lek88 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Γειά σας! Μου έφερε πριν τρεις μέρες καινούριο ρουτερ ο ΟΤΕ γιατί αυτό που είχα εδώ και δύο χρόνια χάλασε και έκανε αποσυνδεσεις ! Και η απορία μου είναι η εξής... Πως θα κάνω επανεκκίνηση στο συγκεκριμένο ρουτερ αν χρειαστεί; Στο manual λέει μονο με ποιο κουμπί το γυριζουμε εργοστασιακες ρυθμίσεις. Επανεκκίνηση πως; Λόγω της ευρυζωνικης τηλεφωνίας θα έχετε αρκετοί το ίδιο ρουτερ από τον ΟΤΕ /Cosmote /connx
gusdevelopers Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 αναγκαστικα θα βγαζεις το καλωδιο που δινει το ρευμα 1
petran91 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Θα κάνεις Login από έναν Browser στο router, θα πηγαίνεις στην καρτέλα Management / System Management -> Reboot. 2
lek88 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 αναγκαστικα θα βγαζεις το καλωδιο που δινει το ρευμα Λες; Μα μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν έχει καθόλου κουμπί επανεκκίνησης! Το παλιό ρουτερ είχε κουμπί στο πίσω μέρος! Θα κάνεις Login από έναν Browser στο router, θα πηγαίνεις στην καρτέλα Management / System Management -> Reboot. Αν κολλαει το ιντερνετ πως θα το κάνω αυτό; Αυτός είναι ο βασικός λόγος που ρωτάω... Φαντάσου ότι εδώ έχουμε 1mbps και πέφτει πολύ συχνά και θέλει μια στο τόσο επανεκκίνηση να συνέλθει.
petran91 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Λες; Μα μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν έχει καθόλου κουμπί επανεκκίνησης! Το παλιό ρουτερ είχε κουμπί στο πίσω μέρος! Αν κολλαει το ιντερνετ πως θα το κάνω αυτό; Αυτός είναι ο βασικός λόγος που ρωτάω... Φαντάσου ότι εδώ έχουμε 1mbps και πέφτει πολύ συχνά και θέλει μια στο τόσο επανεκκίνηση να συνέλθει. Για να μπεις στο Router δεν χρειάζεται να έχεις ίντερνετ.
lek88 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Για να μπεις στο Router δεν χρειάζεται να έχεις ίντερνετ.Σου είναι εύκολο να μου πεις την διαδικασία; Δεν το έχω κάνει ποτέ λόγω του ότι υπήρχε κουμπί σε όλα τα παλιά μου ρουτερ.
petran91 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μπορείς να ανοίξεις το Manual του ρούτερ. Είναι πολύ αναλυτικό.
lek88 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Πάω εδώ και βάζω το όνομα του WiFi και τον κωδικό; καλά κατάλαβα;
petran91 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Πάω εδώ και βάζω το όνομα του WiFi και τον κωδικό; καλά κατάλαβα; Δεν βάζεις το όνομα του WiFi. Δες στη βάση του ρούτερ για το username και το password.
lek88 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Ωραία κατάλαβα! Σας ευχαριστώ και τους δύο!!! Το δοκίμασα κιόλας! Επεξ/σία 14 Μαΐου 2017 από lek88 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα