Προς το περιεχόμενο

Gia Ati Radeon 9800XT na protimiso Hercules,Sapphire i Asus?

SiKaT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και για την ASUS RADEON 9800XT τι έχετε να πείτε; Είμαι περίεργος να μάθω κριτικές για αυτή την κάρτα. :)

Βίκτωρας

Δημοσ.
Και για την ASUS RADEON 9800XT τι έχετε να πείτε; Είμαι περίεργος να μάθω κριτικές για αυτή την κάρτα. :)

Βίκτωρας

Καλή φαίνεται... από reviews που έχω διαβάσει ανεβάζει λίιιιιιγο καλύτερα από Gigabyte και Sapphire, αλλά ουσιαστικά είναι reference board με άλλο χρώμα και cooler...

Μία παρατήρηση μόνο παιδιά... πιστεύω δεν αξίζει να δίνετε λεφτά για τα hi-end μοντέλα κάθε εταιρείας, από τη στιγμή που μπορείτε να έχετε αξιοπρεπέστατες επιδόσεις με λίγότερο από τα μισά λεφτά που κοστίζουν αυτά... αν θελεστε σώνει και καλά hi-end, καλές προτάσεις είναι η ATi 9800 Pro και η απλή GeForce FX 5900... γλιτώνετε περίπου €150 σε σχέση με 9800ΧΤ και 5950 αντίστοιχα, με τις διαφορές στις επιδόσεις να μην ξεπερνούν το 15% σε καμμία εφαρμογή... :wink:

Δημοσ.

Βίκτωρας

Καλή φαίνεται... από reviews που έχω διαβάσει ανεβάζει λίιιιιιγο καλύτερα από Gigabyte και Sapphire' date=' αλλά ουσιαστικά είναι reference board με άλλο χρώμα και cooler...

Μία παρατήρηση μόνο παιδιά... πιστεύω δεν αξίζει να δίνετε λεφτά για τα hi-end μοντέλα κάθε εταιρείας, από τη στιγμή που μπορείτε να έχετε αξιοπρεπέστατες επιδόσεις με λίγότερο από τα μισά λεφτά που κοστίζουν αυτά... αν θελεστε σώνει και καλά hi-end, καλές προτάσεις είναι η ATi 9800 Pro και η απλή GeForce FX 5900... γλιτώνετε περίπου ?150 σε σχέση με 9800ΧΤ και 5950 αντίστοιχα, με τις διαφορές στις επιδόσεις να μην ξεπερνούν το 15% σε καμμία εφαρμογή... :wink:[/quote']

Καλέ μου φίλε Narayan,

καταρχήν έχεις δίκιο στα περισσότερα που ανέφερες παραπάνω και δη για το εάν αξίζει το κόπο να δαπανήσει κανείς τόσα χρήματα από τη στιγμή που με λιγώτερα βρίσκει κάρτες γραφικών με αξιοπρόσεκτες επιδόσεις. Εντούτοις μην ξεχνάμε τον ψυχισμό των pc gamers (περισσότερα frame rates, περισσότερο ρεαλισμό κοκ) αποτελεί το σημαντικότερο οικονομικό κέρδος για αυτές τις εταιρίες. Το ίδιο ισχύει και για τις εταιρίες δημιουργίας λογισμικού παιχνιδιών. Διαφορετικά, οι ανακοινώσεις των νέων προϊόντων τους θα περνούσαν στα ψιλά γράμματα και η διάθεσή τους στην αγορά θα γινόταν με αργούς ρυθμούς. Έτσι λοιπόν το 15% για τους gamers είναι σημαντικό και, κατ'επέκταση, με ένα υπερχρονισμό ανεβαίνει ο πήχυς ψηλότερα!!!

Τέλος, θα κάνω την αποκάλυψή μου τώρα και συγκεκριμένα απέκτησα την εν λόγω κάρτα γραφικών και, ειλικρινά, με εντυπωσίασε σε σχέση με την παλιότερη RADEON 9700PRO SAPPHIRE που έχω. :)

Δημοσ.

giati file mou vrethan vazeis kamia kontra me kanenan otan trexeis ta paixnidia?diladi mia 9800pro einai athlia kai mia 9800xt einai super?diladi an i 9800pro vgazei 160frames kai i 9800xt 170 tha to katalaveis?(30 einai arketa).Gnomi mou einai oti mia 9800 pro aytin tin periodo einai iperarketi,mia 9800xt einai petamena lefta kai mia 9600pro-5700oultra einai aristes agores aytin tin periodo me kamia 150aria eyro..Kai go tha paro tin 9800xt oxi tora alla tou xronou otan tha ginei aristi agora :) kalo vradi se ola ta paidia

Δημοσ.

Βρε καλέ μου φίλε stefan123, είχα τα λεφτά και αυτή την κάρτα γούσταρα να πάρω :P

Απ' την άλλη αν είχα πρόβλημα οικονομικό (τρόπος του λέγειν) ασφαλώς θα έκανα ότι έγραψες στο μήνυμά σου :wink:

Δημοσ.

Ηρέμησε καλέ μου φίλε stefan123. Δεν υπάρχει λόγος να σκας. Εξάλλου η δική μου τσέπη "πόνεσε" κι όχι η δική σου :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...