ARTHURLUFFY Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Καλημέρα. Θέλω να φτιάξω ένα πολύ απλό site και είχα μια απορία. Απο ότι ξέρω αν το φτιάξω με html, WordPress, joomla κλπ πρέπει να πληρώσω ένα site για τον server και την φιλοξενία και για το domain name και είμαι κομπλέ έτσι? Αν όμως το κάνω με το blogspot της Google το wix η κάποιο παρόμοιο site δεν έχω καθόλου έξοδα.(παρακαλώ διορθώστε με αν έχω λάθος στα παραπάνω) Η κυρίως ερώτηση που ήθελα να κάνω είναι αν την φτιάξω με το blogspot ή το wix αλλά θέλω να βάλω ένα δικό μου domain name με κατάληξη .gr αν γίνεται και αν πληρώνω μόνο το domain name και γλιτώνω τα έξοδα της φιλοξενίας. Ευχαριστώ πολύ!!!
genius_13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Ναι, μπορείς wix https://support.wix.com/en/domains/wix-domains blogspot https://support.google.com/blogger/answer/55374?hl=en
Websitepro Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Εγω πάντως θα εκανα print screen ενα αλλο site που θα μοιάζει σε αυτο που θα ήθελα νσ φτιαξω,λίγο photoshop και θα τυπωνα φυλλάδια και δεν θα είχα κανενα κόστος
Predatorkill Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Εγω πάντως θα εκανα print screen ενα αλλο site που θα μοιάζει σε αυτο που θα ήθελα νσ φτιαξω,λίγο photoshop και θα τυπωνα φυλλάδια και δεν θα είχα κανενα κόστος Τι εννοεις; Τι σχεση εχει αυτο με την ερωτηση;
dominotrix Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Εγω πάντως θα εκανα print screen ενα αλλο site που θα μοιάζει σε αυτο που θα ήθελα νσ φτιαξω,λίγο photoshop και θα τυπωνα φυλλάδια και δεν θα είχα κανενα κόστος
Websitepro Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Αν αγαπάς αυτό που φτιάχνεις είτε είναι η δουλειά σου είτε το χομπυ σου, κοιτάς να μάθεις γύρω από αυτό, να το κάνεις σωστά και οικονομικά. Το δεύτερο (οικονομικά) σημαίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Το να ψάχνεις πως θα φτιάξεις κάτι χωρίς να πληρώσεις τίποτα -στην συγκεκριμένη περίπτωση ένα site βασίζει τις κυριότερες λειτουργίες του στις δυνατότητες του hosting- προδιαγράφει και το αποτέλεσμα. Κανείς δεν είδα να μπει στον κόπο να του εξηγήσει, ότι αυτοί που πληρώνουν hosting δεν είναι ηλίθιοι ή "λεφτάδες" αλλά έχουν λόγους σοβαρούς που το κάνουν. Αλλά θα γράψουμε αμέσως στον φίλο, τους τζάμπα τρόπους που υπάρχουν. Αν μετά ο ίδιος ζητήσει να αξιολογήσουμε αυτό που έφτιαξε, θα γελάνε και τα πεζοδρόμια. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια γράφω και εγώ ένα τρόπο να μην πληρώνει ούτε καν domain. 2
Predatorkill Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Αν αγαπάς αυτό που φτιάχνεις είτε είναι η δουλειά σου είτε το χομπυ σου, κοιτάς να μάθεις γύρω από αυτό, να το κάνεις σωστά και οικονομικά. Το δεύτερο (οικονομικά) σημαίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Το να ψάχνεις πως θα φτιάξεις κάτι χωρίς να πληρώσεις τίποτα -στην συγκεκριμένη περίπτωση ένα site βασίζει τις κυριότερες λειτουργίες του στις δυνατότητες του hosting- προδιαγράφει και το αποτέλεσμα. Κανείς δεν είδα να μπει στον κόπο να του εξηγήσει, ότι αυτοί που πληρώνουν hosting δεν είναι ηλίθιοι ή "λεφτάδες" αλλά έχουν λόγους σοβαρούς που το κάνουν. Αλλά θα γράψουμε αμέσως στον φίλο, τους τζάμπα τρόπους που υπάρχουν. Αν μετά ο ίδιος ζητήσει να αξιολογήσουμε αυτό που έφτιαξε, θα γελάνε και τα πεζοδρόμια. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια γράφω και εγώ ένα τρόπο να μην πληρώνει ούτε καν domain.Ο φιλος ζητησε ενα πολυ απλο site χωρις να του κοστισει χρηματα. Blogpost, wix και λοιποι χαλανε τη πιατσα λοιπον γι αυτους που δεν θελουν να πληρωσουν αλλα να εχουν εναν αξιοπρεπη ιστοτοπο. Γι αυτο πεθανε το geocities τελικα, ηταν πολλοι οι τζαμπατζηδες. 1
Predatorkill Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Ναι έχεις δίκιο έτσι είναι.... Γιατι ειρωνευεσαι προεδρε; Ο ts δεν ζητησε ΠΩΣ να φτιαξει ενα site και μετα να τον αξιολογησουμε, DOMAIN & HOST δωρεαν ζητησε. Τι ζορι τραβατε μερικοι... 1
Predatorkill Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Ναι ναι δουλεύει... Αν εισαι αυτος https://www.websitepro.gr τοτε μαλλον εσενα πρεπει να αξιολογησουμε και οχι τον ts.
Websitepro Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Τώρα εσύ ψοφάς για ξεκατίνιασμα από ότι βλέπω. Απέφυγα 2 φορές να απαντήσω σε προσβολές χωρίς λόγο τύπου "πρόεδρε" αλλά βγήκες στο μπαλκόνι και φωνάζεις. Είμαι ανοικτός σε κάθε αξιολόγηση που θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος. Όχι όμως σε εμετικούς τύπους που δεν ξέρουν πως να εμφανίσουν τα εικονίδια των socials. Ξέρεις εσύ σε αυτό που διαφημίζεις. Δεν σου κάνω την χάρη να σου δώσω backlink, μου έδωσες εσύ μέσα στο ξεκατίνιασμα γιατί είσαι και άσχετος με το SEO. Σου απάντησα λοιπόν όπως σου αρμόζει και τελείωσα μαζί σου. Εσύ τώρα μπες στον κόπο να δεις παραπάνω 2 άλλα άτομα που συμμερίζονται την άποψη που εξέφρασα και δεν πρόσβαλε κανέναν. Και αν ο φίλος θίχτηκε του ζητώ ταπεινά συγνώμη δεν είχα πρόθεση να τον προσβάλω. Απλά από αυτό το forum, πιστεύω ότι το καλύτερο είναι να δώσεις μια σωστή κατεύθυνση, για αρχίσει ο κόσμος να παίρνει λίγο ποιο σοβαρά την υπόθεση ιστοσελίδα. Αν κάποιος αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και ζητήσει βοήθεια για να φτιάξει κάτι καλό, εγώ είμαι ο πρώτος που είμαι διατεθειμένος να δώσω δωρεάν τις υπηρεσίες μου και νομίζω ότι το ίδιο θα έκαναν και πολλοί άλλοι εδώ μέσα, που αναλογίζονται τις συνθήκες στην Ελλάδα. Εσύ όμως με την λογική σου είσαι απλά ΑΚΥΡΟΣ. Τέλος!
Predatorkill Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Τι να το κανω βρε το backlink; Τα σκαω εκει που πρεπει και τα παιρνω. Οταν λες διαφημιζω τι εννοεις; Οσο για τα social το site ειναι υπο καθαιρεση αυτη τη βδομαδα και το προβλημα προεκυψε χτες με το ssl cert. Εαν θιχτηκε ή οχι ο φιλος δεν εχει σημασια καθως εισαι εξαρχης offtopic οποτε λιγη εως καθολου σημασια δεν σου εδωσε. Εσυ να μας ειρωνευτεις, αλλα το προεδρε σε μαρανε. Ψοφαω για τη μερα που θα μπει ενας εδω και θα πει θελω να μου φτιαξετε ενα site τσαμπα. Ε ρε γλεντια που θα γινουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα