zourman1981 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Motorola X style http://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html Αυτό θα σου κάνει καλύτερα από τα δύο. Μια εκ των κριτικών του Την πάτησα αλλά ως γνωστό όποιος ασχολείται πολύ με την κινητή τηλεφωνία έχει και πολλά απρόοπτα.Πέρασα σήμερα το πρωί στην αγορά του στα 230 ευρώ από κατάστημα φίλου.Η αλήθεια είναι πως πήρα την συσκευή αυτή μόνο και μόνο γιατί έχω στην κυριολεξία πραγματικά πάρα μα πάρα πολύ θετικές εντυπώσεις από το X PLAY της Motorola.Δυστυχώς όμως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικά τρομερή συσκευή Χ PLAY.Η οθόνη του δεν είναι ικανοποιητική.Η Ταχύτητά του μέτρια εώς και κακή θα μπορούσα να πω.Η Cam άκρως ερασιτεχνική και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως η Motorola που στο X PLAY δίνει ρέστα στις Photo εδώ απέτυχε.Ηχείο με μικρή απόδοση και όσο αφορά την συνομιλία με τον απέναντί σου είναι χάλια.Τώρα τελευταία η Motorola μας έχει αποδίξει πως έχει βγάλει καταπληκτικές συσκευές.Σε αυτή όμως θεωρώ πως απέτυχε.Θα κοιτάξω να το πουλήσω και να συμπληρώσω κάποια χρήματα ώστε να πάρω κάτι άλλο.Εξάλλου δεν έχω έλλειψη από συσκευές και έτσι δεν θα μείνω χωρίς τηλέφωνο.Κρίμα όμως γιατί το 2015 - 2016 παρουσίασε πάρα πολύ καλές και δυναμικές συσκευές η Motorola.Την συγκεκριμένη συσκευή όμως θα έλεγα πως δεν αξίζει να την αποκτήσετε.Λυπάμαι που το λέω αλλά αυτό είναι η αλήθεια Σε σύγκριση moto με huawei ψηφίζω huawei Βέβαια αν θέλουμε να βγούμε εκτός των δύο συσκευών που ζητάει ο ts μπορούμε να προτείνουμε άλλες 20 συσκευες
amplaxoublis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Motorola X style http://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html Αυτό θα σου κάνει καλύτερα από τα δύο. Aφιβαλλω λιγο για την motorola ..δεν ειχα ποτε ουτε εχω δει γενικα..
zourman1981 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Το 2013 2014 τα entry level της τουλάχιστον ήταν τίμια τηλέφωνα Μετά εξαγοράστηκε από την lenovo με και απόκτησε 3 4 ταχύτητες στην υποστήριξη (κλασικά ανάλογα το κόστος αγοράς)
amplaxoublis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Γενικα για ρομ κλπ δεν εχω θεμα να ψαχτω αν και ξερ ωηδη μερικα. Απλα πρεπει να αλλαζω ανα κατι μηνες ή οταν βγει καινουργια?
zourman1981 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Καινούρια μπορεί να βγαίνει και κάθε 2 εβδομάδες αν θες μπορείς να το κάνεις κάθε 2 εβδομάδες όχι ότι σε υποχρεώνει κάποιος
amplaxoublis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Καινούρια μπορεί να βγαίνει και κάθε 2 εβδομάδες αν θες μπορείς να το κάνεις κάθε 2 εβδομάδες όχι ότι σε υποχρεώνει κάποιος ωραια. Απλα αυτο. δεν εχω θεμα να ασχοληθω με το κινητο με ρομ κλπ
leo066 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Γενικα για ρομ κλπ δεν εχω θεμα να ψαχτω αν και ξερ ωηδη μερικα. Απλα πρεπει να αλλαζω ανα κατι μηνες ή οταν βγει καινουργια? Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, το αγοράζεις με global stable και ότι ενημέρωση υπάρχει θα έχετε ΟΤΑ
amplaxoublis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, το αγοράζεις με global stable και ότι ενημέρωση υπάρχει θα έχετε ΟΤΑ Αναφερεται οποιο περιεχει global stable ?
saruman123 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Για το mi5s καλύτερα ρώτα την κοινότητα γιατί δεν ξέρουμε αν έχει Ελληνικά η Global που έχει βγει τώρα (8.2.2). Η 8.0.3 πάντως δεν είχε . Αλλιώς θα μπλέξεις με φλασαρισμα , ξεκλείδωμα και τα σχετικά. Συνήθως τα redmi έχουν Global με Ελληνικά. Αν νομίζεις ότι δεν είναι καλό το X style (που δεν νομίζω)τότε δες το Samsung A5(2017)
amplaxoublis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Για το mi5s καλύτερα ρώτα την κοινότητα γιατί δεν ξέρουμε αν έχει Ελληνικά η Global που έχει βγει τώρα (8.2.2). Η 8.0.3 πάντως δεν είχε . Αλλιώς θα μπλέξεις με φλασαρισμα , ξεκλείδωμα και τα σχετικά. Συνήθως τα redmi έχουν Global με Ελληνικά. Αν νομίζεις ότι δεν είναι καλό το X style (που δεν νομίζω)τότε δες το Samsung A5(2017) Αυτο ειναι το 3ο που σκεφτομαι.. το α5 . Γενικα το a3 που το ειχα ποσα χρονια δεν κολλησε ποτε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα