vairass Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Α) στόν αδελφό μου μέ toyota yaris (2 χρόνια αμάξι) τό αφησε σέ μεγάλο επίσημο toyota service εδωσε τά κλειδιά στόν παρκαδόρο κ πήγε μετά από 4 ωρες γιά παραλαβη τού αμαξιού ,πουθενά τό αμάξι μπλέχτηκε αστυνομία ασφαλιστική κλπ ακρη ποτέ δέν βρέθηκε (ποιός τό εκλεψε κλπ ) αποζημίωσε ομως χρηματικά τό καταστημα αυτό τόν αδελφό μου κ δέν πήγε στά δικαστήρια ,δέν πήρε χρήματα στό χέρι αλλά εβαλε κ κάποια αλλα χρήματα κ πήρε ενα corolla μετ/νο από εκεί . Β) φίλη μου μέ opel corsa opc πήγε τό αμάξι γιά σέρβις σέ εξουσιοδοτημένο συνεργείο οπελ ,μετά από 2 ημέρες τό αμάξι εξαφανίστηκε μπροστά από τό σπίτι της κ μέ 2 συναγερμούς κ μέ κρυφό διακόπτη αντλίας βενζίνης (πού εβαλε σέ αυτό τό συνεργείο 2 ημέρες πρίν ) μεγάλη σύμπτωση...μπλέχτηκε αστυνομία-ασφαλιστική πήρε κάποια χρήματα στό χέρι. Γ) η αδελφή φίλου μου πήγε suzuki swift 1.2 γιά σέρβις σέ επίσημο εξουσ/νο συνεργείο (ηταν 8 μηνών αμάξι) μετά από 4 ημέρες τό αμάξι εξαφανίστηκε ενώ εφερε κ ιμομπιλάιζερ κ συναγερμό κ αυτή κάθε βράδυ εβγαζε τήν κεντρική ασφάλεια τής αντλίας βενζίνης (τούς ρώτησε μάλιστα στό συνεργείο αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα μέ αυτή τήν ενεργειά της (αλλη χαζή κ αυτή...),νά τό φορτώσει γερανός εστω μικρός δέν παίζει λόγω μικρού χώρου -δρόμου πού πάρκαρε τό αμάξι ,πήρε λεφτά από ασφαλιστική . Γκαντεμοσκυλο εισαι ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Α) στόν αδελφό μου μέ toyota yaris (2 χρόνια αμάξι) τό αφησε σέ μεγάλο επίσημο toyota service εδωσε τά κλειδιά στόν παρκαδόρο κ πήγε μετά από 4 ωρες γιά παραλαβη τού αμαξιού ,πουθενά τό αμάξι μπλέχτηκε αστυνομία ασφαλιστική κλπ ακρη ποτέ δέν βρέθηκε (ποιός τό εκλεψε κλπ ) αποζημίωσε ομως χρηματικά τό καταστημα αυτό τόν αδελφό μου κ δέν πήγε στά δικαστήρια ,δέν πήρε χρήματα στό χέρι αλλά εβαλε κ κάποια αλλα χρήματα κ πήρε ενα corolla μετ/νο από εκεί . Β) φίλη μου μέ opel corsa opc πήγε τό αμάξι γιά σέρβις σέ εξουσιοδοτημένο συνεργείο οπελ ,μετά από 2 ημέρες τό αμάξι εξαφανίστηκε μπροστά από τό σπίτι της κ μέ 2 συναγερμούς κ μέ κρυφό διακόπτη αντλίας βενζίνης (πού εβαλε σέ αυτό τό συνεργείο 2 ημέρες πρίν ) μεγάλη σύμπτωση...μπλέχτηκε αστυνομία-ασφαλιστική πήρε κάποια χρήματα στό χέρι. Γ) η αδελφή φίλου μου πήγε suzuki swift 1.2 γιά σέρβις σέ επίσημο εξουσ/νο συνεργείο (ηταν 8 μηνών αμάξι) μετά από 4 ημέρες τό αμάξι εξαφανίστηκε ενώ εφερε κ ιμομπιλάιζερ κ συναγερμό κ αυτή κάθε βράδυ εβγαζε τήν κεντρική ασφάλεια τής αντλίας βενζίνης (τούς ρώτησε μάλιστα στό συνεργείο αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα μέ αυτή τήν ενεργειά της (αλλη χαζή κ αυτή...),νά τό φορτώσει γερανός εστω μικρός δέν παίζει λόγω μικρού χώρου -δρόμου πού πάρκαρε τό αμάξι ,πήρε λεφτά από ασφαλιστική . Άρα η απάντηση στην ερώτηση "πόσες φορές σου έχουν κλέψει το αμάξι σου με αντικλείδια που έβγαζαν στα συνεργεία που τα πήγαινες?" να υποθέσω πως είναι "καμία"? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Και εγώ πιστεύω ότι με συνεργεία είναι βλακεια... Να ήταν βενζινάδικο ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos12 Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Άρα η απάντηση στην ερώτηση "πόσες φορές σου έχουν κλέψει το αμάξι σου με αντικλείδια που έβγαζαν στα συνεργεία που τα πήγαινες?" να υποθέσω πως είναι "καμία"? τά αυτοκίνητα πού εχω - ειχα στήν κατοχή μου ηταν πάντα μετ/να κ από 5 ετών κ πάνω οπότε δέν τά προτιμούν αυτά , εσύ μόνο πρόσεχε μήν τύχει σένα φάση μέ συνεργείο κ γράφεις εδώ μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2017 τά αυτοκίνητα πού εχω - ειχα στήν κατοχή μου ηταν πάντα μετ/να κ από 5 ετών κ πάνω οπότε δέν τά προτιμούν αυτά , εσύ μόνο πρόσεχε μήν τύχει σένα φάση μέ συνεργείο κ γράφεις εδώ μετά... Άδικα του δίνεις σημασία... Με όλους πόλεμο ανοίγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 τά αυτοκίνητα πού εχω - ειχα στήν κατοχή μου ηταν πάντα μετ/να κ από 5 ετών κ πάνω οπότε δέν τά προτιμούν αυτά , εσύ μόνο πρόσεχε μήν τύχει σένα φάση μέ συνεργείο κ γράφεις εδώ μετά... Οπότε έχουν και μηδενική βαρύτητα αυτά που γράφεις... Άδικα του δίνεις σημασία... Με όλους πόλεμο ανοίγει. Το να επισημαίνεις τα μαργαριτάρια που γράφονται εδώ μέσα δε το λες και πόλεμο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aristos12 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Άρα η απάντηση στην ερώτηση "πόσες φορές σου έχουν κλέψει το αμάξι σου με αντικλείδια που έβγαζαν στα συνεργεία που τα πήγαινες?" να υποθέσω πως είναι "καμία"? πιτσιρικάς πρέπει νά εισαι οπότε ....καληνύχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 πιτσιρικάς πρέπει νά εισαι οπότε ....καληνύχτα Όνειρα γλυκά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 17 Μαϊου Share Δημοσ. 17 Μαϊου καλησπερα Υπαρχει γνωμη για κανενα συνεργειο που να ασχολειται με nissan στα Βορεια Αθηνας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα