Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας! Μου έφερε πριν τρεις μέρες καινούριο ρουτερ ο ΟΤΕ γιατί αυτό που είχα εδώ και δύο χρόνια χάλασε και έκανε αποσυνδεσεις !

Και η απορία μου είναι η εξής... Πως θα κάνω επανεκκίνηση στο συγκεκριμένο ρουτερ αν χρειαστεί; Στο manual λέει μονο με ποιο κουμπί το γυριζουμε εργοστασιακες ρυθμίσεις. Επανεκκίνηση πως; Λόγω της ευρυζωνικης τηλεφωνίας θα έχετε αρκετοί το ίδιο ρουτερ από τον ΟΤΕ /Cosmote /connx

post-415228-0-34250500-1494784206_thumb.jpg

Δημοσ.

αναγκαστικα θα βγαζεις το καλωδιο που δινει το ρευμα

Λες; Μα μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν έχει καθόλου κουμπί επανεκκίνησης! Το παλιό ρουτερ είχε κουμπί στο πίσω μέρος!

Θα κάνεις Login από έναν Browser στο router, θα πηγαίνεις στην καρτέλα Management / System Management  -> Reboot.

Αν κολλαει το ιντερνετ πως θα το κάνω αυτό; Αυτός είναι ο βασικός λόγος που ρωτάω... Φαντάσου ότι εδώ έχουμε 1mbps και πέφτει πολύ συχνά και θέλει μια στο τόσο επανεκκίνηση να συνέλθει.

Δημοσ.

Λες; Μα μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν έχει καθόλου κουμπί επανεκκίνησης! Το παλιό ρουτερ είχε κουμπί στο πίσω μέρος!

Αν κολλαει το ιντερνετ πως θα το κάνω αυτό; Αυτός είναι ο βασικός λόγος που ρωτάω... Φαντάσου ότι εδώ έχουμε 1mbps και πέφτει πολύ συχνά και θέλει μια στο τόσο επανεκκίνηση να συνέλθει.

Για να μπεις στο Router δεν χρειάζεται να έχεις ίντερνετ.

Δημοσ.

Για να μπεις στο Router δεν χρειάζεται να έχεις ίντερνετ.

Σου είναι εύκολο να μου πεις την διαδικασία; Δεν το έχω κάνει ποτέ λόγω του ότι υπήρχε κουμπί σε όλα τα παλιά μου ρουτερ.
Δημοσ.

Πάω εδώ και βάζω το όνομα του WiFi και τον κωδικό; καλά κατάλαβα;

Δεν βάζεις το όνομα του WiFi.

Δες στη βάση του ρούτερ για το username και το password.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία κατάλαβα! Σας ευχαριστώ και τους δύο!!!

Το δοκίμασα κιόλας!

Επεξ/σία από lek88
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...