amplaxoublis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Καλησπερα στην παρεα Ηρθε η ωρα να αγορασω κινητο γιατι το Α3 μου κλαπηκε... Ειμαι αναμεσα στα δυο παραπανω κινητα . Εκτος αν εχετε να προτεινετε καποιο αλλο στα ιδια χρηματα περιπου . Ευχαριστω
saruman123 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Είναι ανάλογα τι θες . Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες ή συμπλήρωσε την φόρμα.
amplaxoublis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Είναι ανάλογα τι θες . Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες ή συμπλήρωσε την φόρμα. Δεν παιζω τρελα παιχνιδια κτλπ. Το χρειαζομαι για φωτογραφιες να κτεβαζω αρχεια , να διαβαζω απο αυτα, να εχω ισως 4-5 καρτελες παραλληλα . Μετα θελω gps σχετικα καλο και γρηγορο επεξεργαστη . Γενικα δεν το θελα για παιχνιδια .
zourman1981 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Έχω το mi5s εδώ και λίγες ημέρες Μόνο και μόνο για κάμερα και ποιότητα ηχείων θα το διάλεγα μιας και μοιάζει με πολύ ανώτερα ακριβότερα κινητά
amplaxoublis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Έχω το mi5s εδώ και λίγες ημέρες Μόνο και μόνο για κάμερα και ποιότητα ηχείων θα το διάλεγα μιας και μοιάζει με πολύ ανώτερα ακριβότερα κινητά Απο ελλαδα το πηρες? Εχω ακουσιε γενικα πολυ καλα λογια . Μου εκανε και ανετυπωση οτι εχει και απο τα γρηγοροτερα finger print
zourman1981 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Από αγγελία εδώ μέσα το πήρα Είναι καλύτερο από το s7edge που είχα αλλά χειρότερο από oneplus3t και iphone6s Στα ουσιαστικά έχει ips lcd οθόνη που θυμίζει έντονα iphone και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ
amplaxoublis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Από αγγελία εδώ μέσα το πήρα Είναι καλύτερο από το s7edge που είχα αλλά χειρότερο από oneplus3t και iphone6s Στα ουσιαστικά έχει ips lcd οθόνη που θυμίζει έντονα iphone και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ Απο θεματα updates και επεξεργαστη ολα καλα?
zourman1981 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Κοίτα για το huawei μια εμπειρία που έχω είναι ότι σε 2 χρόνια κατοχής p8 lite από την γυναίκα μου πήρε μόλις 1 update Το xiaomi έχει πάρει 1 official και 20 unofoficiall (δες xda) σε μια βδομάδα κατοχής Αν δεν είσαι του φλασαρισματος καλύτερα πάρε το huawei με το xiaomi ίσως καταλήξεις να μην έχεις ούτε ελληνικά ή πολύ χειρότερα brickαρισμενη συσκευή Γενικά στην ευρωπαϊκή αγορά το mi5s out of the box έχει αρκετές ελλειψεις Για αυτούς που ξέρουν αγγλικά να διαβάσουν κάνα φόρουμ Είναι πολύ καλυτερο και πολύ φθηνότερο Να φανταστείς η τοπ έκδοση του είναι φθηνότερη από την βασική του huawei
amplaxoublis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Κοίτα για το huawei μια εμπειρία που έχω είναι ότι σε 2 χρόνια κατοχής p8 lite από την γυναίκα μου πήρε μόλις 1 update Το xiaomi έχει πάρει 1 official και 20 unofoficiall (δες xda) σε μια βδομάδα κατοχής Αν δεν είσαι του φλασαρισματος καλύτερα πάρε το huawei με το xiaomi ίσως καταλήξεις να μην έχεις ούτε ελληνικά ή πολύ χειρότερα brickαρισμενη συσκευή Γενικά στην ευρωπαϊκή αγορά το mi5s out of the box έχει αρκετές ελλειψεις Για αυτούς που ξέρουν αγγλικά να διαβάσουν κάνα φόρουμ Είναι πολύ καλυτερο και πολύ φθηνότερο Να φανταστείς η τοπ έκδοση του είναι φθηνότερη από την βασική του huawei Φλασαρισματος τι εννοεις? Με νοιαζουν γενικα τα Updates.. Ναι το ξερω οτι υπαρχει μεγαλη διαφορα στην τιμη μεταξυ Huawei
zourman1981 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Αν δεν το ξέρεις τι είναι μην ασχοληθείς με xiaomi
amplaxoublis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Αν δεν το ξέρεις τι είναι μην ασχοληθείς με xiaomi Εννοεις μηπως για rom κλπ?
zourman1981 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Ναι αυτό εννοώ Αν δεν το έχεις ξέχνα σοβαροsupport στην Ευρώπη
amplaxoublis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Ναι αυτό εννοώ Αν δεν το έχεις ξέχνα σοβαροsupport στην Ευρώπη οχι δεν εχω θεμα να το ψαξω το θεμα. εχω και γνωστους που ασχολουνται. απλα δεν ξερω ποτε πρεπει να αλλαζω ρομ κλπ
zourman1981 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Αν έχεις κάποιο φίλο που ανέχεται να το κάνει αυτός για εσένα εφόσον δεν μπορείς να μάθεις μονος σου κάντο Καλό είναι να κάνεις κάνα update κάθε 3 4 μήνες
saruman123 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Motorola X style http://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html Αυτό θα σου κάνει καλύτερα από τα δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα