Προς το περιεχόμενο

Gia Ati Radeon 9800XT na protimiso Hercules,Sapphire i Asus?

SiKaT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kala sigoura opos tin vriskei o kathenas.Enas kolitos mou tha mou poulisei se liges meres gia 200 eyro ton athlio p4- sta 3.06 pou pleon sernetai(kai ton eixe parei persi ta xristougenna konta sta 1000 eyro) kai tha agorasei to neo super modelo p4 sta 3200 extreme edition me alla 1000 eyro..Ego pistevo oti tha pigainei ganti me tin 9800 xt :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Μακριά από την asus. Το heatsinsk&fan(hsf) που έχει βάλει στη 9800xt είναι για τα μπάζα άρα no overclocking. Και είναι και πανάκριβη. Εγώ προτείνω 9800pro. Πολύ φτηνότερη με ίδιες επιδόσεις(-10%).

Δημοσ.
Oles einai idies to reference board tis ATI xrisimopioun mono ta Chip tis mnimis alzoun giauto kai i diakimansi stis times kai to xroma sto board opote opia kai na paris pano kato ta idia einai

To idio chip nai alla teleios diaforetikh arxitektonikh protinw hercules.

Δημοσ.
Μακριά από την asus. Το heatsinsk&fan(hsf) που έχει βάλει στη 9800xt είναι για τα μπάζα άρα no overclocking. Και είναι και πανάκριβη. Εγώ προτείνω 9800pro. Πολύ φτηνότερη με ίδιες επιδόσεις(-10%).

Αγαπητέ φίλε NIB, ίσως λιγάκι υπερβάλλεις και για του λόγου το αληθές ρίξε μια ματιά σ' αυτή την σελίδα:

http://www.gamersdepot.com/hardware/video_cards/asus/9800xt/001.htm :P

Συν τοις άλλοις πρέπει να σε ενημερώσω πως η κάρτα δεν έχει ανεβάσει πάνω από 54 βαθμούς Κελσίου στα εξής παιχνίδια:

Lock On: A Modern Air Combat,

MS Flight Simulator 2002 Professional Edition

MS Halo,

Red Faction I & II &

Lord Of The Rings: The Return Of The King.

Όλα τα παραπάνω σε ανάλυση 1280Χ1024, 32bit και ρυθμισμένα τα Direct3d και OpenGL στην υψηλή ποιότητα.

Μπορεί να μην έχω Unreal Tournament 2003 αλλά τα παραπάνω αρκούν να συμπεράνει κανείς πως η, εν λόγω, κάρτα γραφικών δεν είναι διόλου κακή αλλά αντίθετα πολύ ποιοτική και ανθεκτική. 8) :D

Δημοσ.
Αγαπητέ φίλε NIB, ίσως λιγάκι υπερβάλλεις

To link που δίνεις δεν έχει μετρήσεις θερμοκρασίες και οι προσπάθειές τους για overclock δεν μου λένε κάτι(είναι τουλάχιστον αστείες ακόμα και για asus). Για δες και κανένα σωστό overclocking site αντί για gaming και θα δεις ότι έχω δίκιο. Σε σχέση με άλλες υλοποιήσεις του 9800ΧΤ η asus δεν οverclockάρει τόσο καλά λόγω του συστήματος ψήξης. Και εγώ την asus την εμπιστεύομαι(η τωρινή μου mobo είναι asus) αλλά αυτή τη φορά asus screwed up.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...