Προς το περιεχόμενο

Asrock X370 GAMING K4 - 101,5€ @ amazon.de [ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

έριξα και γω μία παραγγελία. Ευχαριστώ τον TS 

ας μη φάμε άκυρο τώρα, θα είναι το πρώτο κομμάτι της νέας σύνθεσης 

Δημοσ.

Μπορει να γινει συνδυαστικη παραγγελια μητρικης-ram για να μειωθουν τα μεταφορικα?

Δημοσ.

Μάλλον τέλος σ' αυτή την τιμή :(

Link.png Site: Εδώ υπάρχει ένα review και κάνω copy - paste τι γράφει για τις μνήμες (υπάρχει ασυμβατότητα με κάποιες μνήμες) :

"We did receive some DDR4-3200MHz memory in time for this review, but man, I hate memory overclocking! Upon installing this memory we couldn't get the board to boot at DDR4-2666. Pulling up the Memory QVL sheet shows that this specific set is not on the approved list. After a lengthy discussion with ASRock, it turns out that this four-layer board has some difficulty with DRAMs produced by SK hynix. After tinkering with tCL, re-flashing UEFIs, and trying reduced configurations, we threw in the towel. We’ll have to debug this in our next review.

Ironically, the DIMMs we used from the previous article booted up at DDR4-2666MHz just fine. We have another set of DIMMs en route to properly overclock both ASRock boards, so keep your eyes peeled; we'll revisit the ASRock X370 Gaming K4 and X370 Taichi."

Όποιος την πάρει μια ματιά Link.png Site: εδώ για τις μνήμες που θα ταιριάξουν.

• Like 2
Δημοσ.

Προλαβα και παραγγειλα κ εγω μια. Ευχαριστω geofak.

Αντε να βγει και το update στη μητρικη για να βρουμε και καμια σωστη μνημη να ταιριαξει...

Δημοσ.

Πολυεθνική πολυεθνική αλλά τελευταία μου πέσαν στο support άτομα άστα να πάνε προβληματική μητρική εντός των 30 ημερών και την στέλλω και μου ρίχνει ο άλλος τα έξοδα αποστολής δεν καλύπτονται και αναγκάζομαι να ζητήσω συνομιλία με ανώτερο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...