UsualSuspect__ Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Για ποιον λόγο άφησες το κινητό σου να στο προσέχουν και δεν το πήρες μαζί σου ; Πλάκα σπας; 1
Georgepo Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 εχεις ιδεα ποσο κοστιζει το κινητο το συγκεκριμενο? ασχετως ποιανου ειναι υπαιτιοτητα για να χαθει η ''κλαπει '' ? γιναμε ολοι δικηγοροι! τωρα και λεμε το μακρυ μας και το κοντο μας! τιποτα για μενα επρεπε να καλεστει η αστυνομια η οποι ακαι θα ερχοταν το αν θα ασχοληθει η ποιος θα αχοληθει και ελα μωρε δεν βαριεσε δεν εγινε φονος! η κλοπη αλλο θεμα δεν παει ετσι! η αμεσος δραση θα ερχοταν εφοσον υπηρχε κληση στο 100 και κακως δεν καλεστηκε! αυτο λεω εγω και τα υπολοιπα που ακουω για τις καμερες τα κουβεντιαζουμε σε αλλη κουβεντα
PhonEee Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 ΤΕΣΠα πειτε οτι ειμαι μαλακας και οτι εμπιστευομαι τον κοσμο.... αλλα εστω σημερα μπορει να γινει αχρηστο στο κινητο? αμα παω στην αστυνομια και καλεσω τον παροχο μου? τι τους λεω να μου απενεργοποιησουν? ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω
Georgepo Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 ΤΕΣΠα πειτε οτι ειμαι μαλακας και οτι εμπιστευομαι τον κοσμο.... αλλα εστω σημερα μπορει να γινει αχρηστο στο κινητο? αμα παω στην αστυνομια και καλεσω τον παροχο μου? τι τους λεω να μου απενεργοποιησουν? ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω φιλτατε μαλλον δεν καταλαβες αν εισαι στον χωρο ακομα και τωρα υστερα απο την αρνηση τους για την καμερα καλεις το 100 και μετα θα πας στο τμημα οχι μονο για μυνηση κατα αγνωστου γιατι εδω δεν παει ετσι..και μην σε παραμυθιαζουν
Sheogorath Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 φιλτατε μαλλον δεν καταλαβες αν εισαι στον χωρο ακομα και τωρα υστερα απο την αρνηση τους για την καμερα καλεις το 100 και μετα θα πας στο τμημα οχι μονο για μυνηση κατα αγνωστου γιατι εδω δεν παει ετσι..και μην σε παραμυθιαζουν Αφού έτσι είναι ο νόμος. Να δεις πόσο γελοίος θα φαίνεται μετά. Εσύ φαίνεσαι ήδη εδώ με αυτά που λες και τις προσωπικές επιθέσεις που κάνεις. Φιλαράκι που το έχασες, μίλα με αστυνομία, πάρε χαρτί κλοπής και πήγαινε στον ΟΤΕ πχ αν είχες εκεί κάρτα/σύνδεση και κλείδωσε το ΙΜΕΙ. Θα το βρεις στο κουτί του κινητού σου. Αλλά πρώτα δοκίμασε αυτό με το android manager. 3
paronio Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Ρε είστε με τα καλά σας?Αφήνετε το κινητό σας και τέτοιας αξίας κινητό ειδικά σε οποιοδίποτε σημείο σε δημόσιο χώρο για ένα λεπτό???????Για να σας στο προσέχει άγνωστος υπάλληλος? Τσέπες δν έχετε?Χέρια δν έχετε????? Σιγά μην έρθει κ το FBI επειδή άφησες εσύ το κινητό σου να στο "προσέχουν"...! Σοβαρευτείτε... 2
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Εasy. Παρακαλω συνεχιστε οntopic. Αν δεν εχετε κατι σχετικο να πειτε μην λετε τιποτα και προσεχετε λιγακι τη συμπεριφορα σας. kthnxbye 2
Georgepo Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Αφού έτσι είναι ο νόμος. Να δεις πόσο γελοίος θα φαίνεται μετά. Εσύ φαίνεσαι ήδη εδώ με αυτά που λες και τις προσωπικές επιθέσεις που κάνεις. Φιλαράκι που το έχασες, μίλα με αστυνομία, πάρε χαρτί κλοπής και πήγαινε στον ΟΤΕ πχ αν είχες εκεί κάρτα/σύνδεση και κλείδωσε το ΙΜΕΙ. Θα το βρεις στο κουτί του κινητού σου. Αλλά πρώτα δοκίμασε αυτό με το android manager. sheogorath και σε εχω σε υποληψη κριμα! δεν σε χαρακτηρισα οποτε μην κανεις τον τραγικο τωρα εσυ δικηγορο του αλλου! θες να δουμε ποιος ειναι ο πραγματικα γελοιος με τα γραφομενα του αστο δεν σε συμφερει επι του παροντως!! αν πει κατι που δεν ξερει το παιδι στοςυ αστυνομικους! δεν θα φανει καθολου γελειος αγνοια δηλωνει ! παιδια η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας! για διαβασε καλυτερα ποιος κανει τι ακριβως στο νημα αρχικα και ποιος παει αλλου την κουβεντα! και τα ξαναλεμε καλη συνεχεια σε ολους σας ανθρωπε που εχασες το κινητο σου ασχετωςε ηλικιας σου γονεις δεν εχεις μιλα με τους δικους σου αν εχουν δικηγορο συμβουλεψου τον και μην ψαχνεις σε φορουμ νομικες συμβουλες! επρεπε ηδη να εχεις καλεισει το 100 αστους να λενε οτι θελουν οταν υπαρχει κλοπη ειναι υποχρεομενο το περιπολικο να καταγραψει το γεγονος! και μετα υπαρχει και αλλη συνεχεια!
stelios18120 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Ότι να ναι πραγματικά. Ασυναρτησίες και ασχετοσυνη με το κιλό. Ts πήγαινε τμήμα,δήλωσε την κλοπή,πάρε το χαρτί,πήγαινε στον πάροχο και lockαρεις imei. Αυτά. Όσο για κάμερες κτλπ ισχύει ότι σου είπα,δεν θα βγάλεις άκρη από εκεί.το νομικό πλαισιο σε αυτά είναι πολύ αυστηρό.δεν δίνουν υλικό για κινητά κτλπ μόνο για αυτά που προείπα. Και απαντάτε κόσμια όπως ειπε και ο mod 1
petran91 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Είχες φτιάξει Samsung account; αν μαι μπορείς να κάνεις login στον υπολογιστή σε Samsung account και να δεις που βρίσκεται το κινητό καθώς και να σβήσεις δεδομένα κτλ και διάφορα άλλα, όπως να κάνεις το κινητό να χτυπάει δυνατά για να το βρεις αν είσαι στον ίδιο χώρο, η να εμφανίσεις κάποιο μήνυμα στην οθόνη. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Οκ guys, δεν καλεσε αστυνομια κλπ, το χειριστηκε με τροπο Χ. Δε θα κατσουμε να κρινουμε το πως το χειριστηκε, αλλα το τι μπορει να γινει απο δω και μπρος. Μην συνεχιζετε την κοντρα γιατι στο επομενο offtopic και γενικως περιεργο/επιθετικο ποστ, θα αναγκαστω να στειλω κοσμο για διαλειμμα. 2
Sheogorath Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 παιδια η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας! Mωρέ μαζί με την δήλωση κλοπής ας πει και την κάμερα που υπήρχε, αλλά νομικά με το έτσι θέλω δεν θα την ανοίξουν για κανένα λόγο. Δεν είπα διαφωνώ με το τι ακριβώς γράφεις, αλλά οι προσωπικές επιθέσεις δεν μου αρέσουν καθόλου. Δυστυχώς την πάτησε και φίλος με ίδια σχεδόν σκηνή (του προσέχανε το κινητό άλλοι και μετά εξαφανίστηκε), και το μόνο που καταφέραμε είναι να κλειδώσει το ΙΜΕΙ, ενώ φτάσαμε μέχρι εισαγγελέα γιατί είχε φωτογραφίες μικρού παιδιού μέσα το κινητό. 1
PhonEee Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 παιδια αυτο με το device manager λεει δεν βρισκει το κινητο....
PhonEee Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 ειχες κωδικο στην οθονη ναι παιδια κατι ασχετο εκει στο device manager εχει τις επιλογες κλειδωμα κληση διαγραφη δλδ το κλειδωμα κλειδωνει το κινητο? και η διαγραφη σβηνει τα παντα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις