JimBs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2004 Επειδή ακούω πως γίνεται μετατροπή του Teac DW50D σε Pioneer 106 υπάρχει καμία σχετική σελίδα; Thanks
V@nt- Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2004 Mallon tha prepei na kaneis to ekshs: Poula to teac sto fleamarket k pane agorase me ta "esoda" to pioneer, einai pantos mia kalh lysh lol
marios1957 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2004 Έπαιζε παλιά,πριν κανα χρόνο,για το "E" που γινόταν "Pio 105".Δούλευε.Ακόμη το Teac μου Pio είναι.Μόνο τα γράμματα προδίδουν την καταγωγή του.Καλή φάση. Τώρα για το "D" που λες,δεν έχει πέσει στο μάτι μου κάτι.Αν θες πήγαινε εδώ:http://forum.rpc1.org/index.php και ξημεροβραδιάσου,κάτι μπορεί να τσιμπήσεις....
Icecut Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 pragmati to rpc1 einai para poly kalo forum oson afora dvd dvdr cdrw klp klp!egw elysa polla provlhmata,isws auto pou les na ginetai.
LordArthas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Στο link που σου εδωσε ο Marios υπαρχουν οδηγεις για τη μετατροπη που ζητας. Το D γινεται Pio 106. Φυσικα χανεις την εγγυηση ετσι...
marios1957 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Σώπα που χάνει την εγγύηση.ΞαναTeac(υπάρχει downgrade f/w) και ...γειά μας!
LordArthas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2004 Στο forum που εδωσες στον JimBs ειχα διαβασει οτι υπαρχει περιπτωση να το καταλαβουν απο ενα ενδεχομενο «μετρητη» που εχει το drive και βλεπει τις αλλαγες στο fw... Δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ισχυει, αλλα καλο ειναι να το εχει υπ'οψη του πριν κανει οτιδηποτε.
CyberWalker Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2004 Τώρα να ρωτήσω κάτι απλό! Γιατί πρέπει το firmware downgrade να είναι τόσο έξυπνο ώστε να flashαρει πάλι με το παλιό revision και ταυτόχρονα όμως τόσο ηλίθιο ώστε να μη μπορεί να πειράξει τον μετρητή ; (βασικά έχω και εγώ μια απάντηση αλλά την κρατώ για τον εαυτό μου - γίνεται αλλά είναι ακριβό να το κάνουν με τρόπο ώστε να μην πειράζεται και δε συμφέρει... εκτός και αν τα 10ευρώ πάνε πάντα εκεί...!) Ο μετρητής είναι μάλλον φάντασμα με τρομοκρατικές διαθέσεις...
marios1957 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2004 Το ανεβάζω,προς κάθε ενδιαφερόμενο... Το παλιό μου Teac(E) τάφτυσε.Το πήγα για αντικατάσταση.Έτσι,ως έχει(δηλαδή Pio).ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ!!! Και εδώ είναι η καινούργια "μπινιά":http://flashman.rpc-1.com/Firmware/TEAC/DV-W50D(DVR-106D_CLONE)/
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 καλησπέρα, και για πιο λόγο να θέλω να κάνω το teac μου pioneer??? Ευχαριστώ
LordArthas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2004 Για να μπορεις να βαλεις τα νεωτερα fw που συνηθως υπαρχουν για το Pioneer. Εκτος βεβαια και απο τη δυνατοτητα να το κανεις region free και να κανεις ripping πιο γρηγορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.