tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Επειδη ακουσα ο.τι ειδους χαζομαρα εδω,θα ρωτησω και εγω μια.... Φιλε μου ενεργο gmail υπαρχει στην συσκευη;;. Αν ναι ,συνδεσου απο μια οποιαδηποτε συσκευη στον chrome με τον λογαριασμο αυτο και πηγαινε στο myaccount. Παραθετω screenshot. Εκει μπορεις να βρεις το κινητο που ειναι αν εχει δεδομενα ,wifi ή gps ανοιχτο. Μπορεις ακομα να το κλειδωσεις και να ειναι αχρηστο πλεον. Μπορεις να σβησεις τα αρχεια σου 1
_chris_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 δε γνωρίζω τι γίνεται σε τέτοια περίπτωση με τις κάμερες απλά να αναφέρω περιστατικό γνωστού πριν λίγο καιρό. είχε χάσει μια τσάντα και είχε ένα ποσό μέσα. επειδή είχε περάσει από 2 σημεία δε κατάλαβε πως την έχασε-την κλέψανε. είχε και άλλα πράγματα μαζί του. πήγε στο πρώτο κατάστημα που ήταν και είχε κάμερα, μιλησε με τον υπεύθυνο και είδαν μαζί το υλικό της κάμερας. το κατάστημα ήταν μεγάλο εμπορικό, αλυσίδα. αν παίζει ρόλο. φάνηκε ότι έβγαινε από το κατάστημα έχοντας την τσάντα. άρα δε του την κλέψανε εκεί.
PhonEee Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 παιδια το μαγαζι ειπε να μην αναφερθω στο στην αστυνομια γτ καποιους προσωπικους λογους και λεει να περιμενω 2-3 μερες και θα με το βρουν.....
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 παιδια το μαγαζι ειπε να μην αναφερθω στο στην αστυνομια γτ καποιους προσωπικους λογους και λεει να περιμενω 2-3 μερες και θα με το βρουν..... Δες το πιο πανω ποστ μου
_chris_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 σου είπαν από το μαγαζί να μην το αναφέρεις στην αστυνομία; γι αυτό δε το έκανες. 1
Sheogorath Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 παιδια το μαγαζι ειπε να μην αναφερθω στο στην αστυνομια γτ καποιους προσωπικους λογους και λεει να περιμενω 2-3 μερες και θα με το βρουν..... Πολύ ύποπτο. Το μαγαζί είναι μπλεγμένο πιθανόν.
stelios18120 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Συμφωνώ και εγώ Κάτι ύποπτο παίζει. Οπότε ίσως κάποιος από το προσωπικό να το έκλεψε.
_chris_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 η φοβάται δυσφήμιση. πάντως απορώ που κολλήσατε όλοι με το android manager και τα λοιπά κόλπα για να βρει το κινητό. ρε παιδιά πόσες πιθανότητες υπάρχουν ο κλέφτης να το ανοίξει ή να το κρατήσει ανοιχτό όντως συνδεδεμένος σε Internet; δουλευόμαστε; τίποτα δε θα πετύχει. εκτός αν είναι τέρμα άσχετος Συμφωνώ και εγώΚάτι ύποπτο παίζει.Οπότε ίσως κάποιος από το προσωπικό να το έκλεψε. το προσωπικό θα ξέρει ότι υπάρχουν κάμερες οπότε δύσκολα θα έκανε κάποιος τέτοια κίνηση
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 η φοβάται δυσφήμιση. πάντως απορώ που κολλήσατε όλοι με το android manager και τα λοιπά κόλπα για να βρει το κινητό. ρε παιδιά πόσες πιθανότητες υπάρχουν ο κλέφτης να το ανοίξει ή να το κρατήσει ανοιχτό όντως συνδεδεμένος σε Internet; δουλευόμαστε; τίποτα δε θα πετύχει. εκτός αν είναι τέρμα άσχετος Εσυ δλδ θα το εκλεβες για ...ανταλλακτικα;;;. Ο φιλος ρωτησε νομιζω αν υπαρχει τροπος να βρεθει ή να σβησει τα αρχεια του. Εκει εγκειται η απαντηση μου. Επισης ,χανει κατι να πατησει ενα κλειδωμα μεσω myaccount.google και στο πρωτο ανοιγμα της συσκευης να κλειδωσει;;;. Αυτος θα εχει παντα την ευχερεια για ξεκλειδωμα 1
Sheogorath Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δεν είναι πολύ πιθανό, αλλά είναι το μόνο που μπορεί να κάνει άμεσα. Γιατί όχι?
PhonEee Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 και λεει οτι το υλικο στις καμερες σε 7 μερες μπορει... να βγει
Sheogorath Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Σε 7 μέρες θα γράψουνε άλλα πάνω. Έχουν περιορισμένο χώρο, στο λέει για να χαθεί το υλικό απο τις κάμερες. Συνήθως τα μαγαζιά ανα 7-10 μέρες γράφουν πάνω στο παλιό υλίκό. 1
stelios18120 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Έτσι όπως λέει ο sheo είναι Ο σκληρός στο καταγραφικό δεν γράφει άπειρα,μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα περνάει και γράφει άλλο υλικό από πάνω. Συνήθως αντέχει 5-6-7 μέρες. Οπότε στις 7 που σου είπε θα έχει γράψει άλλο υλικό οπότε bye bye αυτό που θέλεις να δεις. Βασικά σε δουλεύουν μου φαίνεται.... Τι μαγαζί είναι; Για πες μας ρε ts έχω περιέργεια μεγάλη.
Sheogorath Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Πας στην αστυνομία και λες αυτά ακριβώς. Σε καθυστερούνε σκόπιμα.
tsilitheo1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Αυτο θα σου δειξει αν βρεθει... Αυτο με ανοιχτα τα παντα. Απο τις 3 κατω επιλογες μπορεις κλειδωμα και διαγραφη. Διαγραφη δεν στο συστηνω ακομα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις