_chris_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Εσυ δλδ θα το εκλεβες για ...ανταλλακτικα;;;. Ο φιλος ρωτησε νομιζω αν υπαρχει τροπος να βρεθει ή να σβησει τα αρχεια του. Εκει εγκειται η απαντηση μου. Επισης ,χανει κατι να πατησει ενα κλειδωμα μεσω myaccount.google και στο πρωτο ανοιγμα της συσκευης να κλειδωσει;;;. Αυτος θα εχει παντα την ευχερεια για ξεκλειδωμα απλά λέω να μην ελπίζει και πολλά. εγώ αν το έκλεβα και ας πούμε ήταν ανοιχτό και δεν είχε κλείδωμα οθόνης το πρώτο που θα έκανα (αν δε το έκλεινα τελείως να πετάξω τη sim) θα ήταν να κόψω wifi και δεδομένα. θα πετούσα τη sim βασικά. και κατευθείαν reset. ίσως θα το άνοιγα χωρίς σύνδεση μόνο και μόνο για να δω τι αρχεία έχει μέσα και μετά κατευθείαν reset. δεν έχω κλέψει κινητό για να έχω σχεδιάσει τα βήματα.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 απλά λέω να μην ελπίζει και πολλά. εγώ αν το έκλεβα και ας πούμε ήταν ανοιχτό και δεν είχε κλείδωμα οθόνης το πρώτο που θα έκανα (αν δε το έκλεινα τελείως να πετάξω τη sim) θα ήταν να κόψω wifi και δεδομένα. θα πετούσα τη sim βασικά. και κατευθείαν reset. ίσως θα το άνοιγα χωρίς σύνδεση μόνο και μόνο για να δω τι αρχεία έχει μέσα και μετά κατευθείαν reset. δεν έχω κλέψει κινητό για να έχω σχεδιάσει τα βήματα. Θα στο κλειδώσουν μέσω imei. Πρέπει να βρεις τρόπο να το αλλάξεις και αυτό.
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Ο ts γνωριζει ,αλλα δεν νομιζω αυτο το τηλεφωνο να εχει και να μην χρησιμοποιει δακτυλικο για ξεκλειδωμα. Ενεργος λογαριασμος gmail υπαρχει,το γνωριζω απο pm του ts. Αρα και απο recovery να κανει hard reset ,του κλειδωσε του κλεφτη
PhonEee Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 δεν ξερω παιδια πραγματικα θα σας εχω σε ενηρωσει εξω ξενερωσει ΦΟΥΛ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ! ................ :/ αμα βγουν στην φορα προσωπικα μου δεδομενα εκει τι γινεται?:/
Sheogorath Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Κάνε εντολή wipe το κινητό, και δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα.
stelios18120 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 δεν ξερω παιδια πραγματικα θα σας εχω σε ενηρωσει εξω ξενερωσει ΦΟΥΛ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ! ................ :/ αμα βγουν στην φορα προσωπικα μου δεδομενα εκει τι γινεται?:/ Είχες τίποτα γυμνές φωτογραφίες δικές σου ή από κοπέλες κτλπ; Αν ναι προτείνω να κάνεις από τώρα διαγραφή δεδομένων και τέτοια
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Είχες τίποτα γυμνές φωτογραφίες δικές σου ή από κοπέλες κτλπ; Αν ναι προτείνω να κάνεις από τώρα διαγραφή δεδομένων και τέτοια Να ρωτησουμε μηπως αν εχει κανα μπακαπ να ανεβασει εδω,να κρινουμε την σοβαροτητα της καταστασης;;;. Και εδω ευτελιζεται αλλο ενα νημα και ερχεται η θυελλα να πει"σας ευχαριστουμε για την συμμετοχη". Ο νοων νοειτω...
stelios18120 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Να ρωτησουμε μηπως αν εχει κανα μπακαπ να ανεβασει εδω,να κρινουμε την σοβαροτητα της καταστασης;;;. Και εδω ευτελιζεται αλλο ενα νημα και ερχεται η θυελλα να πει"σας ευχαριστουμε για την συμμετοχη". Ο νοων νοειτω...Ο ts λέει συνεχώς για τα προσωπικά του δεδομένα και φοβάται μην βγει κάτι στην φόρα. Λογικό είναι να γίνει τέτοια ερώτηση και η συμβουλή είναι αν έχει τόσο προσωπικές στιγμές καλύτερα μην περιμένει μήπως το βρει κτλπ αλλά να κάνει διαγραφή από τώρα αν μπορεί. Που είναι το παράξενο; Backup και τέτοιες υπερβολές είναι περιττές. Άλλο να σου κλέψουν ένα κινητό άδειο η με άσχετα μέσα,και άλλο η συσκευή σου να έχει φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές και διάφορα άλλα σημαντικά. Μερικοί πάντως το παίρνετε ένα θέμα και το πάτε στα άκρα... Τεσπά ts κοιτα να είναι σύντομες και δραστικές οι κινήσεις σου γιατί ο χρόνος δεν μετράει υπέρ σου. Αυτά από εμένα. 1
PhonEee Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Παιδια σας ευχαριστω ολους μιλησα και με τις αρχες κατι αλλο τωρα εκει που λεει διαγραφη λεει οτι μπορει τα αρχεια που ειναι στην micro sd να μην σβηστουν εκει τι κανωωωωωωωωω?πως μπορουν να σβηστουν αρχεια που ειναι μεσα στην Sd ?
athenaum Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 <p>λοιπον παιδια πραγματικα γτ ειμαι σε κατασταση αμοοκ :/ κλαπηκε το κινητο s7 edge σε ενα μαγαζι ποιες ειναι οι κινησεις που μπορω να κανω μπας και βρεθει η εστω να μην το ξανα χρησιμοποιησουν αυτοι που το πηραν ?και κατι τελευταιο το κινητο οπως ειπα κλαπησε σε ενα μαγαζι που απο πανω υπαρχει καμερα και λενε δεν μπορουμε να την ανοιξουμε να δειτε γτ ζητηθηκε να δουμε στην καμερα πως και τι.... και ισως το πηραν και απο το μαγαζι υπαληλοι δεν ξερω τι μπορει να εχει συμβει σας παρακαλω βοηθεια υπηρχαν αρχεια σημαντικα... το καιρο το ειχα λιγο πωωω δεν μπορω ;/ ευχαριστω....</p> Το κατάστημα ,αλλά και κάθε ιδιοκτήτης καταγραφικου που λειτουργεί σε δημόσιο χώρο, απαγορεύεται να παραδώσει υλικό σε οποιονδήποτε ,πέραν των διωκτικών αρχών.Σωστα δεν παρέδωσε λοιπόν την καταγραφή αλλά είναι υποχρεωμένο να την πάραδόσεις στην αστυνομία εάν ζητηθεί από την αστυνομική αρχή.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Παιδια σας ευχαριστω ολους μιλησα και με τις αρχες κατι αλλο τωρα εκει που λεει διαγραφη λεει οτι μπορει τα αρχεια που ειναι στην micro sd να μην σβηστουν εκει τι κανωωωωωωωωω?πως μπορουν να σβηστουν αρχεια που ειναι μεσα στην Sd ?Κλαφτα τότε.
tsilitheo1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Παιδια σας ευχαριστω ολους μιλησα και με τις αρχες κατι αλλο τωρα εκει που λεει διαγραφη λεει οτι μπορει τα αρχεια που ειναι στην micro sd να μην σβηστουν εκει τι κανωωωωωωωωω?πως μπορουν να σβηστουν αρχεια που ειναι μεσα στην Sd ?Αν ειχες κανει αυτο,δεν θα ανησυχουσες.... 1
stelios18120 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Αν ειχες κανει αυτο,δεν θα ανησυχουσες.... Το θέμα δεν είναι τι να ειχε κάνει πριν,το θέμα είναι τι κάνει τώρα Αλλιώς πάει αλλού το θέμα...
tsilitheo1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Συμφωνω φιλε Στελιο. Αλλα επειδη "τα γραπτα μενουν", το εβαλα εδω για να το δει ισως καποιος αλλος πριν ερθει στην θεση του ts. Επισης ,το ανδροιδ σημερα προσφερει πολλα features ,οπως το κλειδωμα του αλμπουμ ... Just saying 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις