Προς το περιεχόμενο

Asrock X370 GAMING K4 - 101,5€ @ amazon.de [ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανε και ο αδερφος μου παραγγελια να την κανει σετ με εναν 1600...ΠΟλυ καλη τιμη για να ειναι αληθινη παντως....Ελπιζω να ολοκληρωθουν οι παραγγελιες :D

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Την τσίμπησα από μεσημέρι.

Ικανοποιητικα τα vrm, φυσικα οχι οπως της taichi.

Εχω μια απορία.Τα λεφτα στην καρτα τα θελει απο τώρα ή λιγο πριν γινει ship το προϊόν?

Δημοσ.

Εχει μια επιλογη στο gift options που λεει Hide prices on the packing slip for this item and all items that are delivered with it το επιλεγουμε;

Δημοσ.

Εχει μια επιλογη στο gift options που λεει Hide prices on the packing slip for this item and all items that are delivered with it το επιλεγουμε;

Από Γερμανία έρχεται. Δεν περνάει τελωνείο, άρα δεν σε νοιάζει.

• Like 1
Δημοσ.

δεν υπάρχει τελωνείο από Γερμανία αν το πας εκεί

• Like 1
Δημοσ.

δεν υπάρχει τελωνείο από Γερμανία αν το πας εκεί

οχι ακομα :P

απο εγγυηση γραφουν καπου κατι? βλεπω μονο το κλασικο 30 μερες για επιστροφη!

Δημοσ.

οχι ακομα :P

απο εγγυηση γραφουν καπου κατι? βλεπω μονο το κλασικο 30 μερες για επιστροφη!

να μην το βασανιζουμε το θεμα εχουν κανονικα εγγυηση ενα ετος απο αμαζον και ακομα ενα ετος απο τον κατασκευαστη,αυτη η μανια σε καθε θεμα απο αμαζον θα πρεπε να μελετηθει....

Δημοσ.

thanks. θα ηθελα να το εβλεπα και καπου να το γραφουν σε καθε προιον που πουλανε.

δεν εχω μεγαλη πειρα απο αμαζον. μονο μια φορα χρειαστηκε να στειλω πισω κατι αλλα ηταν εντος 30 ημερων.

αν περασει ο μηνας δεν ξερω τι γινεται.

επισης, πολλα προιοντα μεταχειρισμενα που αγοραζω ερχονται σκετα χωρις χαρτια η invoice Οπως τα λενε.

και στο ιστορικο των παραγελιων δεν εχουν το serial number του προιοντος! 

Δημοσ.

Επειδη εχω προβληματιστει και ειμαι ετοιμος να παραγγειλω, αξιζει η συγκεκριμενη μητρικη και αυτες οι μνημες που παιζουν σε προσφορα εδω και κατι μερες για να παω το καλοκαιρι σε ryzen ή να περιμενω λιγο ακομα;

http://www.insomnia.gr/topic/644439-ddr4-4x4-gb-2800-mhz-93%E2%82%AC/

Αυτο που διαβαζω κ απ τα reviews ειναι οτι δεν εχουνε κανει και πολλα updates ακομα οσον αφορα τους ryzen και το φοβαμαι λιγο πως θα εξελιχθει...

Δημοσ.

Αν κάνεις την κίνηση τότε καλύτερα να πας σε γρήγορες μνήμες ... τουλάχιστον CL14 στα 3200MHz.

Στην πλειονότητα των αναλύσεων στον net, δείχνει ότι κερδίζει πάρα πολλά από τις γρήγορες μνήμες και μιλάμε για διαφορές του 10-15%.

Δημοσ.

Αν κάνεις την κίνηση τότε καλύτερα να πας σε γρήγορες μνήμες ... τουλάχιστον 3200

Ναι αλλα και η μητρικη του θεματος μεχρι 2667 Mhz υποστηριζει χωρις OC.

EDIT: Αυτο που λες το βλεπω κ εγω παντου, αλλα αυτο σημαινει οτι και η συγκεκριμενη μητρικη δεν ειναι σιγουρο οτι αξιζει για ryzen. Εκτος αν βγαλουν UEFI update και ξεκλειδωσουν και πιο γρηγορες ταχυτητες για τις μνημες.

Δημοσ.

Με samsung B-die μια χαρά παίζει στα 3200Mhz.

Το θεμα ειναι ποσο αξιζει να (ακριβο)πληρωσεις για RAM μεχρι το 2018 που υπολογίζουν οτι θα πέσει παλι η τιμή.

Προσωπικά, αυτο που θα κανω λογω οικονομικών κυρίως ειναι να παρω 1x8 ή 2x4 στο 50-60αρι και 2666mhz και οοοταν πεσουν τις πουλαω και παω σε 16gb 3200mhz.

• Like 2
Δημοσ.

Απο το επισημο site της asrock.

• Supports DDR4 2933+ (OC) (Ryzen CPU) / 2400 (A-series APU)

Οι περισσοτερες μητρικες το ιδιο γραφουν 2667 και απο εκει και πανω OC.H mb για καποιον που δεν θελει extreme πραγματα ειναι αριστη...Ειδικα σε αυτα τα χρηματα δεν νομιζω να βρειτε καποια ab350 καλυτερη....Οσο αναφορα της μνημες το sweet spot για ryzen ειναι τα 3000-3200.Απλα λιγο υπομονη για το update toy Mαιου οπου θα δουλεψουν και κιτ τα οποια δεν ειναι samsung b-die οπως πρεπει.. :)

Προσωπικα παιζω με το κιτ της υπογραφης μου που ειναι Hynix στα 2933 απο την πρωτη στιγμη απροβληματιστα και σε oc που δοκιμασα με 3200 αλλα ειχα μερικα θεματακια σε βοοταρισμα ελαχιστες φορες βεβαια..ΜΕσα στον μαιο τα hynix θα εχουν την τιμητικη τους....Οποτε θεωρω πως τα 3200 δεν θα ειναι κατι δυσκολο απο τον Μαιο και μετα.

Δημοσ.

Και εγω τη μητρικη την τσιμπαω οπως φαινεται, για τις μνημες της προσφορας το σκεφτομαι ακομα γιατι samsung b-die 16αρα αμφιβαλλω αν θα παρω ποτε με τοσο που εχουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...