Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους ...έχω να ασχοληθώ από το 2009 και έχω χάσει εντελώς την μπάλα καθώς το γυρίσα σε apple ...θα ήθελα λοιπόν τις γνωμες σας για στήσιμο ενός υπολογιστή και να τονίσω ότι δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια

Ποσό που διαθέτουμε :600-800

Χρήση υπολογιστή :Ίντερνετ ,δουλειές γραφείου

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?ναι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).χαλκιδικη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Κανένα πρόβλημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?απο το κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα :windows 10

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να είναι αθόρυβο ,μικρό και όμορφο και να έχει σκληρό ή σκληρούς με pci ssd τουλάχιστον ο ένας

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στην εργασία μου χρησιμοποιώ ένα Intel NUC με i3 επεξεργαστή που είναι ότι πρέπει για δουλειές γραφείου. Πολύ μικρό (λίγο μεγαλύτερο από ένα smartphone) και φθηνό, έστησα το δικό μου περίπου με 500 ευρώ, αλλά έχει και φθηνότερα αναλόγως τον επεξεργαστή, Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος 1 χρόνο που το έχω. Κατά την γνώμη μου, αξίζει τον κόπο να το ψάξετε.

Δημοσ.

Τι προγράμματα θα δουλεύεις και θες τέτοιο δίσκο;

Τίποτα το ιδιαίτερο αλλά πιστεύω ότι αν είναι να κάνω ένα pc για την επόμενη 5ετια θα ήταν καλό ένας τέτοιος δίσκος ...αν κάνω λάθος διόρθωσε με...

Στην εργασία μου χρησιμοποιώ ένα Intel NUC με i3 επεξεργαστή που είναι ότι πρέπει για δουλειές γραφείου. Πολύ μικρό (λίγο μεγαλύτερο από ένα smartphone) και φθηνό, έστησα το δικό μου περίπου με 500 ευρώ, αλλά έχει και φθηνότερα αναλόγως τον επεξεργαστή, Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος 1 χρόνο που το έχω. Κατά την γνώμη μου, αξίζει τον κόπο να το ψάξετε.

Θα το κοιτάξω ...όπως είπα δεν έχω την παραμικρή ιδέα ως πρώην μακ χρήστης ...παίρνουν αναβαθμίσεις τα nuk στο μέλλον;

Δημοσ.

Είναι υπερβολή και overkill πραγματικά. Τσάμπα τα χρήματα διότι δεν θα τον αξιοποιήσεις.

Περίμενε Καμία πρόταση από κανέναν άλλο, είμαι από κινητό για να σου προτείνω εγώ τώρα.

Δημοσ.

Από visionstudio, απλά οι διαθεσιμότητες των προϊόντων έχουν πέσει τελευταία και αργούν αρκετά, όχι ότι το e-shop πάει πίσω...

887ODJ8.jpg

Δημοσ.

Οθόνη, Windows, περιφέρειακα ;;

Δεν το πρόσεξα. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=51375&cat=10&sub=356&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined

Για πιο οικονομικά ας βάλει cpu τον http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=54540&cat=2&sub=403&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined

Έχει αρκετό περιθώριο να πάρει κάτι ικανοποιητικό από περιφερειακά, windows αν δεν προορίζεται για μαγαζί το pc μπορεί να πάρει key με 15-20€.

• Like 1
Δημοσ.

Είδα το Nuc και βλέπω ότι είναι καλή φάση γιαυτο που το θέλω ...μου προτείνεται κάποιο μοντέλο από αυτά ; βρήκα και μεταχειρισμένο με i5 5th generation που δεν έχω την παραμικρή ιδέα ποια η διαφορά με το 7th generation...επίσης για windows και office τι γίνεται πλέον ;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...