Καλησπέρα στην ομάδα. Μιας και δεν έχω ασχοληθεί αρκετά με το θέμα και θα θέλαμε με τον φίλο μου να το ξεκινήσουμε στην πόλη θα χρειαστώ την βοήθεια αυτών που μπορεί να έχουν ασχοληθεί περισσότερο. Εχω στα χέρια μου μια AirGrid M2 που έχει μείνει απο της καλές εποχές της Θεσσαλονίκης με το μητροπολιτικό δίκτυο twmn, μετά απο ένα καφεδάκι το ανέφερα στον φίλο μου και τον έψησα να το αρχίσουμε και στη Ξάνθη, παλιά το δίκτυο ήταν μέχρι την Χρυσούπολη αλλά και εκεί ο κόμβος έχει κλείσει εδώ και αρκετό καιρό. Μιας και δεν ξέρω και πολλά απο την λειτουργία της κεραίας στην δική μας περίπτωση η απόσταση είναι 1,8χμ (η κεραία είναι 30+) αλλα το θέμα είναι ότι στην μέση έχουμε ένα μικρό εμπόδιο αλλα όχι το σπουδαίο, ένας άλλος φίλος μου είχε αναφέρει πως πρέπει να υπάρχει οπτική επαφή. βάζω την εικόνα απο κάτω να δείξω που είναι περίπου το σπίτι του και ποιό είναι το εμπόδιο. (μπλέ είναι το όριο εμποδίου και το κόκκινο είναι περίπου το σπίτι του)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα