i7vasilis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Καλησπερα, Θα ηθελα τα φωτα σας στο εξης: Θελω να δημιουργησω ενα application για το playstore αλλα και για το appstore. Εχω λιγες γνωσεις προγραμματισμου αλλα τιποτα σπουδαιο σε java. Υπαρχουν καλα προγραμματα που μπορω να χρησιμοποιησω ωστε σαν interface για να φτιαξω την δικια μου εφαρμογη? γινεται ενας χαμος στην google και τα περισσοτερα δεν ειναι αξιοπιστα. οι απαιτησεις της εφαρμογης θα εχουν την μορφη του "Πες-Βρες" ας πουμε. Δηλαδη ερωτησεις κι απο κατω πιθανες απαντησεις.
Haldol Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Πρώτα απ΄ όλα ας δούμε τι σημαίνει το "λίγες γνώσεις προγραμματισμού". Εάν οι μέχρι τώρα δυνατότητές σου περιοριζόντουσαν στο να τυπώνεις strings, μη νομίζεις ότι ο event-driven προγραμματισμός σε συνδυασμό με το χάος της πλατφόρμας του Android θα σου φανούν εύκολα... Το ότι π.χ. μπορεί να μη ξέρεις Java (ή Swift) δεν είναι πρόβλημα. Οι γλώσσες μαθαίνονται σε λίγες ώρες. Μπορείς να γράψεις εφαρμογή παρόμοια με αυτή που θέλεις σε αλλη πλατφόρμα, π.χ. ακόμα και web; Αν ναι, όρμα. Αν όχι, στρώσου και μάθε, ξεκινώντας από κάτι πιο εύκολο.
i7vasilis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Εχω γνωσεις C για να δημιουργησω εφαρμογες επιπεδου Calculator την python την εχω ξεχασμενη και java μπορω να φτιαξω scriptakia της πλακας . Η εφαρμογη που θελω να φτιαξω ειναι ενα παιχνιδι για την παρεα μου οχι τιποτα σπουδαιο αλλα για να το εχουμε. Ειδα οτι υπαρχουν πολλα site που δηλωνουν πως μπορεις να δημιουργησεις εφαρμογες μεσω αυτων χωρις προγραμματισμο και κωδικα. Αν οντως ισχυει κατι τετοιο θα ηθελα να μου προτεινεται ενα προγραμμα που ενδεχεται να δουλεψει. Ερωτησεις απαντησεις και μετρηση score. Οχι fancy γραφικα οχι πολλες λοιπες απαιτησεις. Παραταυτα αν οντως χρειαζεται να ασχοληθω με προγραμματισμο σε android προτεινεται μου ενα καλο βιλβιο "να σηκωσω μανικια" και να κατσω να διαβασω Υ.Γ. Ακομα προσπαθω να σκοτωσω το κατσαριδακι στην οθονη μου Haldol
saruman123 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Για μια καλή αρχή είναι το App Inventor https://www.pcsteps.gr/100725-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-android-apps-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα