grab Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 γεια σας, δεν είμαι προγραμματιστής προσπαθώνταςνα ακολουθήσω κάποια βήματα δεν κατάφερα ούτε το πρώτο: 1) in VS: file>open>file>(filename.exe) 2) ... 3) ... τι έκανα: κατέβασα το VS Community και το εγκατέστησα γυμνό χωρίς κανένα component αφού δεν ξέρω αν χρειάζομαι κάτι πήγα file>open>file, επέλεξα το filename.exe και το VSC μου δωσε: there is no editor available for "file.exe" make sure the application for the file type (.exe) is installed τι έπρεπε να κάνω για να προχωρήσω στα επόμενα βήματα, χρειάζομαι κάποιο component; ευχαριστώ πολύ
grab Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 τα επόμενα βήματα λένε να πάω στα resources του VS, να βρω κάτι συγκεκριμένο και να το κάνω export (νομίζω είναι κάποιο bin) δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις κάτι αλλά οι οδηγίες είναι αυτές όλες κι όλες, περισσότερες πληροφορίες δεν έχω
DeltaLover Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Προσπάθησες να καταλάβεις τι θέλει να σου πει το μήνυμα που βλέπεις; Είναι προφανές ότι σου λέει πως για τον τύπο του file που προσπαθείς να ανοίξεις, δεν υπάρχει κάποιος editor που να ξέρει πως να το φορτώσει και να το χειριστεί. Αμέσως θα πρέπει να καταλάβεις ότι το .exe file, δεν προορίζεται για απευθείας επεμβάσεις από τον χρήστη αλλά δημιουργείται μέσω του compilation ενός souce code ο οποίος είναι γραμμένος σε κάποια από τις υποστηριζόμενες high level languages, όπως πχ VB, VC++ κλπ.
grab Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Προσπάθησες να καταλάβεις τι θέλει να σου πει το μήνυμα που βλέπεις; Είναι προφανές ότι σου λέει πως για τον τύπο του file που προσπαθείς να ανοίξεις, δεν υπάρχει κάποιος editor που να ξέρει πως να το φορτώσει και να το χειριστεί. Αμέσως θα πρέπει να καταλάβεις ότι το .exe file, δεν προορίζεται για απευθείας επεμβάσεις από τον χρήστη αλλά δημιουργείται μέσω του compilation ενός souce code ο οποίος είναι γραμμένος σε κάποια από τις υποστηριζόμενες high level languages, όπως πχ VB, VC++ κλπ. γεια σας, δεν είμαι προγραμματιστής οπότε λες ότι θα πρεπε να εγκαταστήσω για παράδειγμα τα - vc++ core desktop features - c# and visual basic roslyn compilers - c# and visual basic ή, ότι εν πάσει περιπτώσει αν είχα βάλει την full εγκατάσταση (αδύνατο γιατί δεν έχω χώρο) θα μπορούσα λογικά να προχωρήσω έτσι;
Predatorkill Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Decompile πρεπει να κανεις: http://stackoverflow.com/questions/179741/how-do-i-decompile-a-net-exe-into-readable-c-sharp-source-code Παλια ερωτηση στο SO, αμα δε δουλεψει google "decompile exe file" και καλη τυχη. Το μηνυμα που σου βγαζει ειναι straight forward, δε χρειαζεται να εισαι προγραμματιστης για να καταλαβεις τι λεει. Τωρα γιατι ενας μη προγραμματιστης θελει να κανει decompile ενα exe μονο εσυ ξερεις.
grab Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 δεν έγραψα πουθενά ότι δεν κατάλαβα τι λέει το μήνυμα αγαπητέ άλλο το τι λέει το μήνυμα και άλλο το πως λύνεται το πρόβλημα... εγώ ακολουθώ μια σειρά από βήματα που διάβασα στο internet προκειμένου να λύσω ένα πρόβλημα σε ένα πρόγραμμα στο πρώτο βήμα, συνάντησα πρόβλημα, και βγήκε μήνυμα που λέει ότι δεν υπάρχει editor για το αρχείο, ναι βρε, το κατάλαβα αφού δεν έχω εγκαταστήσει όλα τα component του vs, θεώρησα ότι είναι κάτι από αυτά που χρειάζομαι αλλά δεν ξέρω ποιο εσύ από την άλλη προτείνεις google decompile exe file και καλή τύχη... φανταστικά, μόνο που αναρωτιέμαι για ποιο λόγο να χρειάζεται να το κάνω εγώ αυτό όταν όλοι οι υπόλοιποι που ακολούθησαν τα ίδια βήματα που προσπαθώ κι εγώ να ακολουθήσω, δεν έκαναν κάτι τέτοιο... anyway, δεν βλέπω να υπάρχει καμμιά διάθεση για βοήθεια, θα χρησιμοποιήσω ένα άλλο δίσκο να βάλω τη full έκδοση 20gb και να το δοκιμάσω μόνος μου δεν γίνεται το μόνο που λένε οι οδηγίες να είναι open file και εσείς να μου λέτε ξεκίνα να γίνεις προγραμματιστής και άγιος ο θεός ευχαριστώ
Predatorkill Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Ρε παιχτη τι εννοεις δεν υπαρχει διαθεση για βοηθεια; Ο deltalover σωστα τα λεει, εγω σου παρεθεσα so ερωτημα με 15 απαντησεις οι οποιες και να μην σου κανουν, προς αυτη τη κατευθυνση πρεπει να ψαξεις. Το οτι το εχουν κανει αλλοι τοσοι φανταζομαι οτι προκειτο για ασκηση, σε αυτη τη περιπτωση θα πρεπει να περιμενεις το αυριανο ΔΣ. Το οτι τσατιζεστε μερικοι που δεν γκουγκλαρουμε για παρτη σας και δεν σας βοηθαμε ξεπερναει καθε λογικη. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Για να μπορέσει κάποιος να σε βοηθήσει πρέπει να πεις κάπως πιο αναλυτικά τι θέλεις να κάνεις. Με την περιγραφή που δίνεις είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος.
kaliakman Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Μπορείς να βάλεις εδώ τις οδηγίες που ακολουθείς γιατί κάτι χάνεται στην μετάφραση προφανώς
oneofthem Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 Δημοσ. 14 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) τα επόμενα βήματα λένε να πάω στα resources του VS, να βρω κάτι συγκεκριμένο και να το κάνω export (νομίζω είναι κάποιο bin) οπότε λες ότι θα πρεπε να εγκαταστήσω για παράδειγμα τα - vc++ core desktop features - c# and visual basic roslyn compilers - c# and visual basic το πρώτο βάλε αρχηγέ είναι αυτό που περιέχει τον binary editor όταν πας να ανοίξεις το αρχείο όμως κάπου πρέπει να υπάρχει επιλογή open with, πάτα την και διάλεξε να ανοίξει με τον binary editor αν θες να βγάλεις κάτι από μέσα βρες αυτό που ψάχνεις και κάνε του export με δεξί click λογικά Επεξ/σία 14 Μαΐου 2017 από oneofthem 3
grab Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2017 το πρώτο βάλε αρχηγέ είναι αυτό που περιέχει τον binary editor όταν πας να ανοίξεις το αρχείο όμως κάπου πρέπει να υπάρχει επιλογή open with, πάτα την και διάλεξε να ανοίξει με τον binary editor αν θες να βγάλεις κάτι από μέσα βρες αυτό που ψάχνεις και κάνε του export με δεξί click λογικά thank you sir όλα λειτούργησαν κατά γράμμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα