Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy s7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπερα στη παρεα, συντομα θα ειμαι κατοχος του S7, εχω δυο ερωτησεις, η πρωτη η μπαταρια του απλου S7 εχει μεγαλη διαφορα με του edge στην αυτονομια και δευτερον θελω να μου πειτε αν αξιζει να κανω την αναβαθμιση σε nougat, αν εχει προβληματα το android nougat και πως  μου προτεινετε να κανω την εγκατασταση, καποιοι λενε πως ειναι καλο πριν το αυτοματο update απο τις ρυθμησεις να κανω hard reset και μετα την εγκατασταση αλλο ενα hard reset, καποιοι αλλοι λενε πως αρκει ενα hard reset μετα, τελικα τι ισχυει? Υπαρχει περιπτωση να κανω καμποια βλαβη στη συσκευη με το hard reset και να χαλασει η συσκευη?

Το τελευταιο το ρωταω γιατι σαν πρωιν κατοχος xiaomi ο μονος τροπος να κανω update ηταν με φλασαρισμα της rom και κατι τετοιες γενικα διαδικασιες τις εχω βαρεθει απιστευτα.

Τελως ποση ωρα θα ηταν καλο να το φορτισω τη πρωτη φορα?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

πλεον τα κινητα τα φορτιζουν απο τα εργοστσια, οποτε αυτο που λεγαμε παλια αστο ολη νυχτα δεν ισχυει,κανα 20λεπτο αφου φτασει το 100 βγαλτο

• Like 1
Δημοσ.

Εγω φίλε μου είχα το S7 κάνα 4μηνο και τώρα εδώ και μια εβδομάδα το αντίστοιχο σε Edge. Πάνω κάτω η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα.

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα, συντομα θα ειμαι κατοχος του S7, εχω δυο ερωτησεις, η πρωτη η μπαταρια του απλου S7 εχει μεγαλη διαφορα με του edge στην αυτονομια και δευτερον θελω να μου πειτε αν αξιζει να κανω την αναβαθμιση σε nougat, αν εχει προβληματα το android nougat και πως  μου προτεινετε να κανω την εγκατασταση, καποιοι λενε πως ειναι καλο πριν το αυτοματο update απο τις ρυθμησεις να κανω hard reset και μετα την εγκατασταση αλλο ενα hard reset, καποιοι αλλοι λενε πως αρκει ενα hard reset μετα, τελικα τι ισχυει? Υπαρχει περιπτωση να κανω καμποια βλαβη στη συσκευη με το hard reset και να χαλασει η συσκευη?
  Το τελευταιο το ρωταω γιατι σαν πρωιν κατοχος xiaomi ο μονος τροπος να κανω update ηταν με φλασαρισμα της rom και κατι τετοιες γενικα διαδικασιες τις εχω βαρεθει απιστευτα.

Τελως ποση ωρα θα ηταν καλο να το φορτισω τη πρωτη φορα?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Αγοραζεις κινητο το 2017 αρα αναγκαστικα θα πρεπει να κανεις την αναβαθμιση σε Nougat. Κοιτα και στο γειτονικο myphone γνωμες για αυτο αλλιως κοιτα σε htc 10 αν θες κατι διαφορετικο απο samsung λογω Touchwiz.

Οσο για την αυτονομια της μπαταριας ειναι καπως καλυτερη ναι στο edge,ειδικα αν σκεφτουμε οτι ειναι και μεγαλυτερο σε ιντσες(οχι πολυ ευτυχως).

Δημοσ.
Παντως δε διαβαζω και τα καλυτερα σε καποιες περιπτωσεις τουλαχιστον για το nougat, μπορειτε να μου απαντησετε σε αυτες τις δυο ερωτησεις,

1)Είναι καλό να κάνω hard reset (ή επαναφορα) πριν και μετά την αναβάθμιση οπως λενε πολλοι ή αυτο ειναι μυθος?

2)Πως μπορώ να γυρίσω πάλι πίσω στην 6 αν δε μου αρεσει κατι στη nougat?

Δημοσ.

Παντως δε διαβαζω και τα καλυτερα σε καποιες περιπτωσεις τουλαχιστον για το nougat, μπορειτε να μου απαντησετε σε αυτες τις δυο ερωτησεις,

1)Είναι καλό να κάνω hard reset (ή επαναφορα) πριν και μετά την αναβάθμιση οπως λενε πολλοι ή αυτο ειναι μυθος?

2)Πως μπορώ να γυρίσω πάλι πίσω στην 6 αν δε μου αρεσει κατι στη nougat?

Γενικά υπάρχουν μικροπροβληματάκια. Κάποιοι σε γειτονικό θέμα δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Εμένα δεν μου πολυαρέσει η Nougat στο S7. Όλο λέω να γυρίσω στην 6 και όλο βαριέμαι το στήσιμο από την αρχή.

Στην 6 γυρνάς σχετικά εύκολα με τυφλοσούρτη διαδικασία μέσω Odin.

Δημοσ.

Γενικά υπάρχουν μικροπροβληματάκια. Κάποιοι σε γειτονικό θέμα δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Εμένα δεν μου πολυαρέσει η Nougat στο S7. Όλο λέω να γυρίσω στην 6 και όλο βαριέμαι το στήσιμο από την αρχή.

Στην 6 γυρνάς σχετικά εύκολα με τυφλοσούρτη διαδικασία μέσω Odin.

Εγω παλι ειμαι λιγο φοβιτσιαρης με αυτα και ακομα και κατι να στραβωσει δε νομιζω να μπω στη διαδικασια να γυρισω πισω εκδοση με τετοιο τροπο, ειμαι περισοτερο του ''αυτοματου πιλοτου'' ''auto update'' μεσα απ τη συσκευη κτλπ να εχω και το κεφαλι μου ησυχο, παντως ο κολλητος μου που προχωρησε σε αναβαθμιση με το nougat η συσκευη παει βουτηρο δεν εχει διαπιστωσει καποιο θεμα.

Σχετικα με το πρωτο ερωτημα με τα hard reset ή επαναφορα ειναι απαραιτητο να γινει πριν και μετα την αναβαθμιση ή δεν υπαρχει λογος?

Δημοσ.

Αν ειναι να παρεις το galaxy και να εισαι μονιμα με android 6 τοτε καλυτερα να κοιταξεις σε αλλη συσκευη. Το λεω αυτο γιατι φανταζομαι οτι τα ιδια και χειροτερα θα δουμε στην επομενη αναβαθμιση και αυτο το πραγμα δεν ειναι λυση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η συσκευη εχει πιασει αρκετους κοκους σκονης κατω απο το τζαμακι προστασιας, λετε να μου γρατζουνιστει ή βοηθαει σε αυτο το gorila glass 4?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά, να ρωτήσω. Επειδή βρίσκω το μέγεθος του edge άβολο και θα ήθελα να πάω στο πιο μικρό S7 εκτός από την μπαταρία και την κυρτή οθόνη, υπάρχει κάτι άλλο για να με αποθαρρύνει να πάρω το S7 έναντι του S7 edge; 

Δημοσ.

Παιδιά, να ρωτήσω. Επειδή βρίσκω το μέγεθος του edge άβολο και θα ήθελα να πάω στο πιο μικρό S7 εκτός από την μπαταρία και την κυρτή οθόνη, υπάρχει κάτι άλλο για να με αποθαρρύνει να πάρω το S7 έναντι του S7 edge; 

ειναι ακριβως οπως τα περιγραφεις.Το απλο S7 εχει μικροτερη οθονη,απουσιαζει το edge της,και εχει μικροτερη μπαταρια. Σε ολα τα αλλα ειναι ακριβως ιδιο με το S7 edge.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...