tassos_7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Καλησπέρα στην παρέα,Θα ήθελα ένα καλό εξειδικευμενο συνεργείο για nissan, κάτοχος micra k13.Ευχαριστώ εκ των προτέρων. (Αν δεν επιτρέπετε PM)
aristos12 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Καλησπέρα στην παρέα, Θα ήθελα ένα καλό εξειδικευμενο συνεργείο για nissan, κάτοχος micra k13. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. (Αν δεν επιτρέπετε PM) φίλε μάλλον τρολάρεις ,ψάχνεις γιά καλό κ εντιμο συνεργείο ? επειδή ασχολούμαι μέ αυτοκίνητα 25 χρόνια μέ σέρβις - αγορά ανταλ/κών κλπ στά 8 αυτοκίνητα πού εχουν περάσει από τά χέρια μου αυτά τά χρόνια τό συμπέρασμά μου ειναι οτι 99 στά 100 συνεργεία πρόκειται γιά μηχανικούς απατεώνες κ κλέφτες η στά λεφτά πού σού ζητάνε μέ τήν δουλειά πού σού προσφέρουν η σού λένε οτι εκαναν εργασίες πού δέν εκαναν (π.χ. αλλαγή λαδιών φίλτρων - καθάρισμα φρένων κλπ) η κλέβουν ακριβά εξαρτήματα π.χ. εγκέφαλος η μονάδα abs κλπ κ βάζουν πάνω τά αντίστοιχα χαλασμένα ,η αφήνοντας τό αμάξι σου γιά σέρβις βγάζουν αντικλείδια κ πάει τό αμαξάκι σου...κάπου διάβασα ενας μηχανικός αυτοκινήτων ειπε οταν πεθαίνουμε δέν λιώνουμε από τίς κατάρες τών πελατών μας ολα αυτά τά χρόνια... αυτό τά λέει ολα...
saleit Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 φίλε μάλλον τρολάρεις ,ψάχνεις γιά καλό κ εντιμο συνεργείο ? επειδή ασχολούμαι μέ αυτοκίνητα 25 χρόνια μέ σέρβις - αγορά ανταλ/κών κλπ στά 8 αυτοκίνητα πού εχουν περάσει από τά χέρια μου αυτά τά χρόνια τό συμπέρασμά μου ειναι οτι 99 στά 100 συνεργεία πρόκειται γιά μηχανικούς απατεώνες κ κλέφτες η στά λεφτά πού σού ζητάνε μέ τήν δουλειά πού σού προσφέρουν η σού λένε οτι εκαναν εργασίες πού δέν εκαναν (π.χ. αλλαγή λαδιών φίλτρων - καθάρισμα φρένων κλπ) η κλέβουν ακριβά εξαρτήματα π.χ. εγκέφαλος η μονάδα abs κλπ κ βάζουν πάνω τά αντίστοιχα χαλασμένα ,η αφήνοντας τό αμάξι σου γιά σέρβις βγάζουν αντικλείδια κ πάει τό αμαξάκι σου...κάπου διάβασα ενας μηχανικός αυτοκινήτων ειπε οταν πεθαίνουμε δέν λιώνουμε από τίς κατάρες τών πελατών μας ολα αυτά τά χρόνια... αυτό τά λέει ολα... Κάτσε ρε φίλε, μια ερώτηση έκανε το παλικάρι, εσύ τον άφησε χωρίς αμάξι.... 1
vairass Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 φίλε μάλλον τρολάρεις ,ψάχνεις γιά καλό κ εντιμο συνεργείο ? επειδή ασχολούμαι μέ αυτοκίνητα 25 χρόνια μέ σέρβις - αγορά ανταλ/κών κλπ στά 8 αυτοκίνητα πού εχουν περάσει από τά χέρια μου αυτά τά χρόνια τό συμπέρασμά μου ειναι οτι 99 στά 100 συνεργεία πρόκειται γιά μηχανικούς απατεώνες κ κλέφτες η στά λεφτά πού σού ζητάνε μέ τήν δουλειά πού σού προσφέρουν η σού λένε οτι εκαναν εργασίες πού δέν εκαναν (π.χ. αλλαγή λαδιών φίλτρων - καθάρισμα φρένων κλπ) η κλέβουν ακριβά εξαρτήματα π.χ. εγκέφαλος η μονάδα abs κλπ κ βάζουν πάνω τά αντίστοιχα χαλασμένα ,η αφήνοντας τό αμάξι σου γιά σέρβις βγάζουν αντικλείδια κ πάει τό αμαξάκι σου...κάπου διάβασα ενας μηχανικός αυτοκινήτων ειπε οταν πεθαίνουμε δέν λιώνουμε από τίς κατάρες τών πελατών μας ολα αυτά τά χρόνια... αυτό τά λέει ολα... Κάτσε μάγκα... Εγώ ξέρω 1 συνεργείο το οποίο δεν κάνει όλα αυτά που γράφεις... Μη το γενικεύεις άδικα. Παντού υπάρχουν απατεώνες οκ.
aristos12 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Κάτσε ρε φίλε, μια ερώτηση έκανε το παλικάρι, εσύ τον άφησε χωρίς αμάξι.... αφού αυτή ειναι η αλήθεια ...τί νά κάνουμε νά κρυβόμαστε πίσω από τό δαχτυλό μας...
vairass Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 αφού αυτή ειναι η αλήθεια ...τί νά κάνουμε νά κρυβόμαστε πίσω από τό δαχτυλό μας... Έτσι είναι αλλά όχι όλοι... Το υπολογίζω γύρω στο 70% κλέψει κλέψει.
teddy71 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Αν δεν θελεις να σε κλεβουν, αγοραζεις ςσυ ο ιδιος τα ανταλλακτικα που χρειαζεσαι μεσω ιντερνετ, οπου σου κοστιζουν πιο φτηνά. Γνωριζεις εκ τω προτερων τι ακριβώς εργασιες χρειαζεται να γινουν και μπαστακονεσαι στο συνεργειο και παρακολουθεις απο κοντα τις εργασιες που γινονται. 1
aristos12 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Κάτσε μάγκα... Εγώ ξέρω 1 συνεργείο το οποίο δεν κάνει όλα αυτά που γράφεις... Μη το γενικεύεις άδικα. Παντού υπάρχουν απατεώνες οκ. αφού ξέρεις μόνο 1 πάλι καλά...γιά αυτό εγραψα 99 στούς 100 ...πρίν 4-5 ημέρες πήγε γνωστή μου σέ επίσημο εξουσ/νο νισσάν γιά αλλαγή φούσκας μπιλιοφόρου (ειχε σκιστεί στή μέση) κ ο εκεί αρχι-μάστορας τής ειπε νά αλλάξουμε πρώτα τίς βάσεις μηχανής κ εισαι τυχερή γιατί τίς εχω εδώ...(τού ειχαν μείνει φαίνεται από αλλη παραγγελία κ ηθελε νά τίς ξεφορτωθεί στό αμάξι τής κοπελιάς ,πήγε σε αλλο συνεργείο δέν χρειάζονται αμεσα οι βάσεις αλλαγή τής ειπε αλλά μετά 1-2 χρόνια κ οτι υπάρχουν κ aftermarket πολύ πιό φθηνές αλλά εξίσου καλές ενώ η νισσάν τής ειπε υπάρχουν μόνο γνήσιες μέ κόστος 600 ευρώ μαζί μέ τήν εργασία ...πήγε σέ αλλον τής αλλαξε τήν φούσκα μπιλιοφόρου χωρίς νά βγάλει τό παλιό γράσσο πού ειχε γεμίσει μέ χώμα λάσπες νερά κ νά βάλει τήν νέα φούσκα πού πάει σετ μέ τό γράσσο οπότε σέ 3-4 μήνες πάλι συνεργείο γιά αλλαγή ολου τού μπιλιοφόρου οταν θά κάνει κρακρακρα στίς στροφές...
vairass Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 αφού ξέρεις μόνο 1 πάλι καλά...γιά αυτό εγραψα 99 στούς 100 ...πρίν 4-5 ημέρες πήγε γνωστή μου σέ επίσημο εξουσ/νο νισσάν γιά αλλαγή φούσκας μπιλιοφόρου (ειχε σκιστεί στή μέση) κ ο εκεί αρχι-μάστορας τής ειπε νά αλλάξουμε πρώτα τίς βάσεις μηχανής κ εισαι τυχερή γιατί τίς εχω εδώ...(τού ειχαν μείνει φαίνεται από αλλη παραγγελία κ ηθελε νά τίς ξεφορτωθεί στό αμάξι τής κοπελιάς ,πήγε σε αλλο συνεργείο δέν χρειάζονται αμεσα οι βάσεις αλλαγή τής ειπε αλλά μετά 1-2 χρόνια κ οτι υπάρχουν κ aftermarket πολύ πιό φθηνές αλλά εξίσου καλές ενώ η νισσάν τής ειπε υπάρχουν μόνο γνήσιες μέ κόστος 600 ευρώ μαζί μέ τήν εργασία ...πήγε σέ αλλον τής αλλαξε τήν φούσκα μπιλιοφόρου χωρίς νά βγάλει τό παλιό γράσσο πού ειχε γεμίσει μέ χώμα λάσπες νερά κ νά βάλει τήν νέα φούσκα πού πάει σετ μέ τό γράσσο οπότε σέ 3-4 μήνες πάλι συνεργείο γιά αλλαγή ολου τού μπιλιοφόρου οταν θά κάνει κρακρακρα στίς στροφές... Ρέ φίλε εγώ τους δουλεύω καθημερινά ξέρω τι παίζει.. Πάντα έτσι ήταν βαράνε στο κεφάλι αλλά υπάρχουν και σωστοί. 1
saleit Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Παντού, σε όλες τις δουλειές, σε όλες τις χώρες [ και σε όλους τους πλανήτες; ],υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν απατεώνες, αλλά υπάρχουν και τίμιοι, που πολλές φορές σου κάνουν και extra δουλειά, χωρίς επιβάρυνση. Στο θέμα μας, ο άνθρωπος ζήτησε συνεργείο, και αμέσως αμέσως, έμεινε χωρίς αμάξι, και χρεωμένος μέχρι τα μπούνια.Καλό είναι, όταν πάμε σε συνεργείο, να έχουμε επισκεφθεί πριν την αντιπροσωπία να μας πει τι χρειάζεται. Και στο συνεργείο, να παρατηρούμε την δουλειά που κάνει. Τέλος, να μας επιδείξει το τιμολόγιο- κοστολόγιο, και το προϊόν που τοποθετήθηκε. 1
Joshua21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 φίλε μάλλον τρολάρεις ,ψάχνεις γιά καλό κ εντιμο συνεργείο ? επειδή ασχολούμαι μέ αυτοκίνητα 25 χρόνια μέ σέρβις - αγορά ανταλ/κών κλπ στά 8 αυτοκίνητα πού εχουν περάσει από τά χέρια μου αυτά τά χρόνια τό συμπέρασμά μου ειναι οτι 99 στά 100 συνεργεία πρόκειται γιά μηχανικούς απατεώνες κ κλέφτες η στά λεφτά πού σού ζητάνε μέ τήν δουλειά πού σού προσφέρουν η σού λένε οτι εκαναν εργασίες πού δέν εκαναν (π.χ. αλλαγή λαδιών φίλτρων - καθάρισμα φρένων κλπ) η κλέβουν ακριβά εξαρτήματα π.χ. εγκέφαλος η μονάδα abs κλπ κ βάζουν πάνω τά αντίστοιχα χαλασμένα ,η αφήνοντας τό αμάξι σου γιά σέρβις βγάζουν αντικλείδια κ πάει τό αμαξάκι σου...κάπου διάβασα ενας μηχανικός αυτοκινήτων ειπε οταν πεθαίνουμε δέν λιώνουμε από τίς κατάρες τών πελατών μας ολα αυτά τά χρόνια... αυτό τά λέει ολα... Δηλαδή πόσες φορές σου έχουν κλέψει το αμάξι σου με αντικλείδια που έβγαζαν στα συνεργεία που τα πήγαινες? 2
tassos_7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Για ψαληδια το θελω και γενικα για καλυτερα και φθηνοτερα, ωστε να φυγω απο το εξουσιοδοτιμενο . Ν. Ιωνία ειμαι.
aristos12 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δηλαδή πόσες φορές σου έχουν κλέψει το αμάξι σου με αντικλείδια που έβγαζαν στα συνεργεία που τα πήγαινες? Α) στόν αδελφό μου μέ toyota yaris (2 χρόνια αμάξι) τό αφησε σέ μεγάλο επίσημο toyota service εδωσε τά κλειδιά στόν παρκαδόρο κ πήγε μετά από 4 ωρες γιά παραλαβη τού αμαξιού ,πουθενά τό αμάξι μπλέχτηκε αστυνομία ασφαλιστική κλπ ακρη ποτέ δέν βρέθηκε (ποιός τό εκλεψε κλπ ) αποζημίωσε ομως χρηματικά τό καταστημα αυτό τόν αδελφό μου κ δέν πήγε στά δικαστήρια ,δέν πήρε χρήματα στό χέρι αλλά εβαλε κ κάποια αλλα χρήματα κ πήρε ενα corolla μετ/νο από εκεί . Β) φίλη μου μέ opel corsa opc πήγε τό αμάξι γιά σέρβις σέ εξουσιοδοτημένο συνεργείο οπελ ,μετά από 2 ημέρες τό αμάξι εξαφανίστηκε μπροστά από τό σπίτι της κ μέ 2 συναγερμούς κ μέ κρυφό διακόπτη αντλίας βενζίνης (πού εβαλε σέ αυτό τό συνεργείο 2 ημέρες πρίν ) μεγάλη σύμπτωση...μπλέχτηκε αστυνομία-ασφαλιστική πήρε κάποια χρήματα στό χέρι. Γ) η αδελφή φίλου μου πήγε suzuki swift 1.2 γιά σέρβις σέ επίσημο εξουσ/νο συνεργείο (ηταν 8 μηνών αμάξι) μετά από 4 ημέρες τό αμάξι εξαφανίστηκε ενώ εφερε κ ιμομπιλάιζερ κ συναγερμό κ αυτή κάθε βράδυ εβγαζε τήν κεντρική ασφάλεια τής αντλίας βενζίνης (τούς ρώτησε μάλιστα στό συνεργείο αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα μέ αυτή τήν ενεργειά της (αλλη χαζή κ αυτή...),νά τό φορτώσει γερανός εστω μικρός δέν παίζει λόγω μικρού χώρου -δρόμου πού πάρκαρε τό αμάξι ,πήρε λεφτά από ασφαλιστική .
desertman Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Α) στόν αδελφό μου μέ toyota yaris (2 χρόνια αμάξι) τό αφησε σέ μεγάλο επίσημο toyota service εδωσε τά κλειδιά στόν παρκαδόρο κ πήγε μετά από 4 ωρες γιά παραλαβη τού αμαξιού ,πουθενά τό αμάξι μπλέχτηκε αστυνομία ασφαλιστική κλπ ακρη ποτέ δέν βρέθηκε (ποιός τό εκλεψε κλπ ) αποζημίωσε ομως χρηματικά τό καταστημα αυτό τόν αδελφό μου κ δέν πήγε στά δικαστήρια ,δέν πήρε χρήματα στό χέρι αλλά εβαλε κ κάποια αλλα χρήματα κ πήρε ενα corolla μετ/νο από εκεί . Β) φίλη μου μέ opel corsa opc πήγε τό αμάξι γιά σέρβις σέ εξουσιοδοτημένο συνεργείο οπελ ,μετά από 2 ημέρες τό αμάξι εξαφανίστηκε μπροστά από τό σπίτι της κ μέ 2 συναγερμούς κ μέ κρυφό διακόπτη αντλίας βενζίνης (πού εβαλε σέ αυτό τό συνεργείο 2 ημέρες πρίν ) μεγάλη σύμπτωση...μπλέχτηκε αστυνομία-ασφαλιστική πήρε κάποια χρήματα στό χέρι. Γ) η αδελφή φίλου μου πήγε suzuki swift 1.2 γιά σέρβις σέ επίσημο εξουσ/νο συνεργείο (ηταν 8 μηνών αμάξι) μετά από 4 ημέρες τό αμάξι εξαφανίστηκε ενώ εφερε κ ιμομπιλάιζερ κ συναγερμό κ αυτή κάθε βράδυ εβγαζε τήν κεντρική ασφάλεια τής αντλίας βενζίνης (τούς ρώτησε μάλιστα στό συνεργείο αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα μέ αυτή τήν ενεργειά της (αλλη χαζή κ αυτή...),νά τό φορτώσει γερανός εστω μικρός δέν παίζει λόγω μικρού χώρου -δρόμου πού πάρκαρε τό αμάξι ,πήρε λεφτά από ασφαλιστική . Φίλε Αρίστο, ευτυχώς που δεν είμαστε συγγενείς ή φίλοι!!! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα