PhonEee Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2017 Επαναφερω ξανα το θεμα για καποιες ερωτησεις δεν εχουμε καποιο νεοτερο ακομα απλα ηθελα να ρωτησω το εξης οταν βαλω το gmail Που ειχα στο κινητο που χαθηκε αμα το βαλω στο καινουργιο το gmail γινεται να μην βλεπει τι κανω δλδ...αμα εχει μεινει το gmail στο παλιο κινητο πως να το βγαλω απο εκει... και κατι αλλο τι εφαρμογες πιστευετε πρεπει να εχουν τα κινητα για ασφαλεια... ευχαριστω
enigma84 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Επαναφερω ξανα το θεμα για καποιες ερωτησεις δεν εχουμε καποιο νεοτερο ακομα απλα ηθελα να ρωτησω το εξης οταν βαλω το gmail Που ειχα στο κινητο που χαθηκε αμα το βαλω στο καινουργιο το gmail γινεται να μην βλεπει τι κανω δλδ...αμα εχει μεινει το gmail στο παλιο κινητο πως να το βγαλω απο εκει... και κατι αλλο τι εφαρμογες πιστευετε πρεπει να εχουν τα κινητα για ασφαλεια... ευχαριστω Άλλαξε κωδικό στο mail. Τώρα σχετικά με τα δεδομένα αν είχες την κρυπτογράφηση ενεργή νομίζω είσαι καλυμμένος. Με την sd δεν ξέρω το γίνεται μιας και είχα ακούσει ότι στα samsung και στα lg δεν παίζει. Τώρα φίλε μου και με πρόφαση εσένα αν έχουμε σημαντικά αρχεία (επαγγελματικά, προσωπικά κοκ) παιρνουμε ένα μέτρο παραπάνω και τα κλειδώνουμε.
suffocater Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Το μόνο που μπορεις να κανεις και να ελπιζεις,ειναι με το καλο,να πεισεις το αφεντικο να δειτε τις καμερες.Μετα,τις διαδικασιες που αναφερθηκαν με imei και κλειδωμα.
ELTASSOS Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 νομιζω ο παροχοσ σου μπορει να εντοπισει το κινητο όταν ανοιξει με ΙΜΕΙ ειτε εχει αλλαξει καρτα ειτε όχι. Η ΚΥΠ ετσι παρακολουθεί ποιοι μιλανε μεταξυ τους. Το εχω δει και σε CSI.Το θεμα είναι αν θα ασχοληθουν. Ότι μπορουν, σιγουρα μπορουν. Ετσι ειχαν πιασει και αυτους (ρομα) που ειχαν βουτηξει το τηλ της μανασ του Τσιπρα που ειχε παει εκκλησια. Εκει φοβηθηκαν ομωσ ότι ειχε μεσα κρατικα μυστικα/μηνυματα ... και φωτοσ. Σε 2 ωρες εντοπισαν το κινητο στο Μενιδι. Δεν τους λες στην ασφαλεια ότι ειχεσ συνομιλιες γραμμενεσ με Κασιδιαρη / Κανελλη κλπ να δεις για ποτε θα το βρουν. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2017 Eυχαριστουμε για τη συμμετοχη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις