Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω win10 και με το creators update δεν μπορω να απενεργοποιησω το windows defender και γενικα να το βγαλω απο το pc μου,γιατι μου δημιουργει μονο προβληματα.

Δεν μπορω να το απενεργοποιησω (δεν ξερω πως?) και γενικα θελω τις συμβουλες σας.

1)Να βγαλω οτι av εχω και να αφησω μονο το windows defender?ειναι καλο ή ειναι τρυπιο?
2)Γιατι εχω θεματα με install αλλων av?Φτεει που εχω το win defender ενεργοποιημενο?

3)Στα free av οπως bitdefender δεν υπαρχει καποιο θεμα κατα το Install,οταν ομως παω να βαλω μια trial εκδοση av εκει υπαρχουν θεματα με το install..

Τι να κανω?Θα ηθελα να περασω το bitdefender trial (μιας και ειναι για μερικους μηνες free και δεν μπορω)

μου λεει οτι κατοιο θεμα υπαρχει με το download του av ...
Οπως και με το norton (trial) παλι μου εβγαζε σφαλμα.

Εχω την εντυπωση πως φτεει το win defender και θα πρεπει να το βγαλω με καποιον τροπο.

Δημοσ.

Εκανα την μια μεθοδο,

αλλα πως ξερω αν ειναι απενεγοποιημενο οντως?

Ανοιγει κανονικα αν του κατω δεξι κλικ και ανοιγμα.
(απο τα εικονιδια κατω δεξια στην μπαρα)

Δημοσ.

Ο πρωτος τροπος στο video δεν δουλευει σε win 10 home που εχω εγω ,οποτε εκανα τον δευτερο.

Αλλα παλι δεν μπορω να βαλω αλλο av  :mellow:

Ετσι ειναι οι ρυθμησεις μου 

post-343811-0-14384600-1494764434_thumb.jpg

Δημοσ.

Σφαλμα για καποιον driver το bitdefender trial που θελω.

Και το norton που δοκιμασα για αλλο προγραμμα av μου ελεγε οτι ετρεχε απο πισω και δεν προχωρουσε

Βλεπω οτι το error το βγαζει και οταν παω να εγκαταστσησω και την free εκδοση του bitdefeder

Δημοσ.

Πως να ξέρεις αν είναι ενεργοποιημένος ο WD ακολούθησε τη διαδρομή :

Πίνακας Ελέγχου\Σύστημα και Ασφάλεια\Ασφάλεια και συντήρηση

και επέλεξε ασφάλεια εκεί θα σου δείξει αν είναι πάνω από ένα ενεργοποιημένο συνήθως τότε εκτός από αναφορά βγάζει και μπλε σύνδεσμο αυτό συνέβαινε στα windows 8 για τα 10 δεν έχω συναντήσει κάποια τέτοια περίπτωση να αφήσει το λειτουργικό να δουλεύουν περισσότερα του ενός antivirus.

Νομίζω δεν είναι ανάγκη να ασχοληθείς με μητρώο για τη περίπτωση αυτή.

Όσο αναφορά τη δοκιμαστική έκδοση του bitdefender μπορεί να είναι προβληματικό το αρχείο που κατέβασες ελπίζω όχι από άγνωστο ιστότοπο!

Δημοσ.

Πως να ξέρεις αν είναι ενεργοποιημένος ο WD ακολούθησε τη διαδρομή :

Πίνακας Ελέγχου\Σύστημα και Ασφάλεια\Ασφάλεια και συντήρηση

και επέλεξε ασφάλεια εκεί θα σου δείξει αν είναι πάνω από ένα ενεργοποιημένο συνήθως τότε εκτός από αναφορά βγάζει και μπλε σύνδεσμο αυτό συνέβαινε στα windows 8 για τα 10 δεν έχω συναντήσει κάποια τέτοια περίπτωση να αφήσει το λειτουργικό να δουλεύουν περισσότερα του ενός antivirus.

Νομίζω δεν είναι ανάγκη να ασχοληθείς με μητρώο για τη περίπτωση αυτή.

Όσο αναφορά τη δοκιμαστική έκδοση του bitdefender μπορεί να είναι προβληματικό το αρχείο που κατέβασες ελπίζω όχι από άγνωστο ιστότοπο!

Δεν ξερω τι σκαλωμα εχει φαει το pc.

Δεν μπορω να ενεργοποιησω το WD επειδη λεει εχω αλλο av ...και απο οτι εχω καταλαβει νομιζει πως εχω το bitdefender 2017 ενω δεν εχω κατι τετοιο.

Δημοσ.

Αυτο κανω..(για αλλη μια φορα ακομα).

Του εχω κανει και scan με malwarebytes , adwcleaner και ccleaner...δεν βρηκε τιποτα απο ιους.(μηπως ηταν αυτο).

Μολις τελειωσει το install και παλι μου βγαλει σφαλμα θα γραψω εδω

Παλι δεν κανει install..μου πεταξε αυτο..
αν κανω reboot δεν θα γινει απολυτος τιποτα

Δημοσ.

δεν εχω σκεφτει τιποτα δεν μου εχει ξανατυχει κατι τετοιο σε κανεναν υπολογιστη καλη επιτυχια σου ευχομαι

Εσενα στο pc στο Πίνακας Ελέγχου\Σύστημα και Ασφάλεια\Ασφάλεια και συντήρηση 

στο ασφαλεια στο virus protection τι σου εχει on?  τον WD η το antivirus που εχεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...