Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερες,

Εχει δυο μερες που αρχισα να χαζευω το τι κυκλοφορει στην αγορα απο smartwatches, fitness bands και γενικοτερα wearables. Δεν εχω ακομη ολοκληρωμενη εικονα, γι'αυτο ανοιγω διερευνητικα αυτο το thread.

Προσωπικα εψαχνα να δω εαν κατι απο αυτα που κυκλοφορουν στην αγορα θα μπορουσε να με βολεψει περισσοτερο για fitness tracking (κυριως τρεξιμο/πεζοπορια) παρεχοντας μου την ιδια ακριβεια με το κινητο.

Συνηθιζω να τρεχω σχεδον μερα παρα μερα με το S4 σε περιβραχιονιο στο μπρατσο με ανοιχτο το GPS και να κανω track την αποσταση της διαδρομης μου, το pace, την ταχυτητα κτλ με το Runtastic android app. Συμπληρωματικα μπορει να καρφωσω και ακουστικα και να ξεχνιεμαι με το spotify.

Αυτο που θα θελα ειναι ενα wearable που να κανει τα παραπανω (εκτος της μουσικης ισως). Κυριως ομως να εχει accurate tracking και να μπορω να κραταω ιστορικο σε καποιο fitness app οπως το runtastic. Να μου δειχνει live αποσταση, pace ή παλμους ωστε να μπορω να αφηνω το κινητο στις κερκιδες ή στο αυτοκινητο και να κανω sync τα δεδομενα απο το wearable οταν τελειωσω το workout. 

Οποτε σε ποια κατηγορια ανηκει το παραπανω? Ψαχνω για GPS running watches? activity tracking bands? smartwatches? Και σε τι επιπεδα τιμων παιζουν?

Εαν καποιος εχει και συγκεκριμενες προτασεις, ευπροσδεκτες!  :)

Επεξ/σία από PhlegethoN
Δημοσ.

Πόσα χρήματα μπορείς να δώσεις;

Μια μέση λύση είναι το Garmin 235.

Το κυριότερο, όπως σε όλες τις περιπτώσεις είναι τα χρήματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...