geo4303 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Τσέκαρε πάλι το λινκ που έβαλα νομίζω λειτουργεί αν το πατήσεις τώρα το δοκιμασα δεν λειτουργει Παιδια θα ηθελα να προαναφερω οτι η μπαταρια του κινητου μου δεν ηταν και στην καλυτερη κατασταση ΠΧ εχω 40% μπαταρια και κανω ενα restart μολις ανοιξει μου δειχνει ξερω γω 15% ισως να τα επαιξε η μπαταρια επισης σημερα δοκιμασα να το φορτισω με ενα powerbank και το powerbank εδειχνε οτι δεν φορτιζε την μπαταρια σε αντιθετη περιπτωση που το δοκιμασα σε κινητο που δουλευει εδειχνε οτι φορτιζε. ισως να ειναι και αυτο το προβλημα τι λετε εσεις παιδια?
tsilitheo1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δεν το προαναφερεις. Τωρα το επεσημανες. Αφου διαβασα και αυτο,εγω παω με μπαταρια "φτυσμενη"
saruman123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Άμα μας στα βγάζεις ένα ένα τι να το κάνουμε..... Τέλος πάντων, μπαταρία για αρχή .
geo4303 Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 σορρυ παιδια σημερα το δοκιμασα δεν το σκευτηκα νωριτερα:/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα